Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie wprowadziliśmy takiej opcji, Miasteczka będą do końca grudnia czyli tyle ile Event Świąteczny trwa przeżyjecie jakoś ;))

Konkurs na Smocze Monety organizuje RESPECT 

Do wygrania 3 Doładowania o Wartości 30 zł .

https://www.youtube.com/watch?v=sIgDg42BwU0

A zrobisz tak, że jak zapiszemy pozycje (dajmy na to mapa 130) to jak będzie tepać, żeby nie brało przepustki ? Czy nie da rady?  :v

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Czemu nie mg sie zarejestrować... grałem na GladoR, Divine, i na Malygosie... rejestruje sie i pisze że login jest zajęty... Potem że e-mail jest zajęty... To się loguje na mój stary Login i nie działa wysyłam przypomnienie hasła i nie przychodzi... Jak wysyłam przypomnienie hasła to wyskakuje jeszcze ze trzeba skontaktować się z administracja.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dlaczego do broni dwuręcznej można dodać 4 kd a do miecza tylko 3?

W której broni tak się dzieje to sprawdzimy i popawimy.

­Czemu nie mg sie zarejestrować... grałem na GladoR, Divine, i na Malygosie... rejestruje sie i pisze że login jest zajęty... Potem że e-mail jest zajęty... To się loguje na mój stary Login i nie działa wysyłam przypomnienie hasła i nie przychodzi... Jak wysyłam przypomnienie hasła to wyskakuje jeszcze ze trzeba skontaktować się z administracja.

Widocznie juz miałeś utworzone u nas konto, przypomnienie hasła będzie działać od jutra, dzisiaj w nocy przeprowadzamy przerwę techniczna, strona będzie wyłączona przez jakieś 3-4 godziny i wszystko w niej dopniemy na ostatni guzik. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Serwer dopracowany jak najbardziej :D liczba graczy wzrasta stopniowo i czekamy na jakieś eventy prócz tego co jest .

Eventy zapowiedziane w kalendarzu eventów, na razie nie mamy czasu na event w tygodniu gdyż mamy jeszcze sporo pracy po nocach , dzisiaj będzie jedna z przerw po godzinie 24:00, ale w następnym tygodniu to nadrobimy :)

Opublikowano

mapa na 130 male spoty i exp tam sie dluzy w porownaniu do innych map

i dlugi resp mobow

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Poprawie spoty na mapie 130. Co z reklamą, kiedy ruszacie ? (jakaś seria u youtubera 10k+). Gram na serverze od startu i jest naprawde przekozacki :) Na to chyba większość czekała. Gratuluje

UggNk9.gif

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać jak ludzie na serwerze wbijają do broni średnie obrażenia powyżej 70%? Mieszam od rana 3x zatruty miecz i ani razu nie weszło mi 50%...

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać jak ludzie na serwerze wbijają do broni średnie obrażenia powyżej 70%? Mieszam od rana 3x zatruty miecz i ani razu nie weszło mi 50%...

Jest dungeon na 80lvl po którym na końcu można zwiększyć dany bon jeżeli nie jest maksymalny i oto tym sposobem ludzie chodzą i ulepszają sobie śr :D

Dokładnie chodzi o kraine wygnańców zobacz w prezce masz opisane ;)

Opublikowano

Poprawie spoty na mapie 130. Co z reklamą, kiedy ruszacie ? (jakaś seria u youtubera 10k+). Gram na serverze od startu i jest naprawde przekozacki :) Na to chyba większość czekała. Gratuluje

Dziękujemy za miłe słowa, Dark na pewno coś planuje z reklamą ;) 

Kappa.

Opublikowano

1 (Odsłona) wam totalnie nie wyszła jestem ciekaw czy to wam wypali. Osobiście życzę powodzenia.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Kilka najważniejszych spraw :

- Kamienie dusz dalej się nie łączą. Za dużo ich jest, za dużo drop, ale szkoda wyrzucać, bo można zarobić a miejsca mało w eq i dozo na kd.

- Biolog, na wyższych poziomach nie lecą przedmioty do biologa. Przykład, na 130 poziomie nie lecą mi przedmioty na pierwszą misje, w 15 min wydropiłem 1x miecz. Tak samo z drugą misją, w ogóle nie lecą deski.

- Średnie w broniach, wbicie 50+ jest naprawdę osiągnięciem. Kilka godzin miskowania broni i nic nie wbija.

- Misja od strażnika na czarne lody, na 150 poziomie moge sobie pomarzyć o drop tego przedmiotu na Atlantydzie... 

Czekam na odpowiedź.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Kilka najważniejszych spraw :

- Kamienie dusz dalej się nie łączą. Za dużo ich jest, za dużo drop, ale szkoda wyrzucać, bo można zarobić a miejsca mało w eq i dozo na kd.

- Biolog, na wyższych poziomach nie lecą przedmioty do biologa. Przykład, na 130 poziomie nie lecą mi przedmioty na pierwszą misje, w 15 min wydropiłem 1x miecz. Tak samo z drugą misją, w ogóle nie lecą deski.

- Średnie w broniach, wbicie 50+ jest naprawdę osiągnięciem. Kilka godzin miskowania broni i nic nie wbija.

- Misja od strażnika na czarne lody, na 150 poziomie moge sobie pomarzyć o drop tego przedmiotu na Atlantydzie... 

Czekam na odpowiedź.

Przecież deski i miecze można kupić u handlarza specjalnego ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...