Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest porażka. Gram bm 260% ochronka full eq full abs IS i padam na skowyt na krytyku, pozdrawiam balans. Przy czym ja mu bije 60k sfere...

Balans postaci niby jest zrobiony.Więc na to wychodzi że nie masz nic z is + biolog.

Dlatego tobie tak bija zainwestuj w IS albo kup od kogoś w grze kostium+peta + pierścienie + biolog i zobaczysz ze mniej będą bić

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balans postaci niby jest zrobiony.Więc na to wychodzi że nie masz nic z is + biolog.

Dlatego tobie tak bija zainwestuj w IS albo kup od kogoś w grze kostium+peta + pierścienie + biolog i zobaczysz ze mniej będą bić

Przecież napisałem że mam IS a tamten szaman nie miał.

Opublikowano

Propozycje zmian ode mnie ;)

1. Wprowadzić limit lvlowy do dropu z metinów/bossów

Denerwujące jest to że na mapce 80 latają 200 poziomy...

2. Zmiana tekstury sklepu. Te nowe są (przynajmniej dla mnie) kiczowate i lagują m1. Stare tekstury the best!

3. Nie wiem czy jest to zrobione specjalnie czy nie ale kd silny przyeciwko metinom do helmu kupione u handlarza nie można ulepszać. A w grze z bossów dostępne jest najlepsze. Trochę dziwne że resztę można ulepszać a tego (i kilku jeszcze) nie ; (

Tyle ode mnie. Serwer naprawdę przyjemny. Najbardziej śmieszy mnie to ile czasem osób potrafi bić jednego metina. Graczy jest ogrom. Może nie widać tego po m1 ale w odróżnieniu od inych serwerów tutaj większość ludzi rzeczywiście jest na spotach ^^

Opublikowano

Propozycje zmian ode mnie ;)

1. Wprowadzić limit lvlowy do dropu z metinów/bossów

3. Nie wiem czy jest to zrobione specjalnie czy nie ale kd silny przyeciwko metinom do helmu kupione u handlarza nie można ulepszać. A w grze z bossów dostępne jest najlepsze. Trochę dziwne że resztę można ulepszać a tego (i kilku jeszcze) nie ; (

Cię chyba coś powaliło z limitem lvl xD

Niby jak później masz nadropić ulepki potrzebne do eq.

Może ktoś najpierw expi później dropi.Zresztą lvl tak szybko leci że nie zdążysz nadropić potrzebnych ulepszaczy.

Więc ta twoja propozycja nie nadaje się ;)

A co do kd to ulepszasz u sury który jest koło choinki ;)

Opublikowano

Cię chyba coś powaliło z limitem lvl xD

Niby jak później masz nadropić ulepki potrzebne do eq.

Może ktoś najpierw expi później drop . Zresztą lvl tak szybko leci że nie zdążysz nadropić potrzebnych ulepszaczy.

Więc ta twoja propozycja nie nadaje się ;)

A co do kd to ulepszasz u sury który jest koło choinki ;)

Dzięki za odpowiedź co do kd!

A co do mojej propozycji z lvlem. Hmm Wiesz jak? Jest na serwerze opcja zwana blokada expa. Można się zatrzymać nadropić zrobić eq i lecieć dalej. A jak nie to zawsze możesz kupić ulepszacze od ludzi. Kasy leci ogrom. Ja nie wiedzę problemów

Opublikowano

A co do mojej propozycji z lvlem. Hmm Wiesz jak? Jest na serwerze opcja zwana blokada expa. Można się zatrzymać nadropić zrobić eq i lecieć dalej. A jak nie to zawsze możesz kupić ulepszacze od ludzi. Kasy leci ogrom. Ja nie wiedzę problemów

Nikomu to nie przeszkadza tylko Tobie.. daruj sobie.

/

Opublikowano

Ty może nie widzisz problemu ale jako jedyny a inni będą widzieć.A poza tym komu się chce blokować expa hmm skoro można wydropić później.

Nie zmienią tego i tak już tak było i tak zostanie.

Opublikowano

Pograłem trochę, ale miałem sporą przerwę.

Wzrosła liczba graczy na serwerze?

Idzie coś ugrać bez Is'a, lub idzie jakoś na niego zarobić w grze?

Opublikowano

Pograłem trochę, ale miałem sporą przerwę.

Wzrosła liczba graczy na serwerze?

Idzie coś ugrać bez Is'a, lub idzie jakoś na niego zarobić w grze?

Liczba graczy to 800-1k+ 

a co do is... Nic nie wydałem a mam full is + do tego kupiłem najlepszy kostium z is a w grze zdobyłem lepszy xD To co masz w is jest w grze prócz petów i fryzów na które bardzo łatwo zarobić... 

Dark dlaczego z dunga na 200 z piekielnej śmierci raz jest drop raz nie ma 10 razy byłem z czego 4 razy drop miałem z bossa :P

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Skąd można zdobyć znaki prócz IS? A i jeszcze nie da się wyjąć z tarczy kd odp. na szycie.

Znaki będą dropić w dungeonie który wprowadzimy na 250 poziom, trzeba poczekać :)

Kd sprawdze i dziś w aktualizacji która będzie w nocy poprawie.

Opublikowano

Witam, nie będę przedstawiał tylko zalet tego serwera, bo nie o to tu chodzi, ale pokażę kilka "wad".

No to tak, gram na serwerze już ponad tydzień. Exp jest na prawdę przyjemny, nie ma do czego się przyczepić w ratach. W 2-3 dni spokojnego grania można wbić max level, czyli 220. Na serwerze jest wiele nowych przedmiotów, dungeonów, które nie są prymitywne jak na większości serwerów. Wprowadzony został system punktów PO. Nowe pety, wierzchowce, bronie, zbroje itp itd. Grając na tym serwerze zauważyłem, że jest świetny kontakt z administracją, dobrze działa support i banowanie (sam się o tym przekonałem hehe :D). Gracze są całkiem mili, pomocni. Na serwerze nie ma czitów, co bardzo chwalę. Dobra, koniec tego słodzenia, czas na kilka wad. Pierwszą wadą będzie "tylko" 4ch, myślę, że administracja powinna dodać jeszcze ze 2 kanały, przyjemniej by się grało. Jeżeli chce się szybko grać i wbić max level, no to się nie uda, bo jednak trochę czasu trzeba spędzić na dropieniu ulepek :D. Ostatnią wadą (minimalną) jest bugowanie się paska, gdzie znajduja się opcje jak szept czy pvp. Administracja wkrótce to naprawi, tak myślę.

imper.png
Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej! Miałem pograć chwilkę a wyszło jak zawsze..

@DarkSince.

Może mi administracja wytłumaczyć, dlaczego dwureka ma mniejszy DMG od jedno? ;/ I czy zostanie to zmienione..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej! Miałem pograć chwilkę a wyszło jak zawsze.. @DarkSince. Może mi administracja wytłumaczyć, dlaczego dwureka ma mniejszy DMG od jedno? ;/ I czy zostanie to zmienione..

która dwu ręka? 

Kappa.

Opublikowano

odrazu widać że liczba online stoi na spoko poziomie

o polocy na ch3 sie ludzie napierdalaja a co dopiero na ch1 xD

No na ch3 się napi3rdalają... a co ja mam powiedzieć jak sie napi3rdalałem teraz z 14 osobami o bossa na mapie 190? 

To jest normalne? Czy ludzie nie śpią?

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Witajcie

Z dzisiejszą przerwą techniczną wprowadzamy następujące zmiany, usprawnienia oraz dodatki na serwer

1.Dodaliśmy Wyprawe Lodową oraz Doline Oprawców (Nowe Dungeony)

2.Wprowadziliśmy do Handlarza Różności Kamień Polimorficzny którym możemy przywołać 10 marmurów

3.Dodano Informacje podczas Przywołania/Odwołania Zwierzaka

4.Dodaliśmy Efekt Przywołania Zwierzaka

5.Poprawiliśmy cofanie ma niektórych mapach po relogu

6.Zmniejszyliśmy znacznie wygląd sklepików aby zmniejszyć lagi

7.Dodaliśmy Wyświetlanie Ilości posiadanych ulepszaczy podczas ulepszania

8.Przywróciliśmy standardowy wygląd miast pierwszych

9.Poprawa Paska pod PPM (Czasem się bugował i trzeba było relog dawać)

10.Wyłączenie Eventu Świątecznego

Kamień Polimorficzny :

kamienpoli.png

Pomniejszony Sklepik:

sklepik.png

Efekt Przywołania Zwierzaka:

efekt.png

Ilość Posiadanych Ulepszaczy:

infoulep.jpg

Dungeony:

wyprawalodowa.jpg

dolinaoprawcow.jpg

Wygląd Map Dungeonów:

lodowydung1.png

lodowydung2.png

lodowydung3.png

Dungeon Gnolli:

gnolldung1.pnggnolldung2.png

gnolldung3.png

Opublikowano

Domagamy się!

• Balansu postaci!

Pozdrawiam

AC3 иεж / Przemo

jak Z tym balansem? oplaca sie grac? czy jest tak jak na REVORII ? ze tylko Full IS i heja ?

Opublikowano

jak Z tym balansem? oplaca sie grac? czy jest tak jak na REVORII ? ze tylko Full IS i heja ?

Chyba wiadome, że jak masz is to wygrasz nie? Co nie znaczy że nie można go w grze zdobyć ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...