Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajna opcja ze skrzynkami noworocznymi!

Dropne 3k i otworze wszystko :D

Serwer jak najbardziej polecam, miło się gra i administracja się stara.

Opublikowano

Zagram :) Można mnie znaleźć pod nickiem kopyteczkoo, gram WP. Miło, że jest event, mam nadzieję na szybki zarobek (eq).

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dobra napisz trochę o serwerze i o tym co aktualnie się dzieje.  Po pierwsze straszne lagi na serwerze. Po wbiciu 200 straszna nuda, ulepy sa już bardzo tanie. Wojny zbuhowane, po wstaniu na wojnie masz -25mln HP. Właściwie z gildia nie ma co robić w mieście, bić się nie da, przez wspomniane lagi, w mieście biegają 1lvl z rożnym gównem z tego forum, w sumie to działa wszystko, zero zabezpieczenia. Nie ma niczego na serwerze co by dało się robić gildia.

Wieje nuda na kilometr duzo osób sprzedaje postacie. 

Teraz trochę o administracji. Mozna by powiedzieć, że się starają, ale właściwie dla nich liczy się tylko hajs IS, wszystko co pojawia się w grze, powiedzmy te nowe pety ze smoka na 3dni, w iS już można sobie kupić wersje 30dniowa. TGM i GM, oprócz jednej wpadki z /dc na wojnie. Staraja się banować, ten brud w grze. Nie będę mówić o naprawach bugow itp bo to ich obowiązek, Gdyby IS byl na stale byłoby to idealna administracja.

Powiem jeszcze o jednej gildii z Shinsoo buguja isa, administracja podobno o tym wie, dalej nie ma żadnej reakcji do niej. A praktycznie co drugi topowy gracz wiem o tym, ze buguja.

Tak jest prawda na temat tego serwera. Ja osobiście liczę na szybki update lvl, zanim pouciekają gracze.

Opublikowano

Dobra napisz trochę o serwerze i o tym co aktualnie się dzieje.  Po pierwsze straszne lagi na serwerze. Po wbiciu 200 straszna nuda, ulepy sa już bardzo tanie. Wojny zbuhowane, po wstaniu na wojnie masz -25mln HP. Właściwie z gildia nie ma co robić w mieście, bić się nie da, przez wspomniane lagi, w mieście biegają 1lvl z rożnym gównem z tego forum, w sumie to działa wszystko, zero zabezpieczenia. Nie ma niczego na serwerze co by dało się robić gildia.

Wieje nuda na kilometr duzo osób sprzedaje postacie.

Nie wszyscy posiadają lagi. Zauważyliśmy jednak, że ten problem coraz częściej daje się we znaki. Prawdopodobnie będziemy musieli kupić nową, jeszcze lepszą maszynę. Fakt, HP na wojnie czasami może spaść poniżej zera, jednak Jerry zamierza to naprawić. Niestety, nie mógł zrobić tego wcześniej, ponieważ miał "dużo na głowie" (sprawy prywatne). Niedługo błąd ten zniknie, a dodatkowo zostaną usunięte lagi przy rozproszeniu magii/aktywowaniu i de-aktywowaniu skili toogle oraz peta. Wiemy również o tym, że plaga cheaterów narasta i również wiemy już co z tym zrobić. Większość "wspomagaczy" zostanie zablokowana - aktualizacja ta wejdzie w życie razem z poprawkami dot. gildii.

Teraz trochę o administracji. Mozna by powiedzieć, że się starają, ale właściwie dla nich liczy się tylko hajs IS, wszystko co pojawia się w grze, powiedzmy te nowe pety ze smoka na 3dni, w iS już można sobie kupić wersje 30dniowa. TGM i GM, oprócz jednej wpadki z /dc na wojnie. Staraja się banować, ten brud w grze. Nie będę mówić o naprawach bugow itp bo to ich obowiązek, Gdyby IS byl na stale byłoby to idealna administracja.

Napisałem już niejeden raz post związany z ItemShopem stałym. Umieszczam tutaj fragment mojej odpowiedzi, która dotyczy tej sprawy:

2. Czas trwania przedmiotów w ItemShopie nie zostanie zmieniony. Ludzie zakupili już przedmioty i gdybyśmy dodali teraz przedmioty na 60 dni/na stałe musielibyśmy oddać KAŻDEMU SM'y. Jakbyście się czuli gdybyście kupili kostium, fryzurę, peta, a kilka dni później czas trwania przedmiotów zmienił się? Liczba ludzi, którzy zakupili już takie przedmioty jest po prostu za duża i oddawanie wszystkich SM zajęłoby kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) dni.

Jeżeli chodzi o ItemShop - napiszę to po raz kolejny - nikt nie każe Ci kupować tych itemów. W grze IS jest wyjątkowo tani i łatwy do zdobycia. Wielu graczy, którzy posiadają 200lvl cały IS zakupili od innych graczy - za Yangi.

Powiem jeszcze o jednej gildii z Shinsoo buguja isa, administracja podobno o tym wie, dalej nie ma żadnej reakcji do niej. A praktycznie co drugi topowy gracz wiem o tym, ze buguja.

Nie wiemy o czymś takim jak "bugowanie IS'a". Dlaczego? Ponieważ nie ma takiej możliwości. IS działa prawidłowo, każdy item daje odpowiednie wartości i nie istnieje żadna możliwość aby je zbugować.

Opublikowano

To malo wiecie, da sie bugowac, pety, podejrzewamy ze pierscionki tez sie da, bo 16k z skille na full is to srednio troche. Dotego dzisiaj dowiedzialem sie jeszcze ze da sie bugowac, te figurki wojownika, ze da sie odpalic nawet 3 naraz

Opublikowano

To malo wiecie, da sie bugowac, pety, podejrzewamy ze pierscionki tez sie da, bo 16k z skille na full is to srednio troche. Dotego dzisiaj dowiedzialem sie jeszcze ze da sie bugowac, te figurki wojownika, ze da sie odpalic nawet 3 naraz

Podaj mi nicki osób, w które bijesz 16k ziomek haha, jeszcze się nie spotkałem z czymś takim. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

W tej bajce były smoki? Proszę, przestań wypisywać głupoty.

Czy zostanie przywrócony normalny drop ze skarpet czy tylko sztabki?

Nie.

Opublikowano

To kiedy jakaś przerwa w celu naprawy błędów i wprowadzenia propozycji?

Jako, że złożyłem propozycję odnośnie pierścionków PVP, a są one z itemshopu to moglibyście jakoś przestawić wasze stanowisko, bo w temacie 99% ludzi jest za wydłużeniem ich.

Opublikowano

Ostatnio ktos pisal, ze eq do expa na 100lv dropi w WW. Ono dropi z wiedzmy czy z tej szkaty ktorejs z niej?

eq dropi na WW z generala, a zalicza to jako szk lodowej wiedzmy, blad ktory jest od poczatku nie zostal naprawiony 

Opublikowano

eq dropi na WW z generala, a zalicza to jako szk lodowej wiedzmy, blad ktory jest od poczatku nie zostal naprawiony 

Nie rozumiem, w WW nie ma generała tylko wiedzma z ktorej dropi szkata generala. To z tej szkaty dropi to eq do expa?

Opublikowano

Nie rozumiem, w WW nie ma generała tylko wiedzma z ktorej dropi szkata generala. To z tej szkaty dropi to eq do expa?

Poprawili to, kiedyś był generał, a w opisie było, że masz zabić lodową wiedźmę.

Opublikowano

Coś bylo robione bo patcher mi pobierał pliki

Nie wiadomo, bo w dalszym ciągu nie ma changeloga, o którego wczoraj prosiłem..

Opublikowano

Jaki parametry trzeba miec zeby nie miec lagow w av2?

Intel® Core™ i7-6820HK (cztery rdzenie, 8 MB pamięci podręcznej, dynamiczne przetaktowanie do 4,14 GHz)

NVIDIA® GeForce® GTX 980M z 8 GB pamięci GDDR5

16 GB dwukanałowej pamięci DDR4 2133 MHz (8 GB x 2)

512 GB i dysk twardy 1 TB 7200 obr./min

Srij9JT.png

Opublikowano

Intel® Core™ i7-6820HK (cztery rdzenie, 8 MB pamięci podręcznej, dynamiczne przetaktowanie do 4,14 GHz)

NVIDIA® GeForce® GTX 980M z 8 GB pamięci GDDR5

16 GB dwukanałowej pamięci DDR4 2133 MHz (8 GB x 2)

512 GB i dysk twardy 1 TB 7200 obr./min

A styknie intel core i5 8gb ram karta geforce gtx 970 2gb zasilacz 500w. Bo mam zamiar niedługo kupic

Opublikowano

A styknie intel core i5 8gb ram karta geforce gtx 970 2gb zasilacz 500w. Bo mam zamiar niedługo kupic

odpale ci ego metka na moim tablecie ^^

56096062140461666809.png

Opublikowano

Cześć,

zacząłem dziś grać, wbiłem 55 poziom i jest spoko, hajsu nie brakuje po starcie na zrobienie ekwipunku i bonusów, dużo ludu gra, przez co muszę przesiadywać na ch5 bo lagi mam na innych i względnie mili gracze, paru nawet dało mi dwa itemki które mi trochę pomogły. Ale mam parę pytań. Zatrzymałem się na tym 55 poziomie i dropie sobie hajs w v2 na największym spocie pająków i się zastanawiam czy warto zbierać te pokrzywy krzaki, bo mikstury można kupić u handlarza, swoja drogą na nie też nas stać pomimo faktu ze kosztują 5kk i więcej. Warto w ogóle czekać z poziomem czy lecieć i expić na pałę?

Niech wypowie sie ktoś kto wbił 100+

WMqZwRM.jpg

Opublikowano

Cześć,

zacząłem dziś grać, wbiłem 55 poziom i jest spoko, hajsu nie brakuje po starcie na zrobienie ekwipunku i bonusów, dużo ludu gra, przez co muszę przesiadywać na ch5 bo lagi mam na innych i względnie mili gracze, paru nawet dało mi dwa itemki które mi trochę pomogły. Ale mam parę pytań. Zatrzymałem się na tym 55 poziomie i dropie sobie hajs w v2 na największym spocie pająków i się zastanawiam czy warto zbierać te pokrzywy krzaki, bo mikstury można kupić u handlarza, swoja drogą na nie też nas stać pomimo faktu ze kosztują 5kk i więcej. Warto w ogóle czekać z poziomem czy lecieć i expić na pałę?

Niech wypowie sie ktoś kto wbił 100+

WMqZwRM.jpg

Expić na pałe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...