Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz mi miałem 2 SS jeden Edytowany drugi nie i przypadkowo dodał sie ten drugi 

Już zostało usunięte. Pamiętaj o tym. Poczekaj na swoją nagrode w spokoju. Ręczę za Darka i wiem że dostaniesz ją. 

Kappa.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiadasz serwer DNO? :v Bo dużo graczy a ty jesteś starym ,,wyjadaczem" tej gry? Pamiętam jak zaczynałem grę na PLu to wędki były od 5lvl'a i na spocie na dzikusach siedziało po 30 osób na każdym CH i ubicie grupki to był cud i NIKT nie narzekał.

Polecam serwerek jak najbardziej! Wczoraj napisałem na wołaj, że jest BUG może z 5 razy i od razu Dark na PW Napisał i naprawił ;)

Wędka była od 7 poziomu ^^.

@top kiedy będzie jakiś event typu OX lub ZUO?

tenor.gif

Opublikowano

OX był wczoraj ;^

ale ten ox był ujowy... Miał być o 17 nie było... To zrobił 2h później jak nikt nie wiedział i wbiło mniej ludzi... Po ch*j pisać że si robi event o danej godzinie jak robi sie go 2h później i nic o tym nie mówiąc? 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Lekko po 17 był event ox, więc twoje wyobrażanie nie wiadomo czego zaczyna mnie denerwować. Ból dupy masz że nie byłeś na tym ox czy co? O wszystko się przypierdzielasz, nie pasuje Ci to nie graj a nie kity suwasz. 

Kappa.

Opublikowano

Jakiś patch dzisiaj? Coś się aktualizuje a na stronie nie ma info?

@Edit Ch5 miodek ^^ coś jeszcze?

Może w nocy coś się pojawi ;)

Ch5 zostało dodane, drobne poprawki na WW. Roski na magie usunięte każdemu. 

Kappa.

Opublikowano

post_online.png @Degistive Będzie jakiś rework zbroi / broni? Bo itemy dla szamana wyglądają szpetnie niestety ;/ Ta zbroja samuraja wgl. nie pasuje. 

Na razie nic takiego nie planujemy. Będzie update na wyższy level gdzie dojdą nowe bronie, zbroje itp dla kazdej postaci. 

Ponawiam pytanie. 

Pęknięte kamienie w eq odejmują średnie. Dlatego usuń pęknięcia. 

Kappa.

Opublikowano

Na razie nic takiego nie planujemy. Będzie update na wyższy level gdzie dojdą nowe bronie, zbroje itp dla kazdej postaci.

Pęknięte kamienie w eq odejmują średnie. Dlatego usuń pęknięcia.

Kolego zrób coś dla mnie i przy wybieraniu nowego setu do pvp daj jakiś piękny i prosty zarazem łuk ;) Coś banalnego a pięknego. Nie jak łuk od 120 bodajże :(

Opublikowano

Kolego zrób coś dla mnie i przy wybieraniu nowego setu do pvp daj jakiś piękny i prosty zarazem łuk ;) Coś banalnego a pięknego. Nie jak łuk od 120 bodajże :(

Zobaczysz sam ;)

Kappa.

Opublikowano

­No i jakieś ładne sztylety też by się przydały a nie jak te  sztyle malygos przecież to nawet nie wygląda na sztylety tylko jakaś torebka z kolcami xDDDD Nmw może to się komuś podoba ale dla mnie Sztylety powinny wyglądać jak sztylety a nie jak gówno. To moje zdanie :P

Opublikowano

a możecie dodać jakiś Dangeon na większy lvl? Bo tych amuletów jest tyle potrzebne na mapie 190 ciągle metki i bossy wybijane i trzeba chodzić na tego dunga nieumarłych a to już się trochę nudne robi :(­

Opublikowano

a możecie dodać jakiś Dangeon na większy lvl? Bo tych amuletów jest tyle potrzebne na mapie 190 ciągle metki i bossy wybijane i trzeba chodzić na tego dunga nieumarłych a to już się trochę nudne robi :(­

Dodaliśmy dopiero co dwa nowe dungeony. Ale mamy w planach dodanie więcej. ;) 

Kappa.

Opublikowano

Dodaliśmy dopiero co dwa nowe dungeony. Ale mamy w planach dodanie więcej. ;)

No ta ale na mniejsze lvle... Nawet n nich nie byłem bo takich ulepek co tam dropią mam po 20k więc nie mam po co tam iść... 

Weezy serwer działa.

­

Opublikowano

No ta ale na mniejsze lvle... Nawet n nich nie byłem bo takich ulepek co tam dropią mam po 20k więc nie mam po co tam iść... 

Weezy serwer działa.

­

Będą Nowe Dungeony wraz z Updatem 250 Poziomu, dajcie nam trochę czasu , czekam na razie sami z niecierpliwością na nową mape , potwory, metiny oraz bossa jak odbiorę to od osoby która tworzy to dla nas to ja będę potrzebował 2-3 dni na przygotowanie na serwerze testowym update.

Opublikowano

Czy ktoś doładowywał może SM przez przelew? Ile czasu czekaliście?

Czekam ponad 1,5h i nadal nie mam moich SM, opłacone oczywiście po przez konto w banku internetowym, więc SM'y powinny być dosyć szybko.

Naprawcie dungeon Lodowa Wyprawe i WW, bo po przejściu Lodowej po najechaniu na ołtarz pisze, ze już wykorzystałem choć tego nie zrobiłem, nie wiem jak na WW, ale chyba też jest nadal zbugowane.

Opublikowano

Czy ktoś doładowywał może SM przez przelew? Ile czasu czekaliście?

Czekam ponad 1,5h i nadal nie mam moich SM, opłacone oczywiście po przez konto w banku internetowym, więc SM'y powinny być dosyć szybko.

Naprawcie dungeon Lodowa Wyprawe i WW, bo po przejściu Lodowej po najechaniu na ołtarz pisze, ze już wykorzystałem choć tego nie zrobiłem, nie wiem jak na WW, ale chyba też jest nadal zbugowane.

Wszystko w zależności od twojego banku i komunikacji jego z firmą homepay.pl , dziś w nocy będzie działał na 10001% już poprawiłem bo walnałem wczoraj literówke w nocy jak przerwe robiłem dlatego nie działa.

Opublikowano

­A kiedy jakieś zuo? Bo weekend był tylko ten ox :( 

Może jakiś turniej pvp przed upade albo jeszcze lapiej wojna królestw na serwerze pvp takie coś powinno być często... Nie myślałeś o tym @DarkSince. ?

Opublikowano

Wbiłem an chwilkę i serio nie wiem co robić.

Naklepałem w ciemno 100 lvl i stoję i płacze bo nie wiem co robić, za dużo na tym serwerze najebane jest..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...