Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy serwer w historii Metina! Ja gram Ninja, a Wy?

Ja buffem, expimy w pt ^^?

@topic Co waszym zdaniem ma przyciągnąć potencjalnego gracza na serwer? Morda małysza, złodziejska historia czy serwer na miarę 2013 roku? Bo na te czasy jest to staroć.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już udowodniłem. Proboszcz już nie odpisuje w postach ? A szkoda. Przynajmniej by grafikę zmienił, bo to jego robota :)) . Btw ja ostrzegam ludzi bo znowu nabiorą się na MPCforuma.

"Antaris - Tutor Gry"

Chyba to wszystko wyjaśnia twój hejt w stronę tego serwera.

Opublikowano

"Antaris - Tutor Gry"

Chyba to wszystko wyjaśnia twój hejt w stronę tego serwera.

Byłem w teamie MPCforuma i wiem jak to wyglądało od środka. Nic się nie zmieniło, tylko Was ostrzegam co będzie po jakimś czasie. ;)

Opublikowano

Byłem w teamie MPCforuma i wiem jak to wyglądało od środka. Nic się nie zmieniło, tylko Was ostrzegam co będzie po jakimś czasie. ;)

Grałem na 1 odsłonie i jakoś ciebie nie pamiętam ;/

Teraz konkretne pytanie dotyczące serwera, a dokładniej będzie nabór na jakiś moderatorów ?

Opublikowano

Już udowodniłem. Proboszcz już nie odpisuje w postach ? A szkoda. Przynajmniej by grafikę zmienił, bo to jego robota :)) . Btw ja ostrzegam ludzi bo znowu nabiorą się na MPCforuma.

Wilku :D hehe bo juz nieco zaczynam się śmiac z towich postów nic nie udowodniłeś bo a niech strace powiem ci jeszcze raz proboszcza nie ma w projekcie MPCforum. A czy ty w to wierzysz czy nie nie to już twoja sprawa :) pozdrawiam cię serdecznie i hmmm zostań detektywem albo jakimś prawnikiem ProBoszcza skoro on Cię tak interesuje :D. Oczywiście tym postem zakończyłem z toba jaką kolwiek dyskusje dalsze wątpliwości i swoje domysł pisz do mnie na PW i nie spamuj w temacie :)

Opublikowano

Ja buffem, expimy w pt ^^?

@topic Co waszym zdaniem ma przyciągnąć potencjalnego gracza na serwer? Morda małysza, złodziejska historia czy serwer na miarę 2013 roku? Bo na te czasy jest to staroć.

Czy Ty próbujesz mnie zaatakować? :((

Polecam jeszcze raz!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Polecam bo Małysz, konkretna osoba, zna sie na rzeczy :) Poprzedni MPCforum już to chyba udowodnił.

Opublikowano

Wilku :D hehe bo juz nieco zaczynam się śmiac z towich postów nic nie udowodniłeś bo a niech strace powiem ci jeszcze raz proboszcza nie ma w projekcie MPCforum. A czy ty w to wierzysz czy nie nie to już twoja sprawa :) pozdrawiam cię serdecznie i hmmm zostań detektywem albo jakimś prawnikiem ProBoszcza skoro on Cię tak interesuje :D. Oczywiście tym postem zakończyłem z toba jaką kolwiek dyskusje dalsze wątpliwości i swoje domysł pisz do mnie na PW i nie spamuj w temacie :)

Prawnik to ktoś, kto kogoś broni, wierzy w niego. Jak widać Wilku niezbyt pozytywnie nastawiony jest do Proboszcza, więc pomyliłeś pojęcia.

Co do serwera, powtórzę jeszcze raz - nie polecam ze względu na złodzieja Małysza, który jest dwulicowym kłamcą. Nie ma sensu grać na serwerze kogoś, kto dla 200 zł potrafi kłamać jak z nut.

Pozdrawiam.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Prawnik to ktoś, kto kogoś broni, wierzy w niego. Jak widać Wilku niezbyt pozytywnie nastawiony jest do Proboszcza, więc pomyliłeś pojęcia.

Co do serwera, powtórzę jeszcze raz - nie polecam ze względu na złodzieja Małysza, który jest dwulicowym kłamcą. Nie ma sensu grać na serwerze kogoś, kto dla 200 zł potrafi kłamać jak z nut.

Pozdrawiam.

Tworzysz spam. Wydaje mi się ze bez dowodów twoje słowa są rzucone na wiart. Skoro uważasz ze jest złodziejem to dlaczego tego nie zgłosisz nigdzie tylko płaczesz na forum ?

Opublikowano

Tworzysz spam. Wydaje mi się ze bez dowodów twoje słowa są rzucone na wiart. Skoro uważasz ze jest złodziejem to dlaczego tego nie zgłosisz nigdzie tylko płaczesz na forum ?

Skoro 90% twojej zapowiedzi jest sam hejt na małysza, ciebie, proboszcza i całego MPCforuma to jednak musi coś to znaczyć. Dobra opinia - pozytywny komentarz, zła opinia i napisanie prawdy - hejt, spam itp.

Opublikowano

Czy wszystko jest już dogadane cd. reklamy u Uzurpatora, podobno ma u Was zawitać?

Wszytko jest dograne, dzis wprowadzałem nowośc którą przedstawił nam gracz. Reklama też jest dograna :) czekamy na start :)

Opublikowano

MPCforum > Antaris

Dla typków z miernego antarisa zaczyna się pojawiać konkurencja, więc już szczekają na MPCforuma i przeszłość z nim wiązana.

Grałem, było wspaniale ! Zagram również i teraz.

Opublikowano

Skoro 90% twojej zapowiedzi jest sam hejt na małysza, ciebie, proboszcza i całego MPCforuma to jednak musi coś to znaczyć. Dobra opinia - pozytywny komentarz, zła opinia i napisanie prawdy - hejt, spam itp.

Chyba ktoś w szkole nie nauczył się dokładnie procentów 90% z tego co ja widzę jest to max 10% zresztą polecam od poczatku przeczytać sobie prezentację wtedy może zobaczysz że popełniłeś błąd w obliczeniach :)

Is będzie taki jak wcześniej czy coś zmieniacie ?

Opublikowano

90% osób które robią spam to powiązania z serwerem Antaris. Wysnuwaja swoje teorie spiskowe i domysły :) nie uważam tego za hejt tylko konstruktywną opinie konkurencji. 

Chyba ktoś w szkole nie nauczył się dokładnie procentów 90% z tego co ja widzę jest to max 10% zresztą polecam od poczatku przeczytać sobie prezentację wtedy może zobaczysz że popełniłeś błąd w obliczeniach  :)

Is będzie taki jak wcześniej czy coś zmieniacie ?

Item-Shop będzie taki jak na poprzedniej wersji MPCforum. Ponieważ był bardzo dopracowany i tani. Niektóre przedmioty nawet zostały obniżone cenowo :)

Opublikowano

90% osób które robią spam to powiązania z serwerem Antaris. Wysnuwaja swoje teorie spiskowe i domysło :) nie uważam tego za hejt tylko konstruktywną opinie konkurencji. 

No to jak skomentujesz moją opinie - osoby, która nigdy nie miała własnego serwera i nigdy nie była w żadnym teamie serwera.

Uważam, ze małysz jest po prostu oszustem i tyle, potrafi nagrywać vlogi w których przeprasza, zmienia się, a dalej robi ludzi w c***a. Ten vlog był jego gwoździem do trumny, opisując innych opisał samego siebie.

Twoja przygoda też nie była kolorowa, przypadek Alucarda wiadomo jak wyglądał.

Co ty na to? Napiszesz mi, że będzie inaczej? Nie, nie będzie, jestem w metinie od 2007 roku i wiem jak to wszystko wygląda, również z prywatnymi serwerami.

Opublikowano

Nie muszę niczego udowadniać publicznie na forum, bo Małysz sam dobrze wie jak było. Nie płacze o 200 zł, ponieważ to nie majątek, ale jestem zdania, że mało istotne ile ktoś ukradł - złodziej zawsze pozostanie złodziejem, a takich trzeba tępić. Jeśli chcesz wiedzieć dokładnie jak sytuacja wyglądała, to mogę podrzucić informacje na pw. ;)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Poczytałbym te komentarze i opinie innych na temat serwera ale większość to hejt i słowa typu"padnie po tygodniu". Wszystkiego tak na prawdę dowiemy się po starcie wystarczy cierpliwie poczekać i się okaże czy to serwer na tydzień czy na dłużej. Mam nadzieje jednak że wypali i z chęcią zagram :) Powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

No to jak skomentujesz moją opinie - osoby, która nigdy nie miała własnego serwera i nigdy nie była w żadnym teamie serwera.

Uważam, ze małysz jest po prostu oszustem i tyle, potrafi nagrywać vlogi w których przeprasza, zmienia się, a dalej robi ludzi w c***a. Ten vlog był jego gwoździem do trumny, opisując innych opisał samego siebie.

Twoja przygoda też nie była kolorowa, przypadek Alucarda wiadomo jak wyglądał.

Co ty na to? Napiszesz mi, że będzie inaczej? Nie, nie będzie, jestem w metinie od 2007 roku i wiem jak to wszystko wygląda, również z prywatnymi serwerami.

Rozumiem Cię ze wiesz jak to wygląda ale nie jesteś jasnowidzem, nie jesteś w stanie przewidzieć tego co będzie. Odrobine wiary w ludzi. Nikt nie chce dla nikogo żle, staram się nie ubliżac nikomu a jedynie dac mu do zrozumienia ze się myli. Nie zmieni nikogo toku myślenia, każdy ma swoje zdanie i ja je szanuje. Ale nie wyobrażam sobie powiedzieć do kogoś ze jest oszustem nie posiadając zadnych dowodów na to. Wybacz ale taka jest prawda. Atakujesz mnie z powodu osoby która Cię rzekomo oszukała nie posiadając przy tym żadnych dowodów. Jak to inaczej nazwiesz niż spam czy hejt ?

Opublikowano

Rozumiem Cię ze wiesz jak to wygląda ale nie jesteś jasnowidzem, nie jesteś w stanie przewidzieć tego co będzie. Odrobine wiary w ludzi. Nikt nie chce dla nikogo żle, staram się nie ubliżac nikomu a jedynie dac mu do zrozumienia ze się myli. Nie zmieni nikogo toku myślenia, każdy ma swoje zdanie i ja je szanuje. Ale nie wyobrażam sobie powiedzieć do kogoś ze jest oszustem nie posiadając zadnych dowodów na to. Wybacz ale taka jest prawda. Atakujesz mnie z powodu osoby która Cię rzekomo oszukała nie posiadając przy tym żadnych dowodów. Jak to inaczej nazwiesz niż spam czy hejt ?

Czyli mówisz, że małysz nie jest oszustem i nikomu nie ukradł pieniędzy tak?

@antymix. Ale super serwer i ta futurystyczna prezentacja, do tego przedni team. Zastanawiam się czy na serwerze znajdują się dzikie psy, jest to pytanie nurtujące mnie od rana, w prezentacji nie znalazłem o nich wzmianki. 

Opublikowano

Serwer jak na najlepszym plusie malysz nie przejmuj sie hejtami bo oni ci zazdroszcza tylko ... a sami dupy nie potrawia ruszyc tylko siedziec na dupie...

kMvxe8j.png

Opublikowano

Chętnie wrócę do metina przez start tego serwera.Pamiętam jeszcze starą odsłonę.Czyli krótko mówiąc Świrlandia wraca na MPCforuma ;)

Osoby z starej Świrlandii z MPCforuma z którymi się nie skontaktowałem proszę o pw,jeśli chcecie nadal z nami grać:).

17912601413989039366.png
Opublikowano

Czyli mówisz, że małysz nie jest oszustem i nikomu nie ukradł pieniędzy tak?

MALYSZ OSZUSTEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Malysz nikomu nie ukradl niczego , jedyne co to fubu okradl go na nie mala sume.

kMvxe8j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...