Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile można mieć otwartych sklepików?

No kurde, do 220 ksujących metki się przyzwyczaiłem, ale żeby 140lvl mi ksuł, gdy dropie biologa na 1 z wielu spotów to nie :v Dropię sobie z 15 minut, przyjeżdża taki i pisze, że mu grę utrudniam :(

MEkOFrm.png

tenor.gif

Opublikowano

Może i serwer jest dobry, ale zero balansu, przegrałem właśnie z mentalem 134 lvl... jego duchowe zayebało mi 3/4 HP, ja jestem dagger 171.. eq  rubinowe +9, tarcza na 150+9, sztylce na 160 +9 pas perfect, biolog dzwonniki...  ewidetnie mam przewagę... a co a taki mental 134 z o wiele słabszym eQ mnie ciśnie jak chce... Tak samo BM też przesadzony... Zajmijcie się tym raz a porządnie..  Ze smokiem to nwm jak jest, bo niby coś tam go znerfiliście.. Popracuje także nad przedmiotami ItemShopu bo dają bardzo dużą przewagę... Kostium Salsa daje 80k HP to 3/4 życia którego ja posiadam na 171 pozomie, to jest parodia..    -.- Powodzenia!

x

Opublikowano

Może i serwer jest dobry, ale zero balansu, przegrałem właśnie z mentalem 134 lvl... jego duchowe zayebało mi 3/4 HP, ja jestem dagger 171.. eq  rubinowe +9, tarcza na 150+9, sztylce na 160 +9 pas perfect, biolog dzwonniki...  ewidetnie mam przewagę... a co a taki mental 134 z o wiele słabszym eQ mnie ciśnie jak chce... Tak samo BM też przesadzony... Zajmijcie się tym raz a porządnie..  Ze smokiem to nwm jak jest, bo niby coś tam go znerfiliście.. Popracuje także nad przedmiotami ItemShopu bo dają bardzo dużą przewagę... Kostium Salsa daje 80k HP to 3/4 życia którego ja posiadam na 171 pozomie, to jest parodia..    -.- Powodzenia!

Pewnie miał IS a ty nie. Jak robisz pvp to umów się że beż IS'a sie bijecie i zobaczysz różnicę :) Same pierścienie te za 20k PO dają w uj dużo.

Opublikowano

Pewnie miał IS a ty nie. Jak robisz pvp to umów się że beż IS'a sie bijecie i zobaczysz różnicę :) Same pierścienie te za 20k PO dają w uj dużo.

Aha.. to IS psuje serwer.. gówno dupa.. :/ Za dużo daje.. 

x

Opublikowano

Aha.. to IS psuje serwer.. gówno dupa.. :/ Za dużo daje.. 

Przecież wszystko możesz w grze zdobyć nie wydając grosza. Wbij 220lvl i zobaczysz jak łatwo zarobić na IS :-)

Opublikowano

Witajcie

Tak jak już zapewne słyszeliście planujemy wprowadzić aktualizacje 240 Poziomu postaci wraz z Nowym Ekwipunkiem, Nowym Expowiskiem, Nowy Setem Broni, Zbroi Biżuterii oraz dojdzie do tego w komplecie jeszcze pare niespodzianek o których dowiecie się gdy już aktualizacja będzie gotowa, wszystkie te rzeczy zostały zamówione specjalnie dla naszego serwera , cały kompletny ekwipunek będzie wykonany autorsko dla naszego serwera z umieszczonym logiem MalygoS. Aktualizacja powinna pojawić się do 3 tygodnii, potrzebujemy czasu aby wszystko dobrze dopracować. A między czasie w oczekiwaniu na tworzone Modele mamy dla was trochę nowości, poprawek oraz udoskonaleń serwera, jednym z nich będzie nowo wprowadzona Kopalnia Górnicza do której będziecie mogli dostać się za pomocą Mapy Teleportu za specjalną opłatą, będziecie mogli tam stworzyć u Alchemika Znaki oraz Runy za wykopane rudy, dodatkowo jeśli Kilof wasz osiągnie odpowiedni poziom będziecie mogli bezpośrednio z rudy wydobyć gotowy Znak lub Runę. Dodatkowo wprowadzimy możliwość Aktywowania wszystkich rodzai Znaków oraz Run na raz. Zostanie naniesione również sporo poprawek i błędów drobnych i większych które zgłosiliście w ostatnim czasie. Wprowadzimy również Bryłki do handlowania . Wymieniłem wam takie główne rzeczy abyście nie myśleli że leniuchujemy przez czas tworzenia się modeli do aktualizacji, wolny czas który mamy między czasie poświęcamy wam i staramy się wam umilić rozgrywkę jak tylko się da smile.png

kopalnia.png

Pozdrawiamy 

Administracja Malygos.pl

Opublikowano

Jak można sprawdzić swój zapisany login i hasło w kliencie, ponieważ zapomniałem hasła, a chciałbym się zalogować na stronę :)

w LIB powinieneś mieć plik account 

No aktualizacja propsuje w c**j.

Max poziom odmieni całkowicie rozgrywke na serwerze tym bardziej że wbicie go będzie już jakimś osiągnieciem a nie 1 dzien i masz 220 przy dobrych wiatrach.

Oby tak dalej!

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Na 171lvlu masz 100k hp? To ja mam 190, eq jeszcze na 140, a mam koło 200k hp :v Jedynie jakiś mental kox 220 mi zabrał połowę hp z duchowego, tak to reszta 200+ nic nie robiła. Przy okazji pozdrawiam dwóch graczy z gildii Hunters, miałem 160lvl, oni gdzieś 190 i 205 i we dwóch musieli mnie bić xD

Muszle są do czegoś potrzebne?

tenor.gif

Opublikowano

Na 171lvlu masz 100k hp? To ja mam 190, eq jeszcze na 140, a mam koło 200k hp :v Jedynie jakiś mental kox 220 mi zabrał połowę hp z duchowego, tak to reszta 200+ nic nie robiła. Przy okazji pozdrawiam dwóch graczy z gildii Hunters, miałem 160lvl, oni gdzieś 190 i 205 i we dwóch musieli mnie bić xD

Muszle są do czegoś potrzebne?

Nie nie sa. :) 

Kappa.

Opublikowano

jaka postac jest tu OP na pvp?

bo dopiero koncze eq exp i nie wiem kogo robic

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Panie przecież do ulepszania czegoś tam są bo pamiętam, że musiałem pożyczyć XDD

Do biologa chyba przepraszam!

Raty odpalone! 50 exp, 50 drop, 50 yangi.

Ile trwa wbicie max lvl?

max 2 dni. 

Kappa.

Opublikowano

Do biologa chyba przepraszam!

Raty odpalone! 50 exp, 50 drop, 50 yangi.

max 2 dni. 

Widać jak znacie się na własnym serwerze haha ^^

Normalnie pogratulować xD

Muszlę są potrzebne do ulepszania eq nie pamiętam jakiego ale wiem że setu na max poziom i na jakiś tam +.

Opublikowano

Muszlę są potrzebne do ulepszania eq nie pamiętam jakiego ale wiem że setu na max poziom i na jakiś tam +.

O ile się nie mylę to to jest GM, jest od pomocy ale nie zna na pamięć systemu ulepek..

Wbijac polecam jak najbardziej!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Musze tak samo oddaje się na misje u biologa ;) 170 albo 190 level ;) 

Przyjmuję gratulacje.. :D

Kappa.

Opublikowano

Do tarczy wbija silny na ludzi w 7 bonie? Bo już zaczynam wątpić, luźno z 50/60 zmianek poszło i nic :v

Wbija normalnie tylko jeżeli twój ostatni bon czyli szósty jest silny na ludzi to nie wbijesz nigdy w 7b takiego samego nie wiem czemu ale tak jest.

Miałem tak z bronią ostatni bon czyli 6 miałem 15inta i w 7 też chciałem inta wydałem jakieś 15kkk+ na zmianki plus do tego 100szt+ swoich wydropionych i nie chciało wejść :/

Dopiero gdy zmieniłem 1-6 bon za pierwszą zmianką wszedł ten bony jaki chciałem.

Dlatego polecam zmienić 1-6 tak aby nie było luda i wtedy zmienić 7b.

A jeżeli chodzi ci o to czy można znów wbić luda jeżeli masz wbudowany w tarczy/broni tak można i na 100% mogę to zagwarantować bo sam sprawdzałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...