Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram prawie od samego początku, serwer jest naprawdę doje**ny :)
Nie mam innych słów na określenie, bo naprawdę ejst godny polecenia,

do tego co chwile jakieś upadty, jest co robić
Napewno się nie ma co nudzić na serwie

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Edyyy    Ale o co wam jeszcze chodzi z tym balansem? Ja jakoś na full eq + Full odpał + Full is ogarniam pvp z każdym wiadomo czasem wygrywam czasem padam ale nigdy nie ma tak że np jakiś szaman bije mnie ze skilla 300k albo że BMa nie da się ubić... Więc mówiąc że domagasz się balansu postaci napisz o co ci chodzi :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@Dark Co ile jest możliwa zmiana królestwa bo co 24h to raczej nie.

Zmieniałem królestwo kilka dni temu i chciałbym znów zmienić a nie mogę.

Co ile jest zmiana jak bardzo długo to zmieńcie to co 24h.

Opublikowano

Balasu nie ma dalej bm i mental wygrywają wszystko :P, a wp bije skillami tyle co body :D
I tak polecam szamana smoka, oryginalnie a stoi na wysokim poziomie zaraz za tymi top2 pvp klasami

Opublikowano

@Dark miałeś poprawić wyciąganie kd odp. na szycie z tarczy :/

Nie miałem czasu sprawdzić bo aktualizacja się zajmowałem i miałem wyznaczoną liste prac dzisiaj się tym zajme na 1000%

Ile tutaj graczy online?

Rekord 950 online !

Opublikowano

Po wejściu do Was na forum całe jest białe i kategorie są pionowo. Tak powinno być u Was czy poprawiacie dopiero forum?

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Po wejściu do Was na forum całe jest białe i kategorie są pionowo. Tak powinno być u Was czy poprawiacie dopiero forum?

Chwilowo wyłączone dzisiaj będzie działać.

Opublikowano

O balans mi chodziło, aby BM miał zmniejszoną ochronkę i trochę DMG a szaman DMG, bo nie ma rosek na magie i oni po tych usuniętych roskach o wiele za dużo biją ;)

Opublikowano

Przepustki na mapy to porażka każdy nowy gracz ma z nimi problem . Sam mam z nimi problem po 1 z bossa leci ... chętnych na bossy trochę za dużo .

rmoiyq.png

Opublikowano

O balans mi chodziło, aby BM miał zmniejszoną ochronkę i trochę DMG a szaman DMG, bo nie ma rosek na magie i oni po tych usuniętych roskach o wiele za dużo biją ;)

Cię chyba coś nie tego.

Właśnie balans postaci według mnie teraz jest akurat :D

Zrób eq,biologa i kilka rzeczy z is miej (nie musisz wydawać kasy od kogoś z gry kup) i wtedy się bij.

Każda postać teraz bije akurat,wiadomo nie wygrasz zawsze jeżeli ktoś ma lepiej zafundowaną postać w is.

Niech już więcej nie mieszają z tym balansem bo piszą tylko ci którzy nie mają zrobionego eq itp i nie wiedzą jak grać.

Opublikowano

Mamy Wyniki!

Dziękujemy za tak liczny odzew i wysiłek, który włożyliście w opisanie charakterystyki Naszego serwera!
Po przeanalizowaniu wszystkich wypowiedzi wybraliśmy zwycięzców!

1. Miejsce: Hajda

2. Miejsce: Avaschi

3. Miejsce: Koxsik

Poniżej przedstawiamy osoby, które również zaskoczyły nas swoimi wartościowymi wypowiedziami i zasłużyły sobie na Nasze uznanie:
Dexiak
Bart3k
Dudnes
Amal
Neapy
Agro
wicia

Opublikowano

Są roski na magie za PO w sklepie. Balans postaci jest dobry, ale jeżeli ktoś ma kilka pierścieni jeden z IS max, drugi PO max to wiadomo że wygrywa na tych co ich nie mają. 

Kappa.

Opublikowano

no to dobrze ze sie zajmiecie :D zagram gitara

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...