Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Was też wyrzuca z serwera i czasami laguje?

Są jakieś dungeony na 90lvl?

No niestety ale z serwera wywala 24/7... i pewnie będzie wywalać dalej :(

­

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Was też wyrzuca z serwera i czasami laguje?

Są jakieś dungeony na 90lvl?

od 1h mnie nie wywalio ani przycielo spoko serwer może macie jakies problemy z internetem :) ss z m1 :)

post-413482-0-44627100-1451852936_thumb.jpg

post-413482-0-57620200-1451852940_thumb.jpg

Opublikowano

jprdl już po prostu nie mg już dziś z dangeona śmierci wyj3bało mnie hmm 15-20 razy? ­

A z serwera wyj3bało mnie dziś tyle razy że przy 30 przestałem liczyć... Co to ma być???????????????????????????????????????

Nie dość żę tych amuletów na te eq jest tyle potrzebne to jeszcze nie można ich wydropić bo znalezienie metka albo bossa na mapie 190 graniczy z cudem a z dunga wywala.... Pięknie.

Mnie ani razu nie wywaliło przez 5h. Po to są wykrywacze metinów i bossów. Popatrzymy na to wywalanie..

Kappa.

Opublikowano

Mnie ani razu nie wywaliło przez 5h. Po to są wykrywacze metinów i bossów. Popatrzymy na to wywalanie..

No jak stoisz w m1 przez 5h jak ten typek co ma przegrane 270h na serwie to cie nie wywala... Tak jak mówiłem z dangeona wywaliło mnie dziś 15-20 razy i to zawsze na tym samym piętrze... Bo ubiciu jajek tp na charona i równocześnie wywala do logowania... Przypadek?

I nie nie mam żadnych problemów z internetem a wgl administracja pisała że wywala im czasem channele tak? To może czas to naprawic.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

No jak stoisz w m1 przez 5h jak ten typek co ma przegrane 270h na serwie to cie nie wywala... Tak jak mówiłem z dangeona wywaliło mnie dziś 15-20 razy i to zawsze na tym samym piętrze... Bo ubiciu jajek tp na charona i równocześnie wywala do logowania... Przypadek?

I nie nie mam żadnych problemów z internetem a wgl administracja pisała że wywala im czasem channele tak? To może czas to naprawic.

Czasami wywala channele i jak ktoś idzie na popsutym CH to wywala. Może dlatego. Ale te channele są od razu naprawiane więc nie tutaj tkwi problem. 

Naprawimy to, więc spokojnie i bez nerwów. 

Kappa.

Opublikowano

jprdl już po prostu nie mg już dziś z dangeona śmierci wyj3bało mnie hmm 15-20 razy? ­

A z serwera wyj3bało mnie dziś tyle razy że przy 30 przestałem liczyć... Co to ma być???????????????????????????????????????

Nie dość żę tych amuletów na te eq jest tyle potrzebne to jeszcze nie można ich wydropić bo znalezienie metka albo bossa na mapie 190 graniczy z cudem a z dunga wywala.... Pięknie.

Zmień komputer lub dostawce internetu...

Mnie wywaliło dziś raz jak zaczęła się przerwa techniczna ;)

Opublikowano

w takim razie jezeli sa sklepy offline to nie bedzie tutaj 860 osb lecz 2 razy mniej:)

Hahahahha od kiedy liczy się sklep offline do gracza online ? LOL

/

Opublikowano

w takim razie jezeli sa sklepy offline to nie bedzie tutaj 860 osb lecz 2 razy mniej:)

Dobre :) Polać mu! Sklepy offline nie liczą się do rankingu.. Jutro pokaże Ci zdjęcie z godzin szczytu.. 

Kappa.

Opublikowano

Serwer DNO. Bug na bugu. Po 100 dzieciaków na kazdej mapie, wszyscy ksują. Handel na allegro kwitnie. Administracja nie powiem coś robi. Np OX którego maszyna nie uciągneła. Powiem tak sewer super dla dzieci, bo dla starszych graczy to nie jest metin2 tylko jakis metong5... moze zmiencie nazwe tej gry?...

PS. Pomysł na biznes kozak, bo tylko tym idzie wytlumaczyc powstanie tego czegos

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Serwer DNO. Bug na bugu. Po 100 dzieciaków na kazdej mapie, wszyscy ksują. Handel na allegro kwitnie. Administracja nie powiem coś robi. Np OX którego maszyna nie uciągneła. Powiem tak sewer super dla dzieci, bo dla starszych graczy to nie jest metin2 tylko jakis metong5... moze zmiencie nazwe tej gry?...

PS. Pomysł na biznes kozak, bo tylko tym idzie wytlumaczyc powstanie tego czegos

Poproszę te bugi. To dobrze że po 100 dzieciaków na każdej mapie bo jest się z kim bić i rywalizować. Mało graczy źle dużo też źle, to czego ty dziecko chcesz??

Opublikowano

Trzeba umieć grać. Nie płakać. Rywalizacja, wiesz co to jest? Chyba o to chodzi w metinie... Żałosne.

Serwer polecam, jest naprawdę dużo graczy, i gra się bardzo przyjemnie. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Powiadasz serwer DNO? :v Bo dużo graczy a ty jesteś starym ,,wyjadaczem" tej gry? Pamiętam jak zaczynałem grę na PLu to wędki były od 5lvl'a i na spocie na dzikusach siedziało po 30 osób na każdym CH i ubicie grupki to był cud i NIKT nie narzekał.

Polecam serwerek jak najbardziej! Wczoraj napisałem na wołaj, że jest BUG może z 5 razy i od razu Dark na PW Napisał i naprawił ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Właściciel serwera DarkSince' jest oszustem i złodziejem Odradzam grania na serwerze za chwilkę wyjaśnię sprawę 

Opublikowano

Właściciel serwera DarkSince' jest oszustem i złodziejem Odradzam grania na serwerze za chwilkę wyjaśnię sprawę 

Powiedziałem już że dostaniesz nagrodę w swoim czasie. Widocznie nie zrozumiałeś przekazu. Wiesz że zarzut że ktoś jest złodziejem jest poważnym zarzutem? Więc uważaj na słowa. 

Kappa.

Opublikowano

Powiedziałem już że dostaniesz nagrodę w swoim czasie. Widocznie nie zrozumiałeś przekazu. Wiesz że zarzut że ktoś jest złodziejem jest poważnym zarzutem? Więc uważaj na słowa. 

Po 1 nie mam zamiaru wyjaśniać  sprawy przez 3 osobe Sam nie umie nić zrobić ?

Hmm czekaj 2 miesiące to za mało ? moze mu rozłożę to na raty 

Opublikowano

Po 1 nie mam zamiaru wyjaśniać  sprawy przez 3 osobe Sam nie umie nić zrobić ?

Hmm czekaj 2 miesiąc to za mało ? moze mu rozłożę to na raty 

Umie ale po to ma nas abyś my to wyjaśniali za niego.  Kupiliśmy troche rzeczy na serwer możliwie zapominając o Tobie a ty zamiast to zrozumieć odpierdalasz spine? Nie chcę się kłócić bo nie lubie tego robić. 

Na raty możesz rozłożyć sobie kredyt w tesco jak coś kupisz. 

Kappa.

Opublikowano

Umie ale po to ma nas abyś my to wyjaśniali za niego.  Kupiliśmy troche rzeczy na serwer możliwie zapominając o Tobie a ty zamiast to zrozumieć odpierdalasz spine? Nie chcę się kłócić bo nie lubie tego robić. 

Na raty możesz rozłożyć sobie kredyt w tesco jak coś kupisz. 

Się  Skontaktował 

Opublikowano

Jeszcze raz udostępnisz moje dane to się pożegnamy. Nie wiesz że takie rzeczy się zamazuje? Koniec rozmowy. Chcesz to pisz na pw. 

Kappa.

Opublikowano

Jeszcze raz udostępnisz moje dane to się pożegnamy. Nie wiesz że takie rzeczy się zamazuje? Koniec rozmowy. Chcesz to pisz na pw. 

Wybacz mi miałem 2 SS jeden Edytowany drugi nie i przypadkowo dodał sie ten drugi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...