Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam, ile ludzi na starcie?­

A przyjemnie :) LVL szybko leci ale EQ będzie trzeba posiedzieć. Serwer nie na 2-3 dni i to mi się podoba.

Polecam jak masz trochę czasu.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Gdzie znajdę Mikołaja i jak wejść do Krainy Lodu ?

Koło choinki, u mikołaja wchodzisz :)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

czemu jak chce utworzyc postac to nic nie ma ? :D

opisy są ale nie widze nic, ani sury woja ninji szamana...

i nie ma wiadomosci z 300 SM dla graczy malygosa s1, sa tylko zeby zarejestrowac konto na mail, na ktorym juz mam konto z s1;p

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Gdzie SM w IS? Nie bedzie juz tych dyplomow?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

@alemamo123

Item Shop po restarcie naprawiony działa już wszystko jak należy, przedmioty odbieramy w Gifcie (Podarkach) mamy opcje w panelu gracza.

Jeśli ktoś stracił jaki kol wiek przedmiot z item shopu zapraszam na support sprawdzamy logi i zwracamy wszystko, przepraszamy za utrudnienia jutro będzie rekompensata 

Opublikowano

Moze mi ktoś powiedzieć czy serwer juz stabilnie działa. ? Grałem od 17 do 20 i miałem pokaz slajdów nawet jak na psy dałem a prędkość internetu do 11 Mb wiec tylko tu tak mam. Lagi koszmarne były i nie tylko ja miałem. I zostało coś poprawione poza sklepami offine i is ? Ile online teraz ?

Opublikowano

Moze mi ktoś powiedzieć czy serwer juz stabilnie działa. ? Grałem od 17 do 20 i miałem pokaz slajdów nawet jak na psy dałem a prędkość internetu do 11 Mb wiec tylko tu tak mam. Lagi koszmarne były i nie tylko ja miałem. I zostało coś poprawione poza sklepami offine i is ? Ile online teraz ?

Tak sklepy offline już działają poprawnie , item shop również funkcjonuje jak należy. Mieliśmy ataki ddos na strone dlatego serwer lekko lagował już nie powinno być problemów.

Opublikowano

Tasowanie SR to kompletna parodia, porpawcie to.

Średnie trafia się dosyć ciezko ponieważ możesz je ulepszać w dungeonie Krainy Wygnańców lecz jesli sprawia to gracza trudność to oczywiście poprawimy to :)

Opublikowano

Dokładnie, nie widzę dalej sensu grania gdy nie będą łączyć się rękawice i kd, przez same kd mam zajęte 5 strony w eq.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dokładnie, nie widzę dalej sensu grania gdy nie będą łączyć się rękawice i kd, przez same kd mam zajęte 5 strony w eq.

Pokaż ss z 5 stronami zapełnionymi KD to Ci uwierzę.. Nie chcesz nie graj, serwer dopiero wystartował i zmiany będą wprowadzane. 

Kappa.

Opublikowano

rosy za drogie do tego małe ilosci.

Nie wiadomo gdzie co i skąd.

SKĄD TU PRZEPUSTKI NA AV ITP.

OGROMNE LAGI NA NIEKTÓRYCH MAPACH.

ŚREDNIE WCHODZĄ ŻAŁOŚNIE (choc miałem fuks i wbiłem 50 + lud nie wiadomo po co :D )

Z bosów w lesie NIC nie dropi sam yang nie wiem po co wgl tam oni są.

Eq do expa tragicznie dropi do tego jaja UBIJA SIE GODZINAMI za duzo hp.

Za duży rozrzut w bonach skoro to easy/pvp powinny byc MAX a nie jak na hardzie/mediumie kilka wartosci.

Ciężko ruszyć bez isu na starcie za mało defa,do kd trzeba ulepy/rosy za drogie = częste dedy kilkoro ludzi pisało jak ja ogarniam spoty w niektórych miejscach proste kostium/pet/fryz + dużo do pż w koncu wp.

To co powinno się łączyć nie robi tego rekawice etc.

5 bon wchodzi tragicznie stracilem 15kk i wlazł tylko 2 razy.

Zmianki są nieskonczone a dodania skonczone do tego drogie -_-

Niektóre itemy mogą miec 2x te same bony Int wbudowany + int w bonach/szycie wbudowane i w bonach tez wchodzi.

@Edit 

LAGI SĄ NADAL I TO  W C**J NA 2 KOMPACH SPRAWDZAŁEM I LAPKU DALEJ TO SAMO j****y pokaz slajdów po prostu klient nie ogarnia i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...