Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To idź na pustynie pająków, te same moby.

Zmniejszcie HP tych metinów bo troche śmiesznie sie na to patrzy gdy metina sie dłuzej bije niz bossa xD

na pustyni mają lv 68 a tu 74 wniosek +/- EXP

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasowy biolog, skilli nie otrzymujemy od razu na p? Nie wejde bo nie chce mi sie grac na kolejnym mediumie.

edit; Jednak widze ze moze sie mylilem co do tego medium

Opublikowano

Można zamienić potworki na pieski i wtedy lagi beda ograniczone

czytałeś ze zrozumieniem ? ze tak i tak jest to samo..

Wina klienta skoro nigdzie tak nie mam a i pc nie jest z przed wojny

Opublikowano

HTTP ERROR

SERWER NIE MOŻE ODPOWIEDZIEĆ Z POWODÓW JEGO AKTUALIZACJI  LUB PRZECIĄŻENIA ... MALYGOS.PL ........ POMOŻE KTOŚ ?

DA KTOŚ LINKA DO CLIENTA DOWNLOAD ? Z GORY DZIEKI

Opublikowano

MALYGOS.PL NIE OBSŁUGUJE SZYFROWANIA DANYCH. INFORMACJE PRZESYŁANE PRZEZ SIEĆ INTERNET BEZ UPRZEDNIEGO SZYFROWANIA MOGĄ ZOSTAĆ ODCZYTANE PRZEZ INNE OSOBY. POZDRAWIAM ;].

Opublikowano

Miałem kilkanaście kont na twoich serwerach Panie Darku i dostałem na wszystkie wiadomość i rozumiem na wszystkich kontach będę miał po 300 sm ? ;d Jeżeli tak, to podoba mi się to ; ) 

Btw muszę mieć nowego Klienta czy wystarczy ten z bety ? 

xD 

Opublikowano

Juz administracja sie nie interesuje. Gdzie ten zwrot sm za wierzchowce co znikły ?? na forum tez 0 odp..

Administracja pracuje nad stabilnością serwera i dlaczego mówisz że się nie interesuję...? 

Server MEGA!! zagrałem 5min i usunąłem klienta :D hehe,  kolejny maślak

To pa. 

Kappa.

Opublikowano

Miałem kilkanaście kont na twoich serwerach Panie Darku i dostałem na wszystkie wiadomość i rozumiem na wszystkich kontach będę miał po 300 sm ? ;d Jeżeli tak, to podoba mi się to ; ) 

Btw muszę mieć nowego Klienta czy wystarczy ten z bety ? 

Wystarczy ten z bety, tak do każdego konta zostanie Ci przypisane 300 SM.

Zapowiadam przerwe techniczną koło 23:30 , sklepy offline będą włączone oraz item shop uruchomiony, monety osobą którym zniknęły przedmioty zapraszam na support malygos będziemy siedzieć do białego rana i oddawać każdemu jest ich niewiele więc uwiniemy się szybko, a problem rozwiązaliśmy .

Opublikowano

@DarkSince.

Dodajcie kupon sm do sklepu osiągnięć i żeby działał na zasadzie kuponu PO, żeby było można dodać jakąś ilość sm do kuponu.

Opublikowano

Mam pytanie, dostałem 3 wiadomości na email od was i wchodzę na konto patrzę mam 0 SM. O co chodzi? :)

Na naszym forum w dziale ogłoszenia są podane informacje na ten temat.

Opublikowano

Mam takie pytanie ile maksymalnie bonusów można mieć w pasie? bo mam 4 i się zastanawiam czy można więcej :)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Kiedy bedzie IS ???!!!!! 

jezuu mozecie dodac do panelu biologa ??? czy mamy latac do biologa co kilkanascie minut by oddac 1 przedmiot ???!! 

kd srednie obrazenia nie da sie go wlozyc do broni ... kolejny bug

Opublikowano

Kiedy bedzie IS ???!!!!! 

jezuu mozecie dodac do panelu biologa ??? czy mamy latac do biologa co kilkanascie minut by oddac 1 przedmiot ???!!

kd srednie obrazenia nie da sie go wlozyc do broni ... kolejny bug

Człowieku przecież można oddawać przedmioty dla Biologa poprzez misje pod Q :)

Proszę Cię czytaj ... możną ten KD włożyć do tarczy... Jak jesteś zbyt leniwy by czytać to graj w mario.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...