Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Easy / PvP to z reguły brak czasu przy oddawaniu biologa... Inaczej to po prostu bezsens. Obawiam się ze będzie powtórka z poprzedniej wersji... 

Easy/PvP to praktycznie brak wysiłku przy robieniu czegokolwiek na serwerze, i jest to pewnym standardem. A nie, czasy na oddawanie biologa.... czasy na to, na tamto... Jeśli ma to być serwer Easy / PVP to ma on być utrzymany w tych standardach.  Chyba ze bladego pojęcia nie macie czym jest Easy/PVP. 

Grałem na większości serwerów easy i tak musiałem pograć z miesiąc / dwa żeby zrobić all co jest na serwerze : np na inv* oddałeś biologa / wbiłeś lvl ale zanim zrobiłeś full eq pvp/exp i tp to z miesiąc musiałeś grać a jeszcze dochodziły aktualizacje to musiałeś dalej coś robić chyba, że grasz pod zarobek 2 dni i sell konto za pln.

Opublikowano

Serwer Easy / PvP to z reguły brak czasu przy oddawaniu biologa... Inaczej to po prostu bezsens. Obawiam się ze będzie powtórka z poprzedniej wersji... 

Easy/PvP to praktycznie brak wysiłku przy robieniu czegokolwiek na serwerze, i jest to pewnym standardem. A nie, czasy na oddawanie biologa.... czasy na to, na tamto... Jeśli ma to być serwer Easy / PVP to ma on być utrzymany w tych standardach.  Chyba ze bladego pojęcia nie macie czym jest Easy/PVP. 

Widzę, że ty masz na Divine jakoś był biolog czasowy a nawet eliksirów nie było bodajże i jakoś nikt z tym problemu nie miał i ten server stał kilka dobrych lat . Te udogodnienia to wymysł ludzi którym się nic nie chce tak samo z bonowaniem kiedyś na easy bonowało się ręcznie po kilka h i jakoś nikt problemu nie miał i była lepsza zabawa niż teraz bo było zróżnicowanie w eq ale ktoś musiał wymyśleć bsa i zjebał cały sens tej gry jakby nie patrzeć .

Opublikowano

Od tego masz Eliksiry którymi zredukujesz czas, jak będziesz oddawał caly czas biologa to na 2 dzień powinieneś być przy 3 misji co najmniej . Piszesz takie rzeczy jakbyś pierwszy raz w metina grał, jeśli dla Ciebie biolog co 10, 15, 20, 30 minut to długo to faktycznie ten serwer może nie jest dla Ciebie bo jest zbyt "trudny ". Biolog nie będzie co sekunde bo jaki to ma sens, Metin to nadal gra w której trzeba coś zdobywać aby być lepszym nie gra w karty że każdy jest na takim samym poziomie i liczy na fart.

Oczywiście przedmioty dropną na każdym poziomie postaci .

50 itemków co 3h to dla ciebie gra easy/pvp?

Opublikowano

Czy jest chociaż 100% na oddanie przedmiotu od biologa?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Pewnie biologa nikt nie bedzie robił xD Tragedia z biologiem, poważnie xD

Opublikowano

Serwer wydaję się dosyć ciekawy, ale jak to będzie okaże się w praniu ;)

Oczywiście zagram.

Ps.Jaką postać polecacie do exp/pvp.Szaman da radę w biciu bossów z łątwością i w pojedynkach.

Opublikowano

Jest duży % na oddanie biologa.

Serwer Wystartował zapraszam do Gry !

Czyli jednak nie 100%....

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie moge sie zalogowac , daje polacz i wczytuje sie i wywala do logowania

Pobierz nowego clienta.Na tym z bety możliwe są błędy.

Też tak miałem i pobranie nowego clienta pomogło.

Kiedy będą te SM na kontach co obiecaliście ?

Opublikowano

@Bondzowi

Mamy problem z mailingiem pisałem już dzisiaj o tym 3x razy w poniedziałek będzie już wszystko działać jak należy, na konto możesz się zalogować bez problemu.

Opublikowano

powiecie mi czemu ciągle mi wywala grę :v? wyskakuje tylko ten komunikat "a hack was detected, close it!" (gram na czysto zero odpału i ciagle mnie wywala >.<)...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

powiecie mi czemu ciągle mi wywala grę :v? wyskakuje tylko ten komunikat "a hack was detected, close it!" (gram na czysto zero odpału i ciagle mnie wywala >.<)...

Sprawdź czy czasem coś nie masz na dysku :d/ymir work 

Do ktorego lvla mozna zmienic profe?

Do 90 poziomu zwojem u handlarza

Opublikowano

nie mam.

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Jakby miał to by mu wyskoczyło pro elo zabezpieczenie klienta 'Usun folder ymir work z dysku D'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...