Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rosy za drogie do tego małe ilosci.

Nie wiadomo gdzie co i skąd.

SKĄD TU PRZEPUSTKI NA AV ITP.

OGROMNE LAGI NA NIEKTÓRYCH MAPACH.

ŚREDNIE WCHODZĄ ŻAŁOŚNIE (choc miałem fuks i wbiłem 50 + lud nie wiadomo po co :D )

Z bosów w lesie NIC nie dropi sam yang nie wiem po co wgl tam oni są.

Eq do expa tragicznie dropi do tego jaja UBIJA SIE GODZINAMI za duzo hp.

Za duży rozrzut w bonach skoro to easy/pvp powinny byc MAX a nie jak na hardzie/mediumie kilka wartosci.

Ciężko ruszyć bez isu na starcie za mało defa,do kd trzeba ulepy/rosy za drogie = częste dedy kilkoro ludzi pisało jak ja ogarniam spoty w niektórych miejscach proste kostium/pet/fryz + dużo do pż w koncu wp.

To co powinno się łączyć nie robi tego rekawice etc.

5 bon wchodzi tragicznie stracilem 15kk i wlazł tylko 2 razy.

Zmianki są nieskonczone a dodania skonczone do tego drogie -_-

Niektóre itemy mogą miec 2x te same bony Int wbudowany + int w bonach/szycie wbudowane i w bonach tez wchodzi.

@Edit 

LAGI SĄ NADAL I TO  W C**J NA 2 KOMPACH SPRAWDZAŁEM I LAPKU DALEJ TO SAMO j****y pokaz slajdów po prostu klient nie ogarnia i tyle

Roski dropią ze szkat z bossów/metinów też. Przepustki tez z metków (pajecze jaja itp). Jak masz lagi w komnacie pająków bo tylko tam są to idz na pustynie pająków, ten sam exp. Srednie wchodza ok. Eq leci z metków tak samo i z bossów bez problemu. Co do bonusów zauważ, ze zostały usuniete syfiaste bony które wadziły. Ciezki start bez is? Nie wydałem nic, zaraz dobijam 210lvl i nie, nie gram wp. 5 bony wcodza okej, a 15kk to drobne. Dobrze, ze tak jest z dodaniami.

Lagi? Brak. Nie wiem co ty masz za laptopa ze masz lagi.

Opublikowano

Zrobicie by nie bylo widac kostiumu i fryzur ? Bo sa brzydkie te swiateczne xD

Witaj tak będzie pracować nad zrobieniem tego niebawem.

Dokładnie, nie widzę dalej sensu grania gdy nie będą łączyć się rękawice i kd, przez same kd mam zajęte 5 strony w eq.

Zrobiliśmy stackowanie pdków i rękawić przy najbliższej przerwie bedzie wszystko działać.

Opublikowano

Zamiana moby w psy nie dziala :(

Chyba ze cos zle robie, klikam psy i loguje sie na nowo, nie dziala

klikam psy, resetuje klient, tez nie dziala

Opublikowano

Zamiana moby w psy nie dziala :(

Chyba ze cos zle robie, klikam psy i loguje sie na nowo, nie dziala

klikam psy, resetuje klient, tez nie dziala

Zamiana mobków na psy działa, klikasz na pieski włączasz od nowa klienta zaznaczasz pieski, logujesz się i mobki zostają zamienione w pieski na większości expowisk.

Opublikowano

Panie majster zmniejsz troche dmg mobow albo doda bony silny przeciwko  poniewaz ninja ledwo idzie grac

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ceny z kosmosu jak na serwer easy, bony nie wchodzą w max wartościach ( kolega kilka stron wstecz zapewniał że zostały zmienione - jak widać ściema ), stackowanie np. rękawic nie działa, informacje na tym czerwonym tle nieczytelne kompletnie, pewnie jakaś niewiasta maczała w tym paluszki  :), ilość Yang wypadająca na starcie to żart, dodanie 5 bonu to chyba 50% szansy, a 5 szt kosztuje na dzień dobry 1,5 kk ... 

Opublikowano

@leszcz778

Tak, bony w przedmiotach na pvp również można mixować na większym poziomie.

Po przeczytaniu 'szmaragdowej księgi' nie ważne czy użyje egzo czy nie to i tak musze czekać 2h?

Musisz użyć tej drugiej księgi u handlarza , i ona zresetuje czas.

Opublikowano

z*******y serwer polecam wbijac naprawde wszystko ogarniete bijesz sobie bosy kiedy chcesz metki lub robisz dungi takiego czegos szukalem pozdrawiam Vayneard :)

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

zrobiłem patcha mam wszystkie sterwoniki a jednak jak klikam w patchu start to nic sie nie włącza , do bani

Opublikowano

Teraz tylko poczekać na jakąś większą reklame i będzie miodzio.

Respy są podkręcone, więc nie ma problemu z biciem metinów/bossów (jedyny minus jest taki, że metiny się długo bije)

Eq wchodzi nawet ładnie.

Graczy sporo.

Minął ledwo dzień od startu, a gospodarka już kwitnie. Jest sporo rzeczy do dropienia. Jakieś ulepki, przepustki, dopalacze - jest czym handlować.

Macie zdjęcia z M1:

UhnEHXK.jpg

cFcX6G8.jpg

Opublikowano

Ty zartujesz, tak?

400  na około jak weszłem po 11 , a na starcie było 550 podobno , Wiec na pewno po południu nawet wiecej niz 600 moze byc . Napisalem adekwatnie do godziny zapytania a nie ogolnie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...