Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka najważniejszych spraw :

- Kamienie dusz dalej się nie łączą. Za dużo ich jest, za dużo drop, ale szkoda wyrzucać, bo można zarobić a miejsca mało w eq i dozo na kd.

- Biolog, na wyższych poziomach nie lecą przedmioty do biologa. Przykład, na 130 poziomie nie lecą mi przedmioty na pierwszą misje, w 15 min wydropiłem 1x miecz. Tak samo z drugą misją, w ogóle nie lecą deski.

- Średnie w broniach, wbicie 50+ jest naprawdę osiągnięciem. Kilka godzin miskowania broni i nic nie wbija.

- Misja od strażnika na czarne lody, na 150 poziomie moge sobie pomarzyć o drop tego przedmiotu na Atlantydzie... 

Czekam na odpowiedź.

-Zrobimy Stackowanie Kamieni Dusz, lecz jeśli grasz będzie umieszczał taki kamień dusz ze stackowany do przedmiotu to mu znikna wszsytkie w stacku taka będzie tego wada

-Przedmioty do biologa dropią na każdym poziomie nie zależnie od twojego lvl, deski akurat masz dostępne u npc w m1

-Średnie można ulepszać w dungeoni Krainy Wyngańców na samym końcu przeciągając przedmiot na Mroczny Ołtarz

-Przedmioty do misji(Czarne Lody) dropić będą w atlantydzie nawet na 220 lvl.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Zrobimy Stackowanie Kamieni Dusz, lecz jeśli grasz będzie umieszczał taki kamień dusz ze stackowany do przedmiotu to mu znikna wszsytkie w stacku taka będzie tego wada

-Przedmioty do biologa dropią na każdym poziomie nie zależnie od twojego lvl, deski akurat masz dostępne u npc w m1

-Średnie można ulepszać w dungeoni Krainy Wyngańców na samym końcu przeciągając przedmiot na Mroczny Ołtarz

-Przedmioty do misji(Czarne Lody) dropić będą w atlantydzie nawet na 220 lvl.

I to jest właśnie rozmowa z wami....

Ja pisze, że na 150 poziomie nie chcą w ogóle lecieć mi czarne lody, dropłem dokładnie 1x przez 25 minut a wy twierdzicie, że będzie dropiło.

Tak samo biolog, jeśli ma dropić na każdym poziomie to na każdym, ale nie z utrudnieniem, bo lece dropkiem na BO i w 15 minut mam tego kilkadziesiąt a ja na wyższym poziomie nie mogę tego dropnać.... Więc co jest grane?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jedyną rzeczą jaka mi się nie podoba na serwie to dungeony, nie dość że mapy takie duże to jeszcze długo się je robi.

Opublikowano

Jedyną rzeczą jaka mi się nie podoba na serwie to dungeony, nie dość że mapy takie duże to jeszcze długo się je robi.

Ale można spotkać w nich sporo Metinów oraz Bossów, z czasem dodamy nowe dungeony które będą działać na innej zasadzie.

Opublikowano

Ale można spotkać w nich sporo Metinów oraz Bossów, z czasem dodamy nowe dungeony które będą działać na innej zasadzie.

Dungeony wnoszą naprawdę wiele chociaż moim zdaniem Wieża Demonów, gdzie na ostatnim etapie jest Azrael niczego nie wnosi ;) 

Więcej pożytku wnoszą już inne dungi. Następne Dungeony powinny moim zdaniem być krótsze i przeznaczone do farmy ;)

Mam pytanie jeszcze odnośnie aktualizacji, mianowicie czy będziecie planowali jeszcze pod koniec roku czy jakoś tak zwiększyć maksymalny level (tym razem proponuję tutaj zadbać o to by tego maxa w dzień nie osiągnąć, bo jak bije 130lv'em typa co ma 220lv. to aż mi się płakać chce ze śmiechu :D) no a z tym levelem wiadomo jakieś sety, dungi i questy. Nie to żebym narzekał na brak zajęć na serwerze, bo naprawdę jest co robić i to mi się podoba, ale pytam na zaś :)

Opublikowano

czemu na stronie jest klient terios? jak mam niby zagrać?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

czemu na stronie jest klient terios? jak mam niby zagrać?

no właśnie też chce zagrać a tutaj client terios -.-

Opublikowano

Na stronie jest już poprawny klient, bombwork robił nam aktualizacje strony którą ma również terios i dlatego chwilowo był klient ich.

Opublikowano

Ta świąteczna mapa na którą wchodzi się przez Mikołaja jest w ogóle bez sensu.

Nikt tam nie dropi, bo nie ma co. Ubiłem kilkadziesiąt czekolad i metinów i wypadł mi jeden kostium na 24h. 

Ogólnie lepszy drop jest z innych metinów niż z tej mapy świątecznej ...

Czemu te konie w prezentacji mają się ni jak do koni w grze ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Na stronie jest już poprawny klient, bombwork robił nam aktualizacje strony którą ma również terios i dlatego chwilowo był klient ich.

oke a kiedy się dostanie te 300sm? :D

Opublikowano

Ta świąteczna mapa na którą wchodzi się przez Mikołaja jest w ogóle bez sensu.

Nikt tam nie dropi, bo nie ma co. Ubiłem kilkadziesiąt czekolad i metinów i wypadł mi jeden kostium na 24h. 

Ogólnie lepszy drop jest z innych metinów niż z tej mapy świątecznej ...

Czemu te konie w prezentacji mają się ni jak do koni w grze ?

Konie został później zmienione w grze,a niestety nie współpracujemy już z grafikiem który robił prezentacje i nie są poprawione, niedlugo będziemy chcieli zrobić nową prezentacje u nowego grafika to wszystko będzie zaktualizowane.

oke a kiedy się dostanie te 300sm?  :D

Dziś zaczną się wysyłać maile do użytkowników z kodem.

Opublikowano

Konie został później zmienione w grze,a niestety nie współpracujemy już z grafikiem który robił prezentacje i nie są poprawione, niedlugo będziemy chcieli zrobić nową prezentacje u nowego grafika to wszystko będzie zaktualizowane.

Dziś zaczną się wysyłać maile do użytkowników z kodem.

A co z tą mapą ?

Po co ona w ogóle istnieje jak nikt z niej nie korzysta ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Dungeony wnoszą naprawdę wiele chociaż moim zdaniem Wieża Demonów, gdzie na ostatnim etapie jest Azrael niczego nie wnosi ;)

Więcej pożytku wnoszą już inne dungi. Następne Dungeony powinny moim zdaniem być krótsze i przeznaczone do farmy ;)

Mam pytanie jeszcze odnośnie aktualizacji, mianowicie czy będziecie planowali jeszcze pod koniec roku czy jakoś tak zwiększyć maksymalny level (tym razem proponuję tutaj zadbać o to by tego maxa w dzień nie osiągnąć, bo jak bije 130lv'em typa co ma 220lv. to aż mi się płakać chce ze śmiechu :D) no a z tym levelem wiadomo jakieś sety, dungi i questy. Nie to żebym narzekał na brak zajęć na serwerze, bo naprawdę jest co robić i to mi się podoba, ale pytam na zaś :)

Wprowadzimy myślimy już w przyszłym miesiąciu być możę większy poziom i co za tym idzie, nowe EQ PvP/EXP, mape , dungeon, ale jeszcze po drodze mamy kilka ciekawych pomysłów do zrealizowania , właśnie robie kawke i biorę się za prace na serwerze testowym :)

A co z tą mapą ?

Po co ona w ogóle istnieje jak nikt z niej nie korzysta ?

Po Przerwie technicznej w nocy zwiększymy tam drop.

Opublikowano

Wprowadzimy myślimy już w przyszłym miesiąciu być możę większy poziom i co za tym idzie, nowe EQ PvP/EXP, mape , dungeon, ale jeszcze po drodze mamy kilka ciekawych pomysłów do zrealizowania , właśnie robie kawke i biorę się za prace na serwerze testowym :)

Po Przerwie technicznej w nocy zwiększymy tam drop.

Okej.

Przy okazji, skąd piekielne medale konne, tylko z szkat serwerowych ?

Nie wiem czy planujecie coś z tym zrobić, ale by wbić 50 poziom konia jest 50% szans. Mi już osobiście spaliło 100 medali na 50 poziom, można łatwo obliczyć, że to kolo 8kkk -.-

Działacie coś z support ?

Czy po prostu jesteście tego zdania iż chamstwo zwalczać większym chamstwem a regulamin jest dla picu ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Okej.

Przy okazji, skąd piekielne medale konne, tylko z szkat serwerowych ?

Nie wiem czy planujecie coś z tym zrobić, ale by wbić 50 poziom konia jest 50% szans. Mi już osobiście spaliło 100 medali na 50 poziom, można łatwo obliczyć, że to kolo 8kkk -.-

Działacie coś z support ?

Czy po prostu jesteście tego zdania iż chamstwo zwalczać większym chamstwem a regulamin jest dla picu ?

Medale - Szkaty serverowe, PO, IS

Opublikowano

i co od nowa mam sciągać?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Z tego co zauważyłem większość rzeczy z IS'a dropi w grze, pierwszy raz czuję, że serwer nie jest nastawiony na ItemShop.

Jestem pozytywnie zaskoczony, każdemu gorąco polecam.

­

Opublikowano

@DarkSince.

Czemu w item-shop wszystko jest po 1 sztuce włącznie z ulepszaczami ? Zmieńcie to tak jak było poprzednio, nie mam zamiaru kupować 1h w item-shop jednego przedmiotu, abym miał go 200szt.

Opublikowano

@DarkSince.

Czemu w item-shop wszystko jest po 1 sztuce włącznie z ulepszaczami ? Zmieńcie to tak jak było poprzednio, nie mam zamiaru kupować 1h w item-shop jednego przedmiotu, abym miał go 200szt.

Zmienione są skrypty strony, możesz wpisać tam samemu własną ilość przedmiotów którą chcesz kupić.

Opublikowano

Większość osób piszą zmieńcie to, zmieńcie tamto, może jakieś pozytywy na temat serwera? Bo na prawdę jest ich wart. Kawał dobrej roboty, ale to dopiero początek. Teraz o niego musicie zadbać, oczywiście nie w ten sposób żeby spełniać każdą zachcianke grupki graczy. Gram od początku i mam nadzieje że nie zawalicie sprawy bo serwer jest jednym z najlepszych obecnie stojących. Starajcie się na każdym kroku zwiększać liczbę graczy bo to oni tworzą społeczność serwera. Pamiętajcie o tym.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Serwer przypadł  mi do gustu, może zagram tylko mam pytania: ile ludzi online i  jak szybko osiągne max lvl grając po 4h dziennie? 

Jeżeli będziesz ciągle expił to w 2 dni jakoś wbijesz max, o wiele ciężej robi się eq albo misje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...