Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer nie był zły jak grałem, ale jednak po czasie monotonia latania dungeonów wzięła górę i zrezygnowałem z gry.

Opublikowano

Może mi ktoś zaznaczyć na mapce gdzie respi się Wódz Orków?

dzieki

Opublikowano

Może mi ktoś zaznaczyć na mapce gdzie respi się Wódz Orków?

dzieki

W okół świątyni, tyle w temacie :>

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

6\7 bon Przekonały mnie aby tu nie grać. Nigdy nie lubiłem tego. Serwer natomiast godny polecenia. Wszystko ładnie się prezentuje.

Opublikowano

Tylko ja mam problem w av2 z mobkami, które mają zbugowany dmg? pomimo robienia eq to i tak nic nie daje.

Tylko ty

Kiedy update z level?

Opublikowano

Naprawicie lub spróbujecie chociaż ogarnąć sprawę tego wywalania klienta? Staje się to dosyć wkur*iające.

#rein

Opublikowano

Czy skille pasywne można dalej ulepszać po wbiciu m1? Chodzi między innymi o Kamiennego Straznika jakby ktoś nie wiedział.

pzdr

Opublikowano

Czy skille pasywne można dalej ulepszać po wbiciu m1? Chodzi między innymi o Kamiennego Straznika jakby ktoś nie wiedział.

pzdr

Nie można.

Od którego poziomu można czytać KU  pasywnych?

Od każdego.

Serwer przestał się rozwijać ale mam nadzieję, że wielki update będzie szybciej niż 14 styczeń.

Wiele propozycji od graczy nie zostało wysłuchane a są naprawdę warte tego aby były dodane.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Polecam serwer. Fajnie się gra nawet spoko gracze tam grają, ale imo troche za dużo trzeba chodzić na te same dangeony chodzi mi o ulepki na eq na 200 lvl bo zeby zrobić całe pełne eq poziom 3 to trzeba nieźle się postarać. 

Opublikowano

Brakuje mi opcji nazywania zapisów lokacji, istnieje możliwość wprowadzenia tego przy następnej aktualizacji?

Opublikowano

Brakuje mi opcji nazywania zapisów lokacji, istnieje możliwość wprowadzenia tego przy następnej aktualizacji?

Opcja istnieje pod teleportacją w panelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...