Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cieszy mnie fakt ze mamy na tym forum tylu jasnowidzów :) wprost nie dowierzam :)

A wiec tak, serwer jest dopracowany, gotowy, pracuje przy nim pełna ekipa osób które się znają i nie dopuszczam myśli ze mogło by to coś zepsuć :)

Dziś wieczorem postaram się dodać aktualizacje do prezentacji.

I pytanie do was gracze czy chcecie cos takiego jak skile bufujące w itemach ( błogosławieństwo, pomoc smoka, obcicie ). Polega to na tym ze klikacie w przedmiot i dostajecie bufa :) napiszcie w poście Pozdrawiam

Dziękujemy za taką aktywność w tym temacie takiego poruszenia się nie spodziewaliśmy ;) jeszcze raz dziękujemy :)

Pełna ekipa osób ? Czyli kto ? Derin o którym opinia przez waszego czołowego przydupasa jest tutaj ----->https://www.youtube.com/watch?v=nU9qKaN4Tpwa może ty  ,który tak pracujesz pełną parą ,że na alucardzie nie potrafiłeś lub nie chciałeś naprawić bugów o których Bambos spamił w temacie. I skończ p******** z tym jasnowidzem bo jasnowidzem można być gdy team widzi się pierwszy raz.W waszym przypadku poznaje się was po owocach a wy wydajecie nad wyraz mizerne ;) 

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pełna ekipa osób ? Czyli kto ? Derin o którym opinia przez waszego czołowego przydupasa jest tutaj ----->https://www.youtube.com/watch?v=nU9qKaN4Tpwa może ty  ,który tak pracujesz pełną parą ,że na alucardzie nie potrafiłeś lub nie chciałeś naprawić bugów o których Bambos spamił w temacie. I skończ p******** z tym jasnowidzem bo jasnowidzem można być gdy team widzi się pierwszy raz.W waszym przypadku poznaje się was po owocach a wy wydajecie nad wyraz mizerne ;)

:* Wszystko robimy z myslą o Ciebie wiec nie obawiaj się serwer będzie bardzo dopracowany :) Oh ty mały hejterku juz Cię zaczynam lubić :) 

Opublikowano

Jeszcze brakuje Asfena i będzie gówno stulecia na polskiej scenie metina.

Serwera nie polecam cały team to złodzieje a na serwerze 0 nowości. Jebie gównem mamuta na kilometr lepiej nie dotykać tego nawet patykiem.

0 nowości xDDD jebnij ty się w głowę, sami złodzieje xDDD jebnij ty się w głowę, a co do gówna stulecia... nie ma tam ciebie więc jak to może być gównem albo, jak ty to ująłeś "Jebie gównem mamuta na kilometr" i znowu, nie ma tam Ciebie więc jak to może j**** gównem, skoro ty tego nie dotykałeś xDDD  I finalnie JEBNIJ TY SIĘ W GŁOWĘ. 

Opublikowano

:* Wszystko robimy z myslą o Ciebie wiec nie obawiaj się serwer będzie bardzo dopracowany :) Oh ty mały hejterku juz Cię zaczynam lubić :)

Dlaczego nazywasz go hejterem skoro napisał czystą prawde? Tak było. Małysz ciśnął derina na tym filmiku, wyzywał go od najgorszych, a teraz robicie razem serwer. Kasia sama wspomniała, że okradł ich małysz na 200 zł, ty terenzo w pewien sposób ojebaleś graczy na alucardzie, więc team złodziei akurat jest trafnym spostrzeżeniem.

Opublikowano

Dlaczego nazywasz go hejterem skoro napisał czystą prawde? Tak było. Małysz ciśnął derina na tym filmiku, wyzywał go od najgorszych, a teraz robicie razem serwer. Kasia sama wspomniała, że okradł ich małysz na 200 zł, ty terenzo w pewien sposób ojebaleś graczy na alucardzie, więc team złodziei akurat jest trafnym spostrzeżeniem.

Może miał ktoś chwile słabości nie wiem, nie zwracam na takie rzeczy uwagi. Osobiście mnie to mało interesuje czy ktoś ma jakis problem do mnie czy nie :) 

Została dodana nowość/zmiana 

A wiec tak od teraz czas leżenia potworów które już zabiliśmy wynosił 10 sek --> zmieniłem to na 1 sek

631291449398797541847.jpeg

Taka zmiana pozwoli zwiększyć wydajność serwera jak i klienta gry 

Opublikowano

I to się nazywa logiczne myślenie.Kiedyś większość serwerów polecałem na tym forum i starałem się pomagać jak tylko mogę.Niestety czasy się zmieniły i te ścierwa trzeba tępić. W tym miesiącu już wyszło z 10 takich serwerów roku ;)

Opublikowano

I to się nazywa logiczne myślenie.Kiedyś większość serwerów polecałem na tym forum i starałem się pomagać jak tylko mogę.Niestety czasy się zmieniły i te ścierwa trzeba tępić. W tym miesiącu już wyszło z 10 takich serwerów roku ;)

Dokładnie, to forum potrzebuje bohatera własnie takiego jak Ty, musisz nas wszytkich wytępić słowami ;) Na prawde wszytko idzie w dobrym kierunku jeszcze troche i będe się bał wystawić prezentacje :) Zzzzgroza :)

Uczeń
Opublikowano

nareszcie powraca server gdzie sie stawialo po 10 botow w swiattyni i latal tygodniami bez banow  :yay:

Opublikowano

Dokładnie, to forum potrzebuje bohatera własnie takiego jak Ty, musisz nas wszytkich wytępić słowami ;) Na prawde wszytko idzie w dobrym kierunku jeszcze troche i będe się bał wystawić prezentacje :) Zzzzgroza :)

"'I ty zostań bohaterem na swoim forum :) ''

Opublikowano

Zauważyłem że komuś nie na rękę idzie ten start tego serwera a dokładniej 4 osoby przez cały czas tylko ją hejtują tylko że nie wiedzą o tym że już za późno i tej pompy nie powstrzymają :)

Kiedy będzie te forum bo się nigdzie nie doczytałem przez tych spamerów ?

Opublikowano

Zauważyłem że komuś nie na rękę idzie ten start tego serwera a dokładniej 4 osoby przez cały czas tylko ją hejtują tylko że nie wiedzą o tym że już za późno i tej pompy nie powstrzymają :)

Kiedy będzie te forum bo się nigdzie nie doczytałem przez tych spamerów ?

Forum powinno już pokazać się po tej niedzieli

Klient gry będzie do pobrania 12.12.2015 w godzinach wieczornych 

Opublikowano

Może miał ktoś chwile słabości nie wiem, nie zwracam na takie rzeczy uwagi. Osobiście mnie to mało interesuje czy ktoś ma jakis problem do mnie czy nie :)

Została dodana nowość/zmiana 

A wiec tak od teraz czas leżenia potworów które już zabiliśmy wynosił 10 sek --> zmieniłem to na 1 sek

631291449398797541847.jpeg

Taka zmiana pozwoli zwiększyć wydajność serwera jak i klienta gry 

O k***a, teraz to MPCforum na 1mb ramu i dysku 500kb poleci

Opublikowano

Faktycznie 4 idiotów cały czas spamuje i hejtuje że nie można się tutaj niczego doczytać, zgłaszajcie ich za spam bo to patologia się robi, co do serwera to naprawdę nie dziwie się że niektórzy próbują zjechać mu opinie ponieważ jak wystartuje zje całą konkurencje.

Opublikowano

O k***a, teraz to MPCforum na 1mb ramu i dysku 500kb poleci

No widzisz ;) dla ciebie wszytko. Ale nie będz taki niedobry bo ci mikołaj rózge przyniesie

PS. Własnie czytam wasze wszytkie pomysły jakie mi zostały wysłane w prywatnej wiadomości. Jeśli coś nam się spodoba to dodamy :) a osoba otrzyma oczywiście obiecaną nagrode 

Opublikowano

Faktycznie 4 idiotów cały czas spamuje i hejtuje że nie można się tutaj niczego doczytać, zgłaszajcie ich za spam bo to patologia się robi, co do serwera to naprawdę nie dziwie się że niektórzy próbują zjechać mu opinie ponieważ jak wystartuje zje całą konkurencje.

No faktycznie zje ;) W tym miesiącu już kilka serwerów zjadło resztę :D Zgłaszaj zgłaszaj ja nie jestem powiązany z nikim i z niczym :P

Opublikowano

No widzisz ;) dla ciebie wszytko. Ale nie będz taki niedobry bo ci mikołaj rózge przyniesie

PS. Własnie czytam wasze wszytkie pomysły jakie mi zostały wysłane w prywatnej wiadomości. Jeśli coś nam się spodoba to dodamy :) a osoba otrzyma oczywiście obiecaną nagrode 

Ok, ale na mikołaja powiedz mi ja kto zrobiłeś bo nie wierze

Opublikowano

No faktycznie zje ;) W tym miesiącu już kilka serwerów zjadło resztę :D Zgłaszaj zgłaszaj ja nie jestem powiązany z nikim i z niczym :P

Dobrze kolega napisał, zobacz filmik Małysza ponad 1100 polubień, zobacz prezentacje w 2 dni tylko odsłon i komentarzy co niektórzy nawet przed startem takiej aktywności nie mają.

No to więc kolego pokaż mi te inne serwery które to przebijają ?

Serwer na pewno będzie mega ponieważ co by nie było każdy serwer Małysza miał mega rekordowe ilości graczy.

Opublikowano

przecież @Trador to Małysz... 

@Terenzo. ja Cię troszkę nie rozumiem bo jesteś dobrym technikiem ,a siedzisz z takimi osobami jak Proboszcz, małysz, derin... 

Polecić mogę tylko ze względu na @Terenzo. chociaż wiem,że stać go na więcej.

ps. serwer i tak zrobi bo wszyscy polecą za małyszkiem także nie ma co się produkować

Jeśli to prawda, że Trador to Małysz to hahahahaahahahahaha

Opublikowano

przecież @Trador to Małysz... 

@Terenzo. ja Cię troszkę nie rozumiem bo jesteś dobrym technikiem ,a siedzisz z takimi osobami jak Proboszcz, małysz, derin... 

Polecić mogę tylko ze względu na @Terenzo. chociaż wiem,że stać go na więcej.

ps. serwer i tak zrobi bo wszyscy polecą za małyszkiem

Derin jest to jedna z najbardziej ogarniętych osób na tym forum. Nie znam nikogo innego kto ma tyle pojęcia co on. 

@Trador nie jest kontem małysza to jakaś słaba prowokacja.

Opublikowano

Jeśli to prawda, że Trador to Małysz to hahahahaahahahahaha

Jakiś rok temu Małysz miał dostęp do tego konta ponieważ sam mu dałem na czas gdy byliśmy razem w gildii, ale z tego co wiem teraz ma zbanowane wszystkie swoje konta i najprawdopodobniej pisze z konta terenzo, ale to nie jest pewne.

Małysz powodzenia i liczę że się odezwiesz do mnie na gg jak dalej pamiętasz kto tu pisze.

Opublikowano

Jakiś rok temu Małysz miał dostęp do tego konta ponieważ sam mu dałem na czas gdy byliśmy razem w gildii, ale z tego co wiem teraz ma zbanowane wszystkie swoje konta i najprawdopodobniej pisze z konta terenzo, ale to nie jest pewne.

Małysz powodzenia i liczę że się odezwiesz do mnie na gg jak dalej pamiętasz kto tu pisze.

Do mojego konta nie ma nikt dostępu !! 

Czy ja wiem... Mógłbym Ci z miejsca wymienić z miejsca co najmniej 3 osoby z większym pojęciem niż on.

@Terenzo. system szarf dodasz ?

PS. Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie Derin jest najlepszy a uważam tak ponieważ z nim pracuje i wiem jakie ma umiejętności 

Opublikowano

To już o tym świadczy, dlaczego tak w dupę wchodzisz dla terenzo i małysza. Ja oceniam obiektywnie serwer jak i członków administracji, ty jako kolega ich wszystkich - czy też małysza.

Opublikowano

Widzę że ludzi z konkurencji tutaj nie brakuje, nic dziwnego bo w końcu ten serwer każdy zna i na pewno będzie miał dużą liczbę osób online, a jakie jest moje zdanie ? na chwilę obecną brakuje na rynku ogarniętego serwera ze starszych czasów ponieważ te klimaty są niezapomniane

­

Opublikowano

Do mojego konta nie ma nikt dostępu !!

A to sorry nie wiedziałem, a te bony epickie są dostępne w każdym itemie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...