Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli szuka ktos gildi niech wbija na ts3 serwerowy podany na stronie i na ts3 Gildia Anonymous ! podkanał Rekrutacja !

aw @ idzie wydropic bron na 30 level ?

Opublikowano

A gdzie moje smki, miałem 300 sm dostać za starego maila.

A tak btw. to server easy/pvp a biolog czasowy, wtf

Temat jest u nas na forum już pisałem dzisiaj o tym 2x zajrzyj na nasze forum do działu Ogłoszenia.

To nie serwer na 2-3dni tylko Ci co będa grać dłużej będą mieć lepiej dopracowaną postać

Opublikowano

A gdzie jest napisane w regulaminie metin2, że się powinno mieć wszystko w 10-12 dni xD

sam grałeś na paru easy i nie mów mi że tam w kilka dni dało się zrobić full eq  i all misje ;]

Opublikowano

Temat jest u nas na forum już pisałem dzisiaj o tym 2x zajrzyj na nasze forum do działu Ogłoszenia.

To nie serwer na 2-3dni tylko Ci co będa grać dłużej będą mieć lepiej dopracowaną postać

Niestety, znając życie to na wyższy set trzeba będzie po kilka tysięcy danego ulepszacza, czyli równa się ciągłe ubijanie bossów, metinów itd.

Nie lubię takich serwerów, gdzie na sety trzeba po kilka tysięcy ulepszaczy -.-

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Niestety, znając życie to na wyższy set trzeba będzie po kilka tysięcy danego ulepszacza, czyli równa się ciągłe ubijanie bossów, metinów itd.

Nie grałeś na becie to się nie wypowiadaj poza tym chyba ta gra na tym polega? może chciałbyś żeby ulepszacze były w sklepie ?

Opublikowano

Drop jest dostosowany wydaje mi się odpowiednio do ilości ulepszaczy, nie musisz latać w dungeony ponieważ na normalnych expowiskach respi się po 20 metinów i 10-15 bossów w bardzo krótkim czasie z których zdobędziesz ulepszacze i inne cenne przedmioty.

Opublikowano

Nie grałeś na becie to się nie wypowiadaj poza tym chyba ta gra na tym polega? może chciałbyś żeby ulepszacze były w sklepie ?

Jeśli nie grałem na becie to nie mogę się wypowiadać ? człowieku, w jakim Ty świecie żyjesz.

Dla mnie serwery typu, bardzo szybki exp a ciężkie ulepszanie setów, po prostu mogą nie istnieć. Jaki jest sens w tym by w kilka dni wbić maksymalny poziom a potem przez kilka tygodni non stop ubijać bossy itd. Monotonia gwarantowana na takim serwerze.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Gościu, 2 dni wbijam max lvl, ale będę oddawał księgi klątw, bo tak zrobiony jest wasz biolog, pzdr.

Opublikowano

Gościu, 2 dni wbijam max lvl, ale będę oddawał księgi klątw, bo tak zrobiony jest wasz biolog, pzdr.

Ciekawe czy chociaż na maksymalnym poziomie będzie można dropnać te księgi :DD

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Masz eliksiry za PO nie pisz więcej tych swoich żali prosze....

Opublikowano

Od tego masz Eliksiry którymi zredukujesz czas, jak będziesz oddawał caly czas biologa to na 2 dzień powinieneś być przy 3 misji co najmniej . Piszesz takie rzeczy jakbyś pierwszy raz w metina grał, jeśli dla Ciebie biolog co 10, 15, 20, 30 minut to długo to faktycznie ten serwer może nie jest dla Ciebie bo jest zbyt "trudny ". Biolog nie będzie co sekunde bo jaki to ma sens, Metin to nadal gra w której trzeba coś zdobywać aby być lepszym nie gra w karty że każdy jest na takim samym poziomie i liczy na fart.

Ciekawe czy chociaż na maksymalnym poziomie będzie można dropnać te księgi :DD

Oczywiście przedmioty dropną na każdym poziomie postaci .

Opublikowano

Od tego masz Eliksiry którymi zredukujesz czas, jak będziesz oddawał caly czas biologa to na 2 dzień powinieneś być przy 3 misji co najmniej . Piszesz takie rzeczy jakbyś pierwszy raz w metina grał, jeśli dla Ciebie biolog co 10, 15, 20, 30 minut to długo to faktycznie ten serwer może nie jest dla Ciebie bo jest zbyt "trudny ". Biolog nie będzie co sekunde bo jaki to ma sens, Metin to nadal gra w której trzeba coś zdobywać aby być lepszym nie gra w karty że każdy jest na takim samym poziomie i liczy na fart.

Oczywiście przedmioty dropną na każdym poziomie postaci .

Serwer Easy / PvP to z reguły brak czasu przy oddawaniu biologa... Inaczej to po prostu bezsens. Obawiam się ze będzie powtórka z poprzedniej wersji... 

Easy/PvP to praktycznie brak wysiłku przy robieniu czegokolwiek na serwerze, i jest to pewnym standardem. A nie, czasy na oddawanie biologa.... czasy na to, na tamto... Jeśli ma to być serwer Easy / PVP to ma on być utrzymany w tych standardach.  Chyba ze bladego pojęcia nie macie czym jest Easy/PVP. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Serwer Easy / PvP to z reguły brak czasu przy oddawaniu biologa... Inaczej to po prostu bezsens. Obawiam się ze będzie powtórka z poprzedniej wersji... 

Easy/PvP to praktycznie brak wysiłku przy robieniu czegokolwiek na serwerze, i jest to pewnym standardem. A nie, czasy na oddawanie biologa.... czasy na to. 

Nie każdy serwer musi wyglądać tak samo. Jak Ci się nic nie chce robić to idź na hammermt2 czy jakiś serwer z gm-mode i tam sobie graj. Opcja z czasowym biologiem jest dobra, bo jednak osoby które grają dłużej będą miały przewage a nie że cie złoży osoba która gra 5x krócej od ciebie. Dobrze, ze ekwipunek to nie wszystko. ;)

Opublikowano

Ja również jestem tego zdania, że biolog nie jest dostosowany do serwera.

Nawet jeśli za PO będzie można kupić eliksiry, PO nie będzie rosło na drzewach. Trochę trzeba będzie sie natrudzić by zdobyć te punkty..

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Powiększone są spoty? :D?

Tak przygotuje na dniach poradnik na forum na każdym expowisku oznacze resp bossów, metków oraz gdzie znajdują się większe spoty.

Opublikowano

A jeżeli tak wprowadzić żeby biologa oddać jakimś guzikiem w panelu bocznym i skrócić czas w czasie przerwy technicznej. Nikt by się wtedy nie pluł że biolog jest zły :)

Tak przygotuje na dniach poradnik na forum na każdym expowisku oznacze resp bossów, metków oraz gdzie znajdują się większe spoty.

Na forum jest przecież :D Tylko nie ma metków.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ja również jestem tego zdania, że biolog nie jest dostosowany do serwera.

Nawet jeśli za PO będzie można kupić eliksiry, PO nie będzie rosło na drzewach. Trochę trzeba będzie sie natrudzić by zdobyć te punkty..

To tak serwer jest w wersji EASY ale biolog jest w WERSJI MEDIUM, niestety nie mogłem uwzględnić tego w prefiksie prezentacji bo wszystko inne jest dopasowane pod EASY. Biolog jest zrobiony z myślą o ludziach którzy grają dłuższy czas na serwerze i zrobią sobie biologa.

A jeżeli tak wprowadzić żeby biologa oddać jakimś guzikiem w panelu bocznym i skrócić czas w czasie przerwy technicznej. Nikt by się wtedy nie pluł że biolog jest zły  :)

Na forum jest przecież  :D Tylko nie ma metków.

Jest nie kompletny i nie są zaznaczone wszystkie spoty, przygotujemy to z większa profeską .

Opublikowano

Dobra zostawmy temat z biologiem, biolog i kolekcjoner to drażniący temat w świecie MT2..

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...