Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukałem porządnego serwera od ponad tygodnia i jakoś nie miałem okazji zapoznać się z tym "Malyglos.pl", a więc dzisiaj postanowiłem odwiedzić prezentacje, która mnie miło zaskoczyła, a jak pobrałem, wypakowałem i wszedłem do świata to już po 30 minutach gry moje oczy wyszły dupą, a na mojej łysej głowie włosy stanęły dęba!!! Serwer dla mnie jako jeden z najlepszych easy/pvp, po prostu korfa kosmos, tak wyje*any, że aż sąsiad pyta o nazwe! Wszystkich gorąco zapraszam!

Info od administratora: Został dzisiaj pobity rekord graczy online między godziną 18-19, było nas około 1k !!!! Nie zastanawiaj się, wbijaj do nas!

x

Opublikowano

@DarkSince. Musisz wydać łatkę, nie działa mi wasz serwer (Nie włącza się client po "Uruchom Gre") gdzie na innym serwerze działa idealnie.

Opublikowano

@DarkSince. Musisz wydać łatkę, nie działa mi wasz serwer (Nie włącza się client po "Uruchom Gre") gdzie na innym serwerze działa idealnie.

Jakiego systemu windows używasz  ? Napisze Ci na pw to Ci pomoge na gadu uruchomić to.

Opublikowano

Te tysiąc jest liczone razem z shopami offline ?Bo chcemy wbic z ekipa ale przeraza nas to, ze sklepy offline podbijają licznik/

Wybacz mi bardzo, ale od kiedy sklepy offline liczą licznik o.O

Dowód? : 1bMIfnw.jpg

Kappa.

Opublikowano

Jakiego systemu windows używasz  ? Napisze Ci na pw to Ci pomoge na gadu uruchomić to.

Odpisalem na pw, sprawdź.

Opublikowano

Wybacz mi bardzo, ale od kiedy sklepy offline liczą licznik o.O

Dowód? : 1bMIfnw.jpg

No mi tez sie tak wydawalo, ale na TS mowia ze wlicza sie :D

To wbijamy i zobaczymy :D CANNABISY TOP1

Opublikowano

Oni głupi są.. Kto tak mówi to Ja sobie z Nim pogadam. ;) 

Kappa.

Opublikowano

Gdyby wliczało sklepy to było by z 3k online ;D

Opublikowano

ABSOLUTNIE NIE POLECAM DLA NOWYCH GRACZY. ZA DUŻO NO LIVEÓW Z MAX LVLAMI KTÓRZY NIE POZWALAJĄ CI NADROPIĆ ULEPEK ANI KASY.CIĄGLE JAKIEŚ ZAKAŁY PRZESZKADZAJĄ GDZIE SIĘ CZŁOWIEK NIE RUSZY. GDYBY NIE TAKA DUŻA ILOŚĆ NEO KIDÓW TO TAK A TAK TO NIEMA SENSU ZACZYNAĆ BO MIES BĘDZIESZ ROBIŁ EQ NA 90 LVL A GDZIE TU DALEJ. POWINNI WPROWADZIĆ PRZEDZIAŁY LVLOWE NA MAPY A NIE KAŻDY LATA GDZIE CHCĘ I UNIEMOŻLIWIA GRĘ INNYM, ODECHCIAŁO MI SIĘ UGANIAĆ I CHŁOSTAĆ ZAKAŁY SERVERA BO ZA DUŻÓ ICH JAKIEŚ 80 % SERVERA.O TO MOJE ZDANIE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bug.. ;x

Ta wieża wygnańców za 5 kluczyków się buguje ;/

Na 3 wypady to samo:

post-1138987-0-66271200-1451775526_thumb.jpg

Dodam, że w PT byłem i inni mieli to samo ;/

Dodatkowo moje inne postacie także ;/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bug.. ;x

Ta wieża wygnańców za 5 kluczyków się buguje ;/

Na 3 wypady to samo:

attachicon.gifBUG.JPG

Dodam, że w PT byłem i inni mieli to samo ;/

Dodatkowo moje inne postacie także ;/

Przekazałem informacje Darkowi.

Kappa.

Opublikowano

Są roski na magie za PO w sklepie. Balans postaci jest dobry, ale jeżeli ktoś ma kilka pierścieni jeden z IS max, drugi PO max to wiadomo że wygrywa na tych co ich nie mają. 

Słuchaj jesli mówisz że roski są za PO idź mi kupić tu i teraz, jeśli mówisz że balans dobry to sie grubo mylisz. Szaman Smok i BM to najlepsze postacie z którymi nie ma szans wygrać PVP. Ja bodziakiem nie wygram ani z jednym ani z drugim na full eq. U ninji chmurka zbugowana, 200k przy full is full eq full odpale ( kolega testował )

Opublikowano

Przekazałem informacje Darkowi.

Na samym końcu przeciągłem nie ten itemek, który chciałem później wybrałem inny i paski zbugowane i nie ulepszyłem sobie średnich..

/

Opublikowano

Był dziś jakiś event? Jeśli nie to czy jutro będzie np zuo?

Będą te dodatkowe ch? 

Dark nwm ile razu już naprawiałeś ten pasek jak sie kogoś zaznaczy ale dalej sie buguje... naprawisz to w końcu? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Więc tak : skończyłem grę na serwie ,lecz nie z powodów ,że serwer gówno etc , lecz nie mój klimat . Wszystko pięknie dopracowane ,Administracja ogarnięta to o czymś świadczy i w dzisiejszych czasach takich brakuje . Serwer trzyma się dobrze i miejmy nadzieję ,że tak pozostanie . A ty Darku trzymaj taki poziom dalej a serwer będzie popularny . Polecam każdemu kto lubi się pobawić i jest co robić

Opublikowano

Na samym końcu przeciągłem nie ten itemek, który chciałem później wybrałem inny i paski zbugowane i nie ulepszyłem sobie średnich..

Rozumiem.

Był dziś jakiś event? Jeśli nie to czy jutro będzie np zuo?

Będą te dodatkowe ch? 

Dark nwm ile razu już naprawiałeś ten pasek jak sie kogoś zaznaczy ale dalej sie buguje... naprawisz to w końcu? 

Naprawi to raz a dobrze następnym razem. Channele dodatkowe na pewno będą. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...