Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ABSOLUTNIE NIE POLECAM DLA NOWYCH GRACZY. ZA DUŻO NO LIVEÓW Z MAX LVLAMI KTÓRZY NIE POZWALAJĄ CI NADROPIĆ ULEPEK ANI KASY.CIĄGLE JAKIEŚ ZAKAŁY PRZESZKADZAJĄ GDZIE SIĘ CZŁOWIEK NIE RUSZY. GDYBY NIE TAKA DUŻA ILOŚĆ NEO KIDÓW TO TAK A TAK TO NIEMA SENSU ZACZYNAĆ BO MIES BĘDZIESZ ROBIŁ EQ NA 90 LVL A GDZIE TU DALEJ. POWINNI WPROWADZIĆ PRZEDZIAŁY LVLOWE NA MAPY A NIE KAŻDY LATA GDZIE CHCĘ I UNIEMOŻLIWIA GRĘ INNYM, ODECHCIAŁO MI SIĘ UGANIAĆ I CHŁOSTAĆ ZAKAŁY SERVERA BO ZA DUŻÓ ICH JAKIEŚ 80 % SERVERA.O TO MOJE ZDANIE

Co Ty gadasz człowieku? :D

Zacząłem grę parę dni temu, gra się bardzo przyjemnie. A chyba o to chodzi w metinie, co nie? Trzeba się bić o coś, człowieku wyjdź stąd. 

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zaczalem grac wczoraj i moge powiedziec ze serwer jest naprawde fajny ale kilka pytan mam co do eq.

Jak tu jest z robieniem pro truty? podobno mozna podnosic SR a wiec lepiej zrobic sr 50 sila kryt omdlenie czy 80 i cos tam wejdzie i to podnosic?

Czy ludzie robia abs na dzwony? czy tu sie to sprawdza jako 6 bon w bizu?czy robic cos innego?

Jaki najlepszy zarobek na lv -130?

edit: Crashuje mi clienta co jakies 5/10 min jak sie ostro tpam miedzy channelami podczas bicia bossow.

Jest na to jakis fix? srednio co 5tp wywala mi clienta...

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

ABSOLUTNIE NIE POLECAM DLA NOWYCH GRACZY. ZA DUŻO NO LIVEÓW Z MAX LVLAMI KTÓRZY NIE POZWALAJĄ CI NADROPIĆ ULEPEK ANI KASY.CIĄGLE JAKIEŚ ZAKAŁY PRZESZKADZAJĄ GDZIE SIĘ CZŁOWIEK NIE RUSZY. GDYBY NIE TAKA DUŻA ILOŚĆ NEO KIDÓW TO TAK A TAK TO NIEMA SENSU ZACZYNAĆ BO MIES BĘDZIESZ ROBIŁ EQ NA 90 LVL A GDZIE TU DALEJ. POWINNI WPROWADZIĆ PRZEDZIAŁY LVLOWE NA MAPY A NIE KAŻDY LATA GDZIE CHCĘ I UNIEMOŻLIWIA GRĘ INNYM, ODECHCIAŁO MI SIĘ UGANIAĆ I CHŁOSTAĆ ZAKAŁY SERVERA BO ZA DUŻÓ ICH JAKIEŚ 80 % SERVERA.O TO MOJE ZDANIE

Ale ty jesteś rozgarnięty..

Zacząłem dwa dni temu, mam już full eq EXP i PVP na 150..

Metinów jest chyba z 20 na każdej mapie a respią się jeden za drugim. Jak staniesz na jednym, przejdziesz 4 CH to na 1 juz jest kolejny..

wbijac grac!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dark napraw to żeby można wyjmować kd szycia z tarczy .... bo chce dać kd na odp na obrażenia krytyczne a nie szycia . ;P

Opublikowano

Dark napraw to żeby można wyjmować kd szycia z tarczy .... bo chce dać kd na odp na obrażenia krytyczne a nie szycia . ;P

Już sprawdzam i poprawiam.

Edit. Naprawiłem po restarcie serwera będzie działać.

Opublikowano

nie idzie clienta włączyc , włączam i nic się nie dzieje 

Zainstaluj Net Framework 4.5 z strony microsoftu, wyłącz antywirusa , spróbuj uruchomić jako administrator.

Opublikowano

Wiadomo... więcej bijesz

A jakieś określone bonusy? Bo nie wiem, czy używać renifera 5k hp 20% potwory, czy konia na 50 poziomie.

tenor.gif

Opublikowano

A jakieś określone bonusy? Bo nie wiem, czy używać renifera 5k hp 20% potwory, czy konia na 50 poziomie.

Koń daje tylko wartość ataku zwiększoną. 

Kappa.

Opublikowano

Jakie bony na mapę 100 i 130lv. Oprócz potworów? Chodzi o zwierzęta czy coś.

Opublikowano

Jakie bony na mapę 100 i 130lv. Oprócz potworów? Chodzi o zwierzęta czy coś.

Nie ma tutaj bonów typu silny na, jedynie na potwory i ludzi oraz w pasach na bossy i metiny.

Co ta Lodowa Wyprawa się tak buguje? Przedtem byłem to po metinach nic się nie działo, teraz ubiłem genka i też nic ;x

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma tutaj bonów typu silny na, jedynie na potwory i ludzi oraz w pasach na bossy i metiny.

Co ta Lodowa Wyprawa się tak buguje? Przedtem byłem to po metinach nic się nie działo, teraz ubiłem genka i też nic ;x

Jak padnie nam channel to często z channelu którego wchodzisz na dungeon coś przestaje działać, za każdym razem gdy padnie nam channel naprawiamy natychmiastowo błąd przez który był crash do tej pory rozwiązaliśmy około 10 powodów przez które padły nam channele , zaczynaliśmy od czystych plików serwerowych i cały wkład pracy jest wykonany przez nas dlatego z czasem zlikwidujemy wszystkie błędy i channele będą stać jak trzeba.

Opublikowano

jprdl już po prostu nie mg już dziś z dangeona śmierci wyj3bało mnie hmm 15-20 razy? ­

A z serwera wyj3bało mnie dziś tyle razy że przy 30 przestałem liczyć... Co to ma być???????????????????????????????????????

Nie dość żę tych amuletów na te eq jest tyle potrzebne to jeszcze nie można ich wydropić bo znalezienie metka albo bossa na mapie 190 graniczy z cudem a z dunga wywala.... Pięknie.

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...