Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to start za rok bo ty na wsi mieszkasz a tam internet upload 0,2 mb xD

Na szczęście pociągnąłem kablem od Ciebie , nie odczułeś że Ci net muli xD ?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ależ wy jesteście głupi... Nikt się nie zmienił, poprostu admin zmienił nick. Zgarnął kase na poprzedniej edycji i zwinął interes i teraz robi to samo. To postoi miesiąc, albo i krócej..

Opublikowano

Co jeśli grałem na Malygos, Divine i Glador ale na e-mail nic mi nie przychodzi? :)

Sprawdź dokładnie skrzynkę spam, mamy na razie drobne problemy z serwerem mailowy gdyż niektóre filtry skrzynek mailowych nas po blokowały , napisałem dziś do konkretnej firmy zajmującej się tym , wykupie od nich serwer mailowy lub stworzą mi mój własny u mnie na serwerze. Maile z kodem na Smocze Monety otrzyma na pewno każdy tylko może to być kilka dni po starcie. Przepraszam za kłopoty ale to firma lh.pl zagwarantowała nam sukcesywny mailing, a zawiedli już po 200 tyś maili . 

Ależ wy jesteście głupi... Nikt się nie zmienił, poprostu admin zmienił nick. Zgarnął kase na poprzedniej edycji i zwinął interes i teraz robi to samo. To postoi miesiąc, albo i krócej..

Smocze Monety wszystkich graczy którzy wydali jakie kol wiek złotówki zostały zwrócone na konta.

Nie zmieniłem nicku mam cały czas ten sam, przypominam że moje serwery kiedyś stały 4 lata i nadal chcę zrobić serwer który postoi tak długo, mam nadzieję że tym razem się uda bo nad tym projektem pracuje dokładnie od Stycznia tego roku czyli prawie cały rok pracy po 10 godzin dziennie średnio . Rekrutowaliśmy GM do pomocy graczą,a my będziemy starali się udoskonalać serwer jak tylko się da, mam już kilka ciekawych pomysłów co do rozwoju serwera na najbliższe tygodnie, dowiecie się o tym niebawem :)

Klient Serwera jest już uploadowany .

Mam do was pytanie , na jakie hostingi chcecie aby go wrzucił poza mega.co.nz ?

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z IS ?

Chodzi mi dokładnie oto, czy w IS będzie multum amuletów, lizaków, pierścieni, ulepszaczy kostiumów, petów itd. które można tylko zakupić w IS lub kiedyś tam za grubą kasę odkupić od graczy ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jest jakiś mod niech przeniesie tą prezke do zapowiedzi. Gdyż regulamin mówi że 24h można trzymać prezke do czasu startu a tutaj 2-3dni :)

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jest jakiś mod niech przeniesie tą prezke do zapowiedzi. Gdyż regulamin mówi że 24h można trzymać prezke do czasu startu a tutaj 2-3dni 

Start jest jutro :D

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Opublikowano

Klient Serwera jest już uploadowany .

Mam do was pytanie , na jakie hostingi chcecie aby go wrzucił poza mega.co.nz ?

http://mediafire.com/

https://www.google.com/intl/pl_pl/drive/

Powinny te dwa poza MEGA starczyć.

Polecam, troszkę grałem na poprzednim Malygosie i było mega fajnie, mam nadzieję, że będzie wielkie bum graczy na serwerze. :D

Nie wiem czy zagram, nie ode mnie to zależy, ale życzę powodzenia.

­

Opublikowano

Dlaczego mi wyświetliło że beta potrwa do 2-3dni D:

Beta trwała 3 dni :) już po Becie :) widocznei stare informacje.

Polecam serwer zagram!

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Witam dostalem e-mail od was i chce zalozyc konto ale wyskakuje komunikat że e-mail juz zajety .. w jaki sposob dostane te SM ? 

Moge zalozyc na innym e-mail a kod na SM dostane i tak ?:)

Venum

Opublikowano

Ludzie pomocy strona mi nie działa...

Próbowałeś przez inną przeglądarkę? Strona działa na 100%, ja na nią bez problemu wejść mogę.

­

Opublikowano

Witam dostalem e-mail od was i chce zalozyc konto ale wyskakuje komunikat że e-mail juz zajety .. w jaki sposob dostane te SM ? 

Moge zalozyc na innym e-mail a kod na SM dostane i tak ? :)

Tzn że masz już konto utworzone, konta z malygos s1 zostały nie skasowane więc jeśli miałeś konto to istniejesz w bazie, kody SM będą przypisane do maili więc nie będzie możliwości przypisania ich do innego konta .

Opublikowano

super prezentacja serwer jest swietny grałem na innych waszych serwerach i Gorąco polecam ! czekam z niecierpliwoscią na start ! Polecam i Pozdrawiam ! :) 

PS: pytanie moje jakie sa max srednie ? 

Venum

Opublikowano

super prezentacja serwer jest swietny grałem na innych waszych serwerach i Gorąco polecam ! czekam z niecierpliwoscią na start ! Polecam i Pozdrawiam ! :)

Średnie max to 75 

Opublikowano

Tu masz odpowiedź.

Średnie trafia się standardowo lecz są zwiększone do 75%, dodatkowo w jednym z dungeonów (Lodowy Dungeon Krainy Wygnańców) możemy zwiększać wartości naszych bonusów do wartości maksymalnych oraz ulepszać w nim średnie obrażenia lub obrażenia umiejętności.

­

Opublikowano

Mam nadzieję, że Twój kolejny serw nie padnie albo nie olejesz go tak jak GladoR'a ;)
Wpadnę pewnie.

Klasy będą wyrównane ;)?

Pozdrawiam CCR ^^

a0cw13.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że Twój kolejny serw nie padnie albo nie olejesz go tak jak GladoR'a ;)

Wpadnę pewnie.

Klasy będą wyrównane ;)?

Pozdrawiam CCR ^^

Zapewnia ze sie zmienił Trzeba dac mu szanse bo widac po projekcie ze mase czasu poświecił 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...