Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera, złodziejska administracja. Terenzo z Małyszem miał wiele szans i żadnej nie wykorzystał, też jestem za tym żeby ta prezka wyleciała do kosza, bo znowu wykorzystają ludzi na hajs. Podejrzewam że w tym całym teamie jest jeszcze Proboszcz, bo przecież prawie przy każdym projekcie Małysza jest też Proboszcz.

Pierwszy raz robie serwer z Małyszem

Przestań szczekać do osób, które mają jakieś pojęcie o prowadzeniu serwerów i znają administrację troszkę dłużej.

Wybacz nie chce być nie miły, nie odbierze tego źle ale ty nie masz zielonego pojęcia o tworzeniu serwera :)
  • Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co było na pierwszej odsłownie MPCforum, nie mam pojęcia kto był w administrtacji, wiem tylko ze dostałem wiadomość od Małysza czy nie chcę zrobić MPCforum'a zgodziłem się, nie wiedziałem jaką on ma przeszłość nawet w to nie wnikałem. Osoby które są w teamie to Technik(ja Terenzo.), Zabezpieczenia(Derin), Małysz(Reklama, Administrator)

A nad Wami proboszczyk układa Is'a. Na wcześniejszym MPCforumie byłeś i dobrze wiesz kto tam był i jest obecnie.

Opublikowano

A nad Wami proboszczyk układa Is'a. Na wcześniejszym MPCforumie byłeś i dobrze wiesz kto tam był i jest obecnie.

Ale nie na pierwszej odsłownie. Słuchaj Wilku nie zmienie nikogo toku myślenia, ja wiem swoje wy wiecie swoje;) tak już jest i trzeba się z tym pogodzić a nie dyskutować. Bo nie dojdziemy do porozumienia

Opublikowano

Wybacz nie chce być nie miły, nie odbierze tego źle ale ty nie masz zielonego pojęcia o tworzeniu serwera :)

To dobrze, że nie mam pojęcia, i z tym brakiem pojęcia mój serwer stał/stoi stabilniej i grało więcej osób od serwera wielkiego TERENZO.

Opublikowano

A Ty masz pojęcie o stawianiu serwerów pod hajs na gotowych plikach od Proboszcza i okradanie ludzi, to się chyba nie zmieniło prawda? Miałeś wiele szans, żadnej nie wykorzystałeś więc proszę nie pogrążaj się już, bo to się robi żałosne.

AnnwID.gif

Opublikowano

Boże jak czytam co tutaj się dzieje to normalnie patologia a dokładniej widzę na każdym nowym popularnym serwerze jest pewna ekipa z MPC gdzie ma własne serwery i wchodzą hejtują inny który robi im zagrożenie na ich własnej dzielnicy, normalnie szok taka jest społeczność metina i już chyba jej nic nie zmieni co roku coraz gorzej.

Moim zdaniem serwer ma szansę zaistnieć i to nawet bardzo na rynku tak jak jego pierwsza odsłona jedynie aby Małysz nim się zaopiekował i serwer będzie na dłuższą metę.

Opublikowano

To dobrze, że nie mam pojęcia, i z tym brakiem pojęcia mój serwer stał/stoi stabilniej i grało więcej osób od serwera wielkiego TERENZO.

Ambrozjaku tak jak juz pisałem wyżej, jesli chesz pogadać i coś mi powiedzieć to zapraszam na PW. Nie tworzymy tutaj spamu niepotrzebnego 

Opublikowano

Jesteśmy w prezentacji serwera w której każdy ma prawo wyrazić swoją opinie ale kiedy są poruszane inne tematy to wtedy tworzy się niepotrzebny spam, który i tak nie ma sensu bo się nie skończy. Oczywiście popieramy dyskusję ale kiedy kończy się dyskusja zaczyna się kłótnia a tego nie chcemy. Tak jak napisał autor takie sprawy możecie rozwiązywać na PW. Są tu jeszcze użytkownicy, którzy chcą dowiedzieć się czegoś na temat serwera i podyskutować z administracją a w tym chaosie się nie odnajdą. Każdy kolejny post odbiegający od tematu serwera i prezentacji będzie karany. Co do serwera kolejna edycja tego samego zespołu terenzo miałeś już wiele szans ale żadnej nie wykorzystałeś a szkoda. Małysz kiedyś a Małysz teraz to całkiem dwie inne osoby szkoda, że ta obecna widzi wszystko przez pryzmat pieniądza.

Opublikowano

Boże jak czytam co tutaj się dzieje to normalnie patologia a dokładniej widzę na każdym nowym popularnym serwerze jest pewna ekipa z MPC gdzie ma własne serwery i wchodzą hejtują inny który robi im zagrożenie na ich własnej dzielnicy, normalnie szok taka jest społeczność metina i już chyba jej nic nie zmieni co roku coraz gorzej.

Moim zdaniem serwer ma szansę zaistnieć i to nawet bardzo na rynku tak jak jego pierwsza odsłona jedynie aby Małysz nim się zaopiekował i serwer będzie na dłuższą metę.

Nie wypowiadaj się, bo nie znasz administracji. Zobacz sobie ile oni mieli serwerów i ile te serwery stały. A ten Twój cały "Małysz" jest krętaczem i oszustem, robił serwery z Admin, Proboszczem i chyba Surkiem i żaden serwer nie wypalił, wszystkie były porażką po całości. Jak coś to ja nie mam żadnego swojego serwer i nie hejtuje, tylko mówię prawdę.

AnnwID.gif

Opublikowano

Jesteśmy w prezentacji serwera w której każdy ma prawo wyrazić swoją opinie ale kiedy są poruszane inne tematy to wtedy tworzy się niepotrzebny spam, który i tak nie ma sensu bo się nie skończy. Oczywiście popieramy dyskusję ale kiedy kończy się dyskusja zaczyna się kłótnia a tego nie chcemy. Tak jak napisał autor takie sprawy możecie rozwiązywać na PW. Są tu jeszcze użytkownicy, którzy chcą dowiedzieć się czegoś na temat serwera i podyskutować z administracją a w tym chaosie się nie odnajdą. Każdy kolejny post odbiegający od tematu serwera i prezentacji będzie karany.

Umowisz sie ze mna na ciastko i kawe ?

Opublikowano

Teremzo, mam dla Ciebie rade, weź się za uczciwą pracę, a nie ciągle żerujesz na głupich dzieciakach. To co się porobiło w strefie prywatnych serwerów metina, jest okropne, kilka lat temu tak nie było, stawiano serwery na kilka dobrych miesięcy a nawet lat z pasji a nie z pa$$$$$ji.

Opublikowano

Serwera nie polecam - głównie ze względu na Małysza. Jest to osoba obłudna, fałszywa, nieszczera i absolutnie niekompetentna jako youtuber, który ma zrobić reklamę. Potrafi oszukać drugiego człowieka tylko po to, by zarobić marne 200 zł. Skoro zachowuje się w ten spoób, to jak będzie prowadził serwer? Skoro potrafi oszukać osobę, która chcąc dać mu zarobić z korzyścią dla własnego serwera wykupuje u niego reklamę, to dlaczego miałby nie oszukać swoich przyszłych graczy? Jak dla mnie ta osoba powinna zejść ze sceny polskiego metina już dawno temu (choć nie do końca jestem pewna, czy kiedykolwiek na tej scenie była - w końcu przed nagrywaniem filmików na Fubu, które promował Isamu, Małysz był tylko kimś z teamu Balmory).

xdnXBJo.png

Opublikowano

MPCforum S4 na miesiac, ale nie martwcie sie! Za 2miesiace bedzie s5 itd! ( musi byc jakas 'przerwa' )

N I E   P O L E C A M Proboszcz w T E A M I E + malysz G*WNO POTRAFI.

P.S. Terenzo jak tam Alucard ? Nadal problemy z platnosciami, mydlenie oczu ? :facepalm: $$$$$$$$

Opublikowano

MPCforum S4 na miesiac, ale nie martwcie sie! Za 2miesiace bedzie s5 itd! ( musi byc jakas 'przerwa' )

N I E   P O L E C A M Proboszcz w T E A M I E + malysz G*WNO POTRAFI.

P.S. Terenzo jak tam Alucard ? Nadal problemy z platnosciami, mydlenie oczu ? :facepalm: $$$$$$$$

Zastanawiam się ile czasu spędziłeś zeby napisać tego posta :D hehe muszę przyznać ze całkiem dobrze mnie to rozbawiło :DxD Smieszku wiecej takich postów bo się smutno zaczyna robić :) 

Opublikowano

I u Ciebie chyba też szybko padnie bo nic nie ma nowego na tym serwerze. Już stare serwery są lepiej rozbudowane. Albo chcesz się wybić jak isamu dzięki Ravi ;) Masz ok 15k sub, w tym max 10k wyświetleń, nie każdy z tych osób będzie grał bo większość czeka na nowości a nie na starocie. Nie zagram nic ciekawego nie posiada serwer. Mimo to powodzenia

( i jeszcze ta strona co dużo ludzi ją ma -_- gratulejszyn ) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zastanawiam się ile czasu spędziłeś zeby napisać tego posta :D hehe muszę przyznać ze całkiem dobrze mnie to rozbawiło :DxD Smieszku wiecej takich postów bo się smutno zaczyna robić :)

Zadalem Ci pytanie, jak tam 'problemy z platnosciami', odpowiedziales DURNYM pytaniem. Moze napisz kto jest na prawde w teamie, a nie udajesz id*ota wiekszego niz jestes, tylko $$$ w glowie... alucard na 3tygodnie, MPCforum maxymalnie na miesiac ( aby zgarnac $ ), nastepnie kolejny MPCforum/ inna nazwa, znow to samo... F A C E P A L M

Opublikowano

opss coś znalazłem ciekawego, macie całkiem dobry team. ProBoszcz good job z małyszkiem,  :)

https://youtu.be/ZQ-3gpG1BzE?t=2m6s

https://youtu.be/nU9qKaN4Tpw?t=2m12s

Obejrzałem z ciekawości te filmy :) i troche nie rozumiem czego one dowodzą skoro ProBoszcza nie ma w tym projekcie :). Wilku widze ze na siłe bardzo chcesz coś nam udowodnić no nic próbuj dalej do odwaznych świat należy :P 

Opublikowano

Obejrzałem z ciekawości te filmy :) i troche nie rozumiem czego one dowodzą skoro ProBoszcza nie ma w tym projekcie :). Wilku widze ze na siłe bardzo chcesz coś nam udowodnić no nic próbuj dalej do odwaznych świat należy :P 

Dokładnie, nikogo takiego jak ProBoszcz nie ma w ekipie. Lajk kumplu!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

opss coś znalazłem ciekawego, macie całkiem dobry team. ProBoszcz good job z małyszkiem,  :)

https://youtu.be/ZQ-3gpG1BzE?t=2m6s

https://youtu.be/nU9qKaN4Tpw?t=2m12s

Szukasz kolegów w tej prezentacji ?

Czekam na start zawsze tak jest na MPC że jak ktoś widzi konkurencje dla swojego serwera to ostry hejt a w tym serwerze pewnie teraz większość metina widzi konkurencję :)

Opublikowano

Szukasz kolegów w tej prezentacji ?

Czekam na start zawsze tak jest na MPC że jak ktoś widzi konkurencje dla swojego serwera to ostry hejt a w tym serwerze pewnie teraz większość metina widzi konkurencję :)

Dokładnie ziomuś, zazdroszczą MPCforumowi.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Już udowodniłem. Proboszcz już nie odpisuje w postach ? A szkoda. Przynajmniej by grafikę zmienił, bo to jego robota :)) . Btw ja ostrzegam ludzi bo znowu nabiorą się na MPCforuma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...