Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

700 Online , ruszamy z reklamą od jutra chcemy podkręcić więcej graczy :) Dzisiaj między godziną 24 - 01:00 w nocy będzie 10 minutowa przerwa wprowadzimy troche zmian na serwerze, lista zostanie podana tutaj oraz na naszym forum serwera.

Zapraszamy do Gry

Opublikowano

700 Online , ruszamy z reklamą od jutra chcemy podkręcić więcej graczy :) Dzisiaj między godziną 24 - 01:00 w nocy będzie 10 minutowa przerwa wprowadzimy troche zmian na serwerze, lista zostanie podana tutaj oraz na naszym forum serwera.

Zapraszamy do Gry

No i pięknie.

U kogo bd reklama?

400  na około jak weszłem po 11 , a na starcie było 550 podobno , Wiec na pewno po południu nawet wiecej niz 600 moze byc . Napisalem adekwatnie do godziny zapytania a nie ogolnie 

Aż ciężko się to czyta.

Średnio gra po 500-700 osób.

Po m1 może tego nie widać, ale skoro bossy respią się tak szybko i w tylu miejscach, a ja znaleźć żadnego nie mogę, to chyba o czymś świadczy.

Opublikowano

Dark pełno graczy narzeka, że nie dają rady expić na mapach 100+ i mają rację. Nawet tematy na forum były zakładane, moby za dużo(o wiele za dużo) biją a metki mają zbyt wiele hp. Ogarnij to. A co do servera - gra sie swietnie

UggNk9.gif

Opublikowano

Mam pytanie, czy jest takie coś jak ogarniczenie lvl w miasjach, tzn, że np mam misję, normalną, czy to od biologa, gdzie muszę wydropić jakieś ulepy, czy cokolwiek na 1 lvl, a mam dajmy na to 100. Wykonam ją bez problemu, czy będę musiał zakładać dropka?

Opublikowano

Dark pełno graczy narzeka, że nie dają rady expić na mapach 100+ i mają rację. Nawet tematy na forum były zakładane, moby za dużo(o wiele za dużo) biją a metki mają zbyt wiele hp. Ogarnij to. A co do servera - gra sie swietnie

Ciekawe, czy osoby które narzekają mają kd w hełmie/tarczy.

Myslę, że WP/Body/WP/Smok/BM nie powinny miec problemu z expieniem tam.

Inne klasy rozumiem, ale te co wymieniłem wyżej na pełnym odpale powinny dawac radę.

Opublikowano

Na prawdę kozacki serwer :O Widzę tutaj wiele pracy oraz sety, na prawdę ładne, wszystko ładnie zgrane, Bravo ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wystarczy powkładać kd w tarcze, hełm, zbroję oraz zakupić podstawowy odpał.

Opublikowano

Wystarczy zbudować EQ i każdy sobie poradzi bez problemu, jeśli bym obniżył im hp i osłabił to co będzie miał robić gracz który wpadnie tam z full EQ ?

Opublikowano

Jedynie do czego się zgadzam to metki - fakt. Mają za dużo hp. Ale żeby ogarnąć exp na mapach wystarczy zrobić eq full do pż/blok, ogarnąć sobie roski i kryształy energi pod expa no i kd i luzno dasz rade

Opublikowano

Dużo osób gra opłaca się zaczynać grę ? Moge prosić o ss'y z m1 ?­

No gra sporo.

Respy bossów i metinów obstawione.

Expowiska też.

NIc5XOl.jpg

TKVqL5R.jpg

Opublikowano

Co wy gadacie że ciężko metki ubić,wy chyba grać nie potraficie.

Ja jakoś na lajcie sobie te metki ubijam w mniej niż minutkę :D

Więc radzę najpierw eq zrobić do expa i wtedy narzekać,bo myślicie że w eq nieb.łez ubijecie wszystko :v

Ps.Dark czemu nie można wejść do lodowej krainy?? :pls:

A i co z tym eventem obiecanym za wczorajsze niedogodności,zapowiadaliście że dzisiaj coś będzie

Opublikowano

Nie da się zmieniać ch na mapie 190 

Tak wiem już to poprawiliśmy w przerwie technicznej o godzinie 24:00-01:00 będzie przerwa 10 minutowa poprawimy to.

Co wy gadacie że ciężko metki ubić,wy chyba grać nie potraficie.

Ja jakoś na lajcie sobie te metki ubijam w mniej niż minutkę :D

Więc radzę najpierw eq zrobić do expa i wtedy narzekać,bo myślicie że w eq nieb.łez ubijecie wszystko :v

Ps.Dark czemu nie można wejść do lodowej krainy?? :pls:

A i co z tym eventem obiecanym za wczorajsze niedogodności,zapowiadaliście że dzisiaj coś będzie

To samo się stało co z mapa 190 w przerwie bedzie poprawione

Opublikowano

Tak wiem już to poprawiliśmy w przerwie technicznej o godzinie 24:00-01:00 będzie przerwa 10 minutowa poprawimy to.

To samo się stało co z mapa 190 w przerwie bedzie poprawione

Zróbcie teraz tą przerwe techniczną skoro to tylko 10 minut :).

Opublikowano

co jakiś czas wywala i błąd :) człowiek chce sprawdzić tak chwalony serwer a nie ma możliwości 

bez linków zewnętrznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...