Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja istnieje pod teleportacją w panelu.

Nie widzę nigdzie czegoś takiego, ale mam wrazenie ze się nie zrozumieliśmy więc powtórze. Mi nie chodzi o tworzenie zapisów lokacji, tylko o nazywanie ich, nadawanie im nazwy. W tym panelu pod teleportacją mam tobół. Tutaj również nic nie ma a gdy klikam na zapis lokacji wyskakują mi tylko dwie opcje.

Nie mam możliuwosci nadania im nazwy, domyślnie ustawia się nazwa mapy na której został utworzony zapis lokacji.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy Szaman Smok da rade?

Każda klasa/profesja ma szansę?

Tak, oczywiście bez full IS'a nie masz co brać pvp, lecz łatwo na niego zarobić. 

­

Opublikowano

Mnie się serwer znudził po wbiciu 100 poziomu i zrobieniu wszelkich możliwych misji, ale polecam bo administracja banuje boty i wprowadza aktualizacje.

pzdr miłej gry

Opublikowano

Dużo osób gra?

Na stronie masz licznik, ponad 1500

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Co to za jakieś gówno?

Jesteście tak chujowi że nie potraficie wymyślić nic oryginalnego? Revoria? Łał, nie widać podobieństwa do Invorii.

Licznik nieźle podkręcony, jedyne 1800+ ludzi jakie widzieliście to kiedy urządzaliście gangbang którego celem było j*****e w dupę Reroya.

Ziomeczki, popracujcie nad czymś ciekawym i oryginalnym bo tym czymś to co najwyżej możecie sobie nawzajem ssać penisy.

Każdy kto zagra na tym serwerze jest jebanym bezmózgiem bo to jakieś łajno bez przyszłości które padnie w przeciągu miesiąca, elo.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej widać tutaj duże podobieństwo do Invorii i nazwa też pewnie nie jest przypadkowa.

Sam serwer mnie jakoś nie zachwyca, zero jakiś innowacyjnych pomysłów, a co do licznika wątpię w to aby tyle ludzi u was grało.

Jeśli startujecie z czymś to pamiętajcie aby gracz przeglądając waszą prezentację mógł powiedzieć "wow", a nie wyjść bez słowa.

Ciekawe jak długo was serwer postoi ale pewnie tak samo jak reszta "świeżynek"  czyli niedługo.

Nie polecam.

nE6BLlT.png

Opublikowano

Panowie wyżej nie mają pojęcia o czym piszą... Jak na każdym expowisku wszystkie spoty są zajete nawet w nocy, a oba miasta są pełne sklepów ( a nie ma sklepów offline ), to nie ma co mówić o podkrecaniu licznika. Dodatkowo na kazdym ch w mieście znajdziesz kogoś do pvp ( nawet w nocy ).

Serwer polecam. Admini sie starają, banują boty, naprawiaja co trzeba naprawić. Do tego na serwerze jest dużo wojen i czuć klimat starego metina.

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Co to za jakieś g****o?

Jesteście tak chujowi że nie potraficie wymyślić nic oryginalnego? Revoria? Łał, nie widać podobieństwa do Invorii.

Licznik nieźle podkręcony, jedyne 1800+ ludzi jakie widzieliście to kiedy urządzaliście gangbang którego celem było j*****e w dupę Reroya.

Ziomeczki, popracujcie nad czymś ciekawym i oryginalnym bo tym czymś to co najwyżej możecie sobie nawzajem ssać penisy.

Każdy kto zagra na tym serwerze jest jebanym bezmózgiem bo to jakieś łajno bez przyszłości które padnie w przeciągu miesiąca, elo.

Idz wydoic krowke to moze Ci wrocic humorek na tworzenie tej zajebistej (chujowej) Elcardii

Tak jak kolega wyżej widać tutaj duże podobieństwo do Invorii i nazwa też pewnie nie jest przypadkowa.

Sam serwer mnie jakoś nie zachwyca, zero jakiś innowacyjnych pomysłów, a co do licznika wątpię w to aby tyle ludzi u was grało.

Jeśli startujecie z czymś to pamiętajcie aby gracz przeglądając waszą prezentację mógł powiedzieć "wow", a nie wyjść bez słowa.

Ciekawe jak długo was serwer postoi ale pewnie tak samo jak reszta "świeżynek"  czyli niedługo.

Nie polecam.

Nie oceniaj serwera jesli na niego nie wchodziles. Nie masz bladego pojecia jak wyglada serwer od srodka wiec porownywanie go do Invorii jest pomowieniem.

Gralem i tu i tu i sa to zupelnie inne serwery.

Myslisz ze ja zrobilem WoW wchodzac do prezki Invorii? Nie, i 90% osob rowniez nie, to tylko metin.

Jakich innowacji? Pojebanych systemow czy grafiki z mangi? Co za duzo to niezdrowo - metin ma byc metinem. Serwery przepelnione nowosciami jak i oldschoole padaja szybciej nic wystartuja.

Ten serwer ma kilka fajnych nowosci, np system wrogich gildii.

O czym ty bredzisz? Wejdz na ich forum, swietuja 1 miesiac serwera i gra pelno ludzi.

Licznik krecony? Wejdz do m1, ale najpierw doloz ramu ;)

@Hooltras

Nie wiem czy masz cos z tym wspolnego czy nie, ale jesli nasylasz swoich przydupasow na inne serwery to jest to niezmiernie przykre. Czlowiekowi o takiej klasie i pozycji nie przystoi takie zachowanie, naprawde.

Opublikowano

Nie polecam.

z Invoria to nic nie ma wspolnego.Revoria to very very easy pewnie nie gralas/es tu ani tam tylko porownales do nazwy xD

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Idz wydoic krowke to moze Ci wrocic humorek na tworzenie tej zajebistej (chujowej) Elcardii

Póki co doję takie spierdoliny jak ty i robię na tym dobry hajs.

@Hooltras

Nie wiem czy masz cos z tym wspolnego czy nie, ale jesli nasylasz swoich przydupasow na inne serwery to jest to niezmiernie przykre. Czlowiekowi o takiej klasie i pozycji nie przystoi takie zachowanie, naprawde.

A Karola w to nie mieszaj, EG pokazuje klasę jakością serwerów, ja tutaj jestem bo lubię zwyzywać kilku łaków którzy myślą że cokolwiek potrafią a są jebanymi gównami. Tak, o tobie między innymi mówię.

Opublikowano

Póki co doję takie spierdoliny jak ty i robię na tym dobry hajs.

A Karola w to nie mieszaj, EG pokazuje klasę jakością serwerów, ja tutaj jestem bo lubię zwyzywać kilku łaków którzy myślą że cokolwiek potrafią a są jebanymi gównami. Tak, o tobie między innymi mówię.

Odezwalo sie gowno z chujowymi serwerami. Jak masz podskakiwac i lansowac sie skillem to najpierw go zdobadz.

O k***a, wiejskie punche zawsze spoko. Diox bylby dumny.

Opublikowano

Dziś o godzinie 23 odbędzie się krótka przerwa techniczna.
Co zostanie zrobione?

- Wprowadzenie gry na nowy silnik,
- Naprawa ścinki podczas odświeżenia bonusów (wyeliminowanie "laga" po "odświeżaniu" bonusów przez rozproszenie magii, wyłączanie/włączanie auto-poty, peta oraz skili),
- Poprawa max hp po śmierci,
- Wyeliminowanie bugu związanego z zakładaniem kilku gildii o tej samej nazwie,
- Wyeliminowanie bugu z minusowym HP podczas wojny,
- Wyeliminowanie bugu związanego z wypowiadaniem wojen,

I tutaj kilka slow wyjaśnień.

Po pierwsze, przenosimy grę na nowy silnik.
Wszystko jest przez nas od kilku dni sprawdzane, lecz jak wiadomo - zawsze może przytrafić się jakiś błąd.
Jeśli znaleźlibyście coś niepokojącego - poinformujcie nas o tym.

Co do gildii - nie, nie usuniemy wszystkich gildii o tej samej nazwie.
Jedyne co zrobimy, to dodamy cyferki 1, 2 etc. gildiom stworzonym PÓŹNIEJ niż poprzednie o tej samej nazwie.
Niedługo czeka Was również sporo emocji - mega update oraz wiele eventów.

Opublikowano

Serwer 2/10 a administracja jeszcze gorsza nie polecam..

Pewnie dostałeś bana za mh od zahona i płaczesz na forum, rozumiemy. 

Zapraszamy do gry!

Ponad 1650 graczy!

­

Opublikowano

Gram chyba od startu i serwer polecam. Administracja się nim interesuje, widać ich wysoką aktywność na forum, robią aktualki, poprawiają błędy na bieżąco.

Opublikowano

Dnia 08.01.2016 o godzinie 5:00 zostały wprowadzone następujące zmiany:

- Wprowadzenie gry na nowy silnik
- Naprawa "ścinki" podczas odświeżenia bonusów (połowiczne wyeliminowania "laga" przy włączaniu/wyłączaniu skili, peta, auto-pot),
- Poprawa HP po śmierci,
- Wyeliminowanie bugu związanego z możliwością zakładania kilku gildii o tej samej nazwie (gildie które posiadały tę samą nazwą mają przypisany do swojej nazwy numer (dla przykładu - jeżeli są dwie gildie Team - pierwsza będzie posiadać nazwę Team_1, natomiast druga Team_2),
- wyeliminowanie bugu z HP podczas wojny (od teraz HP po respawnie będzie pełne),
- poprawa błędów w tłumaczeniu (dla przykładu - Informacja o braku odpowiedniej ilości ludzi w gildii aby móc wypowiedzieć wojnę - tak naprawdę dotyczyła poziomu gildii - Nie można walczyć z wrogą gildią jeżeli ta ma mniejszy niż 4 poziom),
- Spolszczenie niektórych komunikatów,
- Kilka modyfikacji związanych z gildią,
- Usunięcie możliwość bugowania wierzchowca z marmurem polimorfii,
- Zmiana efektu przy użyciu Przedmiotów Specjalnych,

I kilka drobniejszych poprawek.

Jako, że przenosimy gre na nowy silnik wszystko jest przez nas od kilku dni sprawdzane, lecz jak wiadomo - zawsze może przytrafić się jakiś błąd. Jeśli znaleźlibyście coś niepokojącego - poinformujcie Nas o tym.

Aby móc cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Ponieważ podczas wprowadzania aktualizacji mieliśmy problemy z maszyną - w ramach rekompensaty nadaliśmy raty +50% na okres 12H!

Dodatkowo chciałbym Was poinformować o kilku zmianach, które zaszły w Naszej "ekipie"

Zrekrutowaliśmy 4 Tutorów, którzy odpowiadają za udzielanie informacji graczom oraz wymiany. Ich nicki w grze to: [TUT]TecTonicK, [TUT]Semi, [TUT]Zloczyniec oraz [TUT]Assaro.

Pozdrawiamy - Administracja Revoria.eu.

Opublikowano

serwer jest teraz off czy zle dogralem multihacka?

Serwerek fajny do zabawy pododawali nawet zabezpieczenia antyexpbot (tak mi sie wydaje) typu niewidoczne chwilami moobki ale wszystko idzie obejsc

Polecam do zabawy

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...