Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiencie te ikony sklepow bo na słabszy pc lagi w ciul

Potwierdzam, lagi nieziemskie w m1 przez te sklepy. Zróbcie chociaż m2, jeśli nie chcecie zmienić wyglądu tych sklepów.

Opublikowano

Fajny bug, wchodzisz na konia i możesz zabijać graczy z innego królestwa w ich własnym królestwie nawet poniżej 15lvla.

Naprawimy, możesz napisać problemy na forum.

Potwierdzam, lagi nieziemskie w m1 przez te sklepy. Zróbcie chociaż m2, jeśli nie chcecie zmienić wyglądu tych sklepów.

Zobaczymy, może wprowadzimy jakąś mape na off sklepiki. Pogadam z Darkiem. 

Kappa.

Opublikowano

@mem0l radze na poczatku wbić lvl np: od razu 190. Ja tak zrobilem, ulepszylem bron na 150 i latałem po mapce 100 i 130. Jakos poszło. Gram daggerem, więc powinieneś sobie dać rade.

Nie moge expic na duzym spocie bo padam ;/

Opublikowano

@mem0l radze na poczatku wbić lvl np: od razu 190. Ja tak zrobilem, ulepszylem bron na 150 i latałem po mapce 100 i 130. Jakos poszło. Gram daggerem, więc powinieneś sobie dać rade.

@bartoooszek nie wbije 190 bo potwory na mapie 130lv maja 85k hp a bije je po 20. Nie dam rady wbic duzego lvla bez robienia eq. To wszystko jest bez sensu i koncze gre tutaj.

Opublikowano

Przy full abs  i eq na max zrobione padam na chmure od dagera która zadaje prawie 2 razy tyle dmg ile mam hp. Owszem nie mam eq z is ani pierśieni ale myśle że i to by nie pomogło 

Opublikowano

Przy full abs  i eq na max zrobione padam na chmure od dagera która zadaje prawie 2 razy tyle dmg ile mam hp. Owszem nie mam eq z is ani pierśieni ale myśle że i to by nie pomogło 

Jeśli dagger ma pierścienie PvP które dostępne są za PO lub w Item Shopie to padł byś na pewno, kostiumy które dropią w dungeonach dają 50% na ludzi, +40% Silny na Klasy Pierścienie PvP więc dmg zmienia się o bardzo dużo, testowałem to na serwerze testowym i postać mająca te rzeczy prawie zawsze wygrywa w pvp.

Zostały już poprawione niektóre dungeony ? Bo wczoraj wieczorem gdy wbijałem na PRYWATNY dungeon 200 to kilka osóbek sam było..

Poprawione.

Opublikowano

To tu cię zaskoczę bo się bilem z top 1 daggerem i wygrałem 3-0 ;) jak masz all to co 2 osoba ma to wszystko zależy od krytów

Opublikowano

Jeśli dagger ma pierścienie PvP które dostępne są za PO lub w Item Shopie to padł byś na pewno, kostiumy które dropią w dungeonach dają 50% na ludzi, +40% Silny na Klasy Pierścienie PvP więc dmg zmienia się o bardzo dużo, testowałem to na serwerze testowym i postać mająca te rzeczy prawie zawsze wygrywa w pvp.

Te kostiumy to na, którym dungeonie dropia? :D 

Opublikowano

Naprawicie wkońcu coś z tymi kuponami PO bo kur*** można dostać nie dość ze znikł mi wierzchowiec z is-a to jeszcze w ciul wykrywaczy bossów i metków :mad:

Tak wysłałem ticketa do supportu ale ciekaw jestem ile będę czekać <.<

Jedno naprawicie drugie zyebiecie -.-

Strach tych kuponów używać bo całe eq niedługo zniknie i kto to odda ? o.O

Naprawcie to jak najszybciej i oddajcie mi wierzcha :mad:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...