Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Lista Zmian oraz Poprawek które wprowadzimy w dzisiejszej przerwie technicznej

1.Zwiększono DMG 2 Ręcznej Broni

2.Zmniejszono ABS Ochronki BM

3.Zwiększono DMG Skilli Szamana Smoka

4.Dodano możliwość ulepszania bonów pasa na Mrocznym Ołtarzu

5.Zwiększono Ceny za Ulepszanie Bonów na Mrocznym Ołtarzu

6.Wprowadzono Wymaganą Ilość Yang za Ulepszenie Średnich

7.Zmniejszono drop Wypadani Zmian oraz Dodań do Pasu

8.Dodaliśmy Bryłki do handlu u Handlarza Specjalnego

9.Blokada Błogosławieństw podczas Wojny Gildii

10.Zmiana Bonów w Masce Tengu oraz dodanie za PO nowej Maski EXP

11.Możliwość Aktywowania Wszystkich Znaków na raz 

12.Azraeluś Dodanie Dodatkowego Bonusu, Pieczęć Trolla Dodanie dodatkowego Bonusu

13.Blokada Teleporacji Ślubnej na Arenie Walk

14.Poprawa Budowy Terenów Gildii

15.Poprawa Stackowania Przedmiotów podniesionych przez członka grupy

16.Znerfiony Bonus Dmg Chmury od Zręczności

17.Znerfiony DMG Skilli Sury BM od Inteligencji

18.Zwiększono Limit Yang na Handlu oraz Sklepiku

19.Wprowadzono Olejek Zmiany Nicku do Item Shopu oraz za Punkty Osiągnieć

20.Zablokowano AutoAtak

21.Wprowadzenie Kopalni Górniczej

Kopalnia Górnicza :

kopalnia.png

Bryłki do Handlowania:

brylki.png

Mamy zamiar wraz z Axl zebrać graczy narzekających na balans postaci na serwer testowy wraz z postaciami z aktualnego serwera przetestować tam wszystkie profesje w identycznym ekwipunku oraz dostosować ich umiejętności w PvP. Będzie to wymagało od nas sporej ilości pracy,a ja już wiecie szykujemy również aktualizacje poziomu i jak na ten czas praktycznie nie mamy czasu na nic innego po za komputerem, robimy to dla dobra serwera więc prosimy was o zachowanie cierpliwości.

Przepraszamy za wszelkie błędy i niedogodności wszystko z czasem postaramy się naprawić nie jesteśmy nie wiadomo jakimi robotami i też wszystkiego nie umiemy ale staramy się wziąć waszą opinie pod uwagę i chcemy wszystko naprawić.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO dlaczego? Przecież szaman smok miał buffy po 130% Wszystkie postacie oprócz BMa miał na 2 skille... a teraz dostał buffa w jakim celu wgl? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Nie ma juz autoataku takiego nawet ze na metka ustawie i napieprza?

to troszke lipa

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jedno pytanie: czemu?

Nie ma juz autoataku takiego nawet ze na metka ustawie i napieprza?

to troszke lipa

Auto atak bugował PVP, przyciągał graczy do siebie, dlatego został usunięty. To była bardzo ważna rzecz, dlatego że ludzie z serwera narzekali na bugujące się pvp a już tego nie ma.

Zapytam Darka odnośnie expienia teraz jak będzie, bo to prawda że spacje trzeba cały czas trzymać, i dam wam znać.

Kappa.

Opublikowano

CO dlaczego? Przecież szaman smok miał buffy po 130% Wszystkie postacie oprócz BMa miał na 2 skille... a teraz dostał buffa w jakim celu wgl? 

Też się dziwie, miałem full odpał full eq i biologa, a i tak szaman mnie z palcem w dupie złożył :D

Opublikowano

Auto atak bugował PVP, przyciągał graczy do siebie, dlatego został usunięty. To była bardzo ważna rzecz, dlatego że ludzie z serwera narzekali na bugujące się pvp a już tego nie ma.

Zapytam Darka odnośnie expienia teraz jak będzie, bo to prawda że spacje trzeba cały czas trzymać, i dam wam znać.

Zróbcie coś z tym, bo teraz nie ma żadnej przyjemności dropiac, a już nie mówiąc o chociażby dungu na 200 lv :<

Strasznie to irytuje.

Opublikowano

5.Zwiększono Ceny za Ulepszanie Bonów na Mrocznym Ołtarzu

Po uj? większość ludzi z serwa zrobiło sobie te śr 99 a teraz nowi mają gorzej żenada

pojeb**o was 400kk nowi mają przeje***e

Opublikowano

Wnioskuje o osłabienie szamana smoka, przed aktualizacją dużo bił i jeszcze dostał buffa, przesada. Dziękuje za uwagę.

Opublikowano

Ten smok to jest gruba przesada. Zrozumiałbym jakbyście mu obniżyli DMG no, ale ku*wa podwyższać? Na głowe wam upadło coś cieżkiego czy jakaś choroba?­

Pomogłem? Daj plusika za udzielenie pomocy! :)

01011010 01100001 01101011 01101111 01100011 01101000 01100001 11000101 10000010 01100101 01101101 00100000 01110011 01101001 11000100 10011001 00100000 01110111 00100000 01000100 01101001 01100001 01100010 01101100 01101111 00100000 01001001 01001001 01001001 00100001

-

Xbox One: Praxtor19 - CoD BO III, Diablo III, Forza Horizon 3, Rainbow Six Siege (W te gry gram)

Można zapraszać do znajomych, chętnie zagram :)

Opublikowano

Cena 400kk za ulepszenie średnich w broni dla nowych graczy to masakra, zmieńcie to bo ludzie się zniechęcą. Co innego starzy gracze i wysokie lvl, dla nich 400kk to jak wydać na zapałki  :D poza tym buff dla smoka ? przecież on składa ludzi w harmonię i wygina w paragrafy, sam gram sura BM ale smok to przegięcie pałeczki. i czy ja dobrze zrozumiałem że można naraz wszystkie znaki aktywować ? przecież jak się odpalę w IS i dorzucę runkę + dodam int, dex etc to będę szedł jak kombajn podczas żniw  :D

Opublikowano

Cena 400kk za ulepszenie średnich w broni dla nowych graczy to masakra, zmieńcie to bo ludzie się zniechęcą. Co innego starzy gracze i wysokie lvl, dla nich 400kk to jak wydać na zapałki  :D poza tym buff dla smoka ? przecież on składa ludzi w harmonię i wygina w paragrafy, sam gram sura BM ale smok to przegięcie pałeczki. i czy ja dobrze zrozumiałem że można naraz wszystkie znaki aktywować ? przecież jak się odpalę w IS i dorzucę runkę + dodam int, dex etc to będę szedł jak kombajn podczas żniw  :D

Jutor będą nagrane PvP to zobaczysz jak to wygląda z perspektywy szamana.

Opublikowano

Po uj? większość ludzi z serwa zrobiło sobie te śr 99 a teraz nowi mają gorzej żenada

pojeb**o was 400kk nowi mają przeje***e

Już zostało to zmniejszone po przerwie dzisiaj w nocy będą niższe ceny.

Kappa.

Opublikowano

Ja nie polecam.. Easy serwer a 20% na ulepszanie to jakieś żarty... Exp tez nudny za ciężki jak na EASY/PVP!!!

Powiedz mi co ty mówisz... Exp 220 lvl to jest 10h ciągłego expienia w gównianym eq. Więc jeżeli tutaj Ci jest za ciężko to idz na serwer medium gdzie wbijesz maxa w 3 dni. 

Easy exp, troche trudniejsze eq. Nikt nie narzeka bo dropi tego masa i można kupić ulepszacze za grosze. WIęc proszę Cię zastanów się zanim coś powiesz.

Kappa.

Opublikowano

Ja nie polecam.. Easy serwer a 20% na ulepszanie to jakieś żarty... Exp tez nudny za ciężki jak na EASY/PVP!!!

to idź k***a na hamachi graj z startowym eq i 250 lvl..

ja jebix ludzie szanujmy sie max sie 1 dzien wbija..

20%?

jak ktos jest impotentem i nie wie ze jest cos takiego jak zwoj ktory nie zabiera ulepek to lekarz by sie przydal xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

XDDDD

Gram tu od 1 stycznia, mam już niemal max eq, jedynie pas i tarczę zrobić i biżu z +7 na 9 wbić. Jak Ci za trudno to polecam hamachi.

tenor.gif

Opublikowano

Pls, tutaj wszystko bez wydania nawet złotówki można osiągnąć w paręnaście dni..

Opublikowano

Panie i panowie jest balans klas :)? Jaką klasę polecacie tutaj exp,dungeony,pvp?

Balans jest robiony, i podejmujemy już ostatnie decyzje odnośnie tego. Klase polecam Bodego bo zawszę nim gram.

Kappa.

Opublikowano

Balans jest robiony, i podejmujemy już ostatnie decyzje odnośnie tego. Klase polecam Bodego bo zawszę nim gram.

Co z tymi auto-atakami podczas dropu/expienia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...