Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­A kiedy jakieś zuo? Bo weekend był tylko ten ox :(

Może jakiś turniej pvp przed upade albo jeszcze lapiej wojna królestw na serwerze pvp takie coś powinno być często... Nie myślałeś o tym @DarkSince. ?

Nie miałem czasu na to mam pełnę ręce roboty i sporo planów do serwera szykujemy teraz spory update na serwer wszystko będzie nowe oryginalne, unikalne gdzie nie spotkaliście tego na innych serwerach . Jest przy tym masa pracy między czasie wcisnąłem sobie sporą liste propozycji z forum którą chce zrobić przed updatem serwera . Jak wszystko dogramy na ostatni guzik na pewno zorganizujemy coś specjalnego jak Wojna Królestw, Obrona Kamieni Metin (Mamy już wszystko gotowe co do tego), o turnieju pvp również pomyślimy tylko chcemy wszystko zrobić jak najlepiej,a jak zaczne robić wszystko po trochu to nic nie wyjdzie tak jak chce.

Wbiłem an chwilkę i serio nie wiem co robić.

Naklepałem w ciemno 100 lvl i stoję i płacze bo nie wiem co robić, za dużo na tym serwerze najebane jest..

Poczytaj Prezentacje i wszystko się dowiesz

Średnia ilość graczy online? :)

900-1000 online po południu między godziną 18-20

Opublikowano

Zaj3biście wojna królestw by się przydała ­i to tak między sobotą a niedzielą o 00:00 by była ostra napi3rdal4nka xD

wez daj no raty dropa :(

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Naklepałem w ciemno 100 lvl i stoję i płacze bo nie wiem co robić, za dużo na tym serwerze najebane jest..

Heh :D miałem dokładnie to samo. Zacznij robić misjie a ogarniesz :)

Dark czy dałoby radę zrobić przywoływanie konika pod jakimś skrótem klawiszowym? Bo teraz trzeba klikać ikonke na panelu bocznym (no chyba że znowu czegoś nie wiem ;) )

Opublikowano

Wbijając z kumplem sam się tym przeraziłem i skończyłem grę, po 2 dniach wróciłem z nudów, obecnie mam maksymalny lvl i wszystko już ogarnąłem co i jak, wydaje się trudne, a proste jest jak budowa cepa, po prostu rób eq do expa i wbijaj lvl :v z czasem samo ci wejdzie co do ogarnięcia.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Na tym serwerze niby tyle jest, a jednak łatwo ogarnąć, to w końcu metin. Niszczysz metki, bossy, robisz eq i się bijesz z innymi ^^.

tenor.gif

Opublikowano

Chciałbym zacząć grę i tutaj pytania: 

-Łatwo jest zacząć od nowa? (Jakieś porady dla początkującego)

-Jak można się szybko dorobić na tych początkowych lvl`ach?

-Jak tutaj z is`em tzw. łatwo się go można dorobić w grze? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi :D 

Opublikowano

Chciałbym zacząć grę i tutaj pytania: 

-Łatwo jest zacząć od nowa? (Jakieś porady dla początkującego)

-Jak można się szybko dorobić na tych początkowych lvl`ach?

-Jak tutaj z is`em tzw. łatwo się go można dorobić w grze? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi :D 

Co do rzecz z Item Shopu możesz dropnąć lub kupic SM od graczy, kostiumy możesz stworzyć u Uriela (najlepsze jakie są) lub dropnąć w dungeonie .

Opublikowano

To tylko pozory że dużo wszystkiego tutaj tego jest.

Tak naprawdę można to ogarnąć w kilka dni.

Nie wydając ani zł w IS można wszystko praktycznie mieć.

W moim akurat przypadku nic nie wydałem kasy a miałem praktycznie wszystko full eq pvp/exp oraz full is.

Kostiumy oraz pierścienie można zyskać w grze które dropią na dungeonach lub wymienić perły za kostium u uriela.

Oczywiście kostiumy moim zdaniem są lepsze niż te w IS i tutaj wielki plus dla serwera.

Peta można kupić od kogoś sam wymieniłem się za 23k pereł za peta z IS na 50dni.

Ludzie SM sprzedają lub wymieniają się za ulepki zwłaszcza za perły.

Moim zdaniem serwer naprawdę dobry chociażby przydało się kilka poprawek ale tego już nie opiszę gdyż zakończyłem grę od wczoraj.

Z powodów prywatnych jak i serwerowych (nuda po wbiciu 220lv i zrobieniu full co można mieć w grze,zostało tylko stanie miastach i bicie się).

Może po dodaniu 250lvl trochę się ruszy ale to już nie za mojej gry.

Co do administracji naprawdę stara się i idzie ku dobremu dla serwera.

Dlatego jeżeli ktoś chcę zacząć grę nie ma co się zastanawiać i pytać tylko wbijać i grać bo serwer polecam.

To tyle z mojej strony i życzę dalszych sukcesów w prowadzeniu i rozwijaniu się serwera :D

ps. Pozdro dla gildi GameOver od GroM.(trochę krótko z wami byłem ale było wporządku) B)

Opublikowano

A jak z limitem? Bo słyszałem, że 20kkk, a chcę wypłacić ze sklepu 6kkk mając 17kkk w EQ ;p

Mam ponad 100kkk w EQ.

@DarkSince.

Napraw Lodowa Wyprawe, bo dalej jest zbugowane tzn. na piętrzy z tymi 4 metinami, po ubiciu 4 buguje mi się i piszę, że pozostał jeden, a wszystkie zostały już ubite, trochę to irytujące, bo tracę przepustki :(

Opublikowano

A jak z limitem? Bo słyszałem, że 20kkk, a chcę wypłacić ze sklepu 6kkk mając 17kkk w EQ ;p

Limit Yang w eq to chyba 500kkk jak dobrze pamiętam.

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Spoko sie tu gra ale jako nowemu graczowi strasznie utrudniaja mi gre 220lvle ;D

Bijesz sobie metka na mapie 100lv zostalo 20% a tu ci sie wpier..... typo co ma cie na skilla i nawet nie mozesz podniesc dropu ktorego on i tak z automatu ma polowe...

Powinny byc jakies limity np mapa 100lv 100-140 i podobnie powinno na kazda mape byc

A tu sobie koxy z max lv wymyslily ze fajnie bedzie perly dropic.

Jedyne co na tym serwie zniecheca.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Spoko sie tu gra ale jako nowemu graczowi strasznie utrudniaja mi gre 220lvle ;D

Bijesz sobie metka na mapie 100lv zostalo 20% a tu ci sie wpier..... typo co ma cie na skilla i nawet nie mozesz podniesc dropu ktorego on i tak z automatu ma polowe...

Powinny byc jakies limity np mapa 100lv 100-140 i podobnie powinno na kazda mape byc

A tu sobie koxy z max lv wymyslily ze fajnie bedzie perly dropic.

Jedyne co na tym serwie zniecheca.

Może zrobimy jakieś specjalne mapy dla tych wyższych leveli aby tylko oni mieli dostęp. Zredukuje to standardowe ksucie w tej grze.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...