Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakieś quest fabularne to są? 

Mi serwer się podoba, osobiście kilka rzeczy dodałbym żeby było pierdolnięcie. Serwer polecam każdemu, kto chce stary klimat oldschoola. 

Opublikowano

Dodajcie na serwer jakieś itemy które będą wymagane by założyć gildie. Myślę że fajne urozmaicenie ;).

O

/V\

/''\

Opublikowano

Będą eventy typu mecze piłkarskie? wiecie miecze, bramki piłka... to jest naprawdę dobre i zacieśnia relacje pomiędzy graczami!!! :D

Hmm nie chce obiecać ale postaramy się to dodać. Wiem o co chodzi :)

już się nie mogę doczekać zaczynam rozgrzewać kanały na tsie dla gildi :)

Ts-lol.pl 

Dodajcie na serwer jakieś itemy które będą wymagane by założyć gildie. Myślę że fajne urozmaicenie ;).

Zakładanie gildii zostanie takie jak było :) Nie chcemy aż tak zmieniać MPCforum'a

Serwer polecam z całego serca oraz czekam na obiecanego całusa  B)  B)  B)

hehe obiecane słowo trzeba dotrzymać, dopilnuje zeby Małysz Cię nie zawiódł :) 

Opublikowano

już się nie mogę doczekać zaczynam rozgrzewać kanały na tsie dla gildi :)

napisz do mnie na pw, chętnie z wami pogram bo serwer zapowiada się super
Opublikowano

Małysz znów haj$$ sie nie zgadza? Gardzę Tobą szczerze, kiedyś byłeś spoko zanim sodówa Ci jebła do głowy po kosie że grubasem. Od tej pory masz sie ze jakiegoś zbawce a prawda jest taka ze jestem zwykłym pozerem. Gdyby nie gruby byłbyś zwykłym chłopaczkiem żyjącym od 1 do 1. Ciągle kolejne MPCforumy czy raczej Hajstros? Który to juz, 5? 6? 7? Żenada kolejny Twój projekt na 2 tygodnie max miesiąc. Szkoda mi ludzi co znów Ci zaufają i zagrają u Ciebie i do tego wydadzą hajs. Ehhh mam tylko nadzieje że znów padniesz szybciutko :) Hejt on obrońcy skoczka. ELO 

Opublikowano

Małysz znów haj$$ sie nie zgadza? Gardzę Tobą szczerze, kiedyś byłeś spoko zanim sodówa Ci jebła do głowy po kosie że grubasem. Od tej pory masz sie ze jakiegoś zbawce a prawda jest taka ze jestem zwykłym pozerem. Gdyby nie gruby byłbyś zwykłym chłopaczkiem żyjącym od 1 do 1. Ciągle kolejne MPCforumy czy raczej Hajstros? Który to juz, 5? 6? 7? Żenada kolejny Twój projekt na 2 tygodnie max miesiąc. Szkoda mi ludzi co znów Ci zaufają i zagrają u Ciebie i do tego wydadzą hajs. Ehhh mam tylko nadzieje że znów padniesz szybciutko :) Hejt on obrońcy skoczka. ELO 

Wydaje mi się ze to nie jest odpowiednie miejsce na takiego typu zachowanie. Prosze załatwiać takie sprawy na PW. Pozdrawiam

Opublikowano

I co ten serwer skończy tak jak Alucard? Będzie mało ludzi to Terenzo go oleje i zacznie robić przy innym projekcie?

​Nie polecam.

Opublikowano

I co ten serwer skończy tak jak Alucard? Będzie mało ludzi to Terenzo go oleje i zacznie robić przy innym projekcie?

​Nie polecam.

Oczywiście każda ocena sie liczny nawet proroka :). Oczywiście jesteśmy nastawieni pozytywnie na przebieg wydarzeń :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

To aż boli jak sie patrzy na ten na serwer nie ma  nic ciekawego  dodatkowo skład administracji tez jest zaje..isty  z tego ci widzę jeszcze jak tam terenzo ma coś robić to  <załamka>  początkowo myślałem że coś ogarnia ale po poprzednim serwerze nie wiem czy ktoś jeszcze zaufa i bd chciał  zagrać

Opublikowano

Konstruktywna opinia osoby bardzo poważnie intelektualnej ;) Aż Ci like dałem :) hih oczywiście pozdrawiam również i Ciebie

PS. Prezentacja bedzie aktualizowana co jakiś czas aktualizowana :). Dziś na naszym FanPage otrzymaliśmy bardzo fajny pomysł odnośnie znikania mobów bo ich ubiuciu. Zrobimy tak aby znikały odrazu co spowoduje zwiększenie wydajności klienta gry :)

To aż boli jak sie patrzy na ten na serwer nie ma  nic ciekawego  dodatkowo skład administracji tez jest zaje..isty  z tego ci widzę jeszcze jak tam terenzo ma coś robić to  <załamka>  początkowo myślałem że coś ogarnia ale po poprzednim serwerze nie wiem czy ktoś jeszcze zaufa i bd chciał  zagrać

Pamiętaj że żyjemy w wolnym państwie i jeśli mam ochote zostać technikiem MPCforum'a to nim zostane :) A i chyba najlepsze co mogę Ci polecić to skoro boli to hmm :) nie patrz. Bądz szczęśliwy a przeglądanie tego tematu Ci to uniemożliwi :)

Opublikowano

Serwery ktore maja już 3-4 rework i padną po miesiacu, powinny mieć zakaz publikacji na tym forum prezentacji, dziwie sie, ze jeszcze wam na to pozwalaja xD

Opublikowano

Serwery ktore maja już 3-4 rework i padną po miesiacu, powinny mieć zakaz publikacji na tym forum prezentacji, dziwie sie, ze jeszcze wam na to pozwalaja xD

Osobiście uważam ze to nie jest żaden rework MPCforum'a ale co ja tam wiem :) :)

Opublikowano

Polecam serwer i na pewno na nim zagram z ekipą. Grałem na pierwszej edycji tego serwera i jest to serwer jakich mało na polskim rynku. Grało na nim dużo osób serwer stał bardzo długo i stabilnie, a nie jak 90% serwerów które stoją max 2 miesiące i padają. Na mapach na wyższy poziom nie dało się ubić żadnego bossa bez gildi nic nie mogłeś narobić wszystkie bossy były godzinne przed z respieniem obstawione przez gildie i było ciekawie, a nie jak teraz na większości serwerów hard wchodzisz na mapę chcesz ubić bossa ubijasz i nie ma żadnej konkurencji. Ja bardzo dobrze wspominam ten serwer i na pewno na nim zagram :) 

Opublikowano

Poszukuje ekipy do top 1 wszyscy pw, co do hejtów na temat serwera to kazdy serwer ma hejty a jedynie temu mogę zaufać, dlaczego ponieważ małysz jaki nie jest to pierwsza odsłona stała prawie rok reszta serwerów nie była jego .

Opublikowano

Server zapowiada się z*********e ale dodałbym do niego możliwośc że przy awansie np. z M7 na M8 zamiast M8 wbije G1 :) a dal beki dodałbym bossa który wygląda jak typowy wieprz inernetowy rzucający Bao Bao :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...