Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server zapowiada się z*********e ale dodałbym do niego możliwośc że przy awansie np. z M7 na M8 zamiast M8 wbije G1 :) a dal beki dodałbym bossa który wygląda jak typowy wieprz inernetowy rzucający Bao Bao :v

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na serwer :3

Polecam dodać na serwer : System szarf do expa jak i do pvp 

Według mnie dobrym systemem byłby również system amuletów do expa jak i do pvp oraz system run :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o moje zdanie:
Na serwer nie powinno się wrzucać 500 milionów dupereli (może dlatego, że jestem graczem, który wielbi starego metina)
To nie zmienia faktu, że mam kilka propozycji:
+Sklepy offline,
+Brak u handlarzy broni 30, jeśli chodzi o mnie to na Hardach jest to obowiązkowe,
+System szarf do zdobycia jak na PL'u, tylko skrócenie czasu o dużą ilość i brak możliwości handlu (nagroda dla wytrwałych), ale to może dojść w późniejszej fazie serwera, 
+% na ulepszenie danego itemu w oknie ulepszania
+Skille jak czarowane ostrze, czyli nie gasną po śmierci,
+Zwiększony minimalnie resp metinów,
Mapa handlowa zbędna, bo taka jest #Jinno
Pod żadnym pozorem nie róbcie:
-Wpadania szkat i zmianek do eq - boty,
-Żadnych broni do przerobienia po 30lvl,

Jak coś wymyślę to dodam, pytanie:
Rady działają na kamole?
Jakiś event Bożonarodzeniowy planowany?

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Powodzenia może wypalić :p

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jeśli chodzi o moje zdanie:

Na serwer nie powinno się wrzucać 500 milionów dupereli (może dlatego, że jestem graczem, który wielbi starego metina)

To nie zmienia faktu, że mam kilka propozycji:

+Sklepy offline,

+Brak u handlarzy broni 30, jeśli chodzi o mnie to na Hardach jest to obowiązkowe,

+System szarf do zdobycia jak na PL'u, tylko skrócenie czasu o dużą ilość i brak możliwości handlu (nagroda dla wytrwałych), ale to może dojść w późniejszej fazie serwera, 

+% na ulepszenie danego itemu w oknie ulepszania

+Skille jak czarowane ostrze, czyli nie gasną po śmierci,

+Zwiększony minimalnie resp metinów,

Mapa handlowa zbędna, bo taka jest #Jinno

Pod żadnym pozorem nie róbcie:

-Wpadania szkat i zmianek do eq - boty,

-Żadnych broni do przerobienia po 30lvl,

Jak coś wymyślę to dodam, pytanie:

Rady działają na kamole?

Jakiś event Bożonarodzeniowy planowany?

Sklepy offline to porażka ziomeczku, pacz na serwery typu Erbia czy Ascarial, to wszystko pada a sklepów najebane, bugów w c**j, a do tego mega lagi..

Skille nie mogę być toggle na serwerze  medium hard... to niszczy system wojenek i zadym

Respy metków na MPCforumie były ok, każdy mógł izi zrobić sb skille ^^

A co do szarf.. można by nad tym spekulować, ale zawsze znajdą się bugi z tym przedmiotem ^^

Reszta zmian jak najbardziej na + ;)

Opublikowano

Szczerze to nie miałem jeszcze styczności z tymi sklepami, słyszałem jedynie o nich pozytywne opinie, natomiast sam nie miałem okazji przetestować. 
W sumie nie przeanalizowałem sobie tego dokładnie, że to może powodować kosmiczne lagi...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

A będą jakieś betatesty dla wszystkich na serwie ? bo jak by nie patrząc prezentacja jest 2 tygodnie nawet trochę ponad przed startem.

Opublikowano

Czekam na serwer :3

Polecam dodać na serwer : System szarf do expa jak i do pvp 

Według mnie dobrym systemem byłby również system amuletów do expa jak i do pvp oraz system run :)

Nic z tych rzeczy, szarfy może na + ale to tzn nie do końca, ale po co amuleciki jak są ppk itp :D Ziomeczku pompa, 18 Ekipa czeka, ts już ogarnięty Wbijamy i napier*alamy!!!

Szczerze to nie miałem jeszcze styczności z tymi sklepami, słyszałem jedynie o nich pozytywne opinie, natomiast sam nie miałem okazji przetestować. 

W sumie nie przeanalizowałem sobie tego dokładnie, że to może powodować kosmiczne lagi...

Tzn wiesz, jest kilka serwerów które zostały zniszczone przez bugi z sklepami offl, a i kilka przez lagi jakie one wywołały, mam nadzieje że administracja MPCforuma nie zrobi tego błędu i będzie mega pompa ^^

Opublikowano

Zobaczycie po miesiącu/dwóch i znowu poleci wał na graczach jak to było w wersji poprzedniej to jest po prostu ogrzewanie kotleta z tą samą ekipą.

Opublikowano

Zobaczycie po miesiącu/dwóch i znowu poleci wał na graczach jak to było w wersji poprzedniej to jest po prostu ogrzewanie kotleta z tą samą ekipą.

Chciałbym zauważyć, ale jak czytałeś prezke, to jest wiele nowości, system bonów, nie ma tego nigdzie, NIGDZIE, boss 50 i wiele innych to same + serwera, jeśli chodzi o graczy, to masz racje na MPCforumie po 2 mieś hajs uderzyły do głowy, ale jak małysz wspominał w filmiku, 2 lata to wystarczająco aby zrozumieć swoje błędy, i dorosnąć do tego aby wiedzieć jakie daje to korzyści, małysz na 100% będzie przykładnym administratorem i będzie dbał o graczy jak o własne browarki w lodówce, w końcu gracze jak i piwerko to skarb, i dają same korzyści ^^

Opublikowano

Chciałbym zauważyć, ale jak czytałeś prezke, to jest wiele nowości, system bonów, nie ma tego nigdzie, NIGDZIE, boss 50 i wiele innych to same + serwera, jeśli chodzi o graczy, to masz racje na MPCforumie po 2 mieś hajs uderzyły do głowy, ale jak małysz wspominał w filmiku, 2 lata to wystarczająco aby zrozumieć swoje błędy, i dorosnąć do tego aby wiedzieć jakie daje to korzyści, małysz na 100% będzie przykładnym administratorem i będzie dbał o graczy jak o własne browarki w lodówce, w końcu gracze jak i piwerko to skarb, i dają same korzyści ^^

2 lata to wystarczająco aby brać hajs za robotę, której nie ma? xddd to fakt się ogarnął chłopak

Opublikowano

Małysz to oszust, zrobi wszystko dla kasy... temat udostępnił derin a w cieniu projektu proboszcz robi swoje :) Nic się nie zmieniło, a szkoda

Opublikowano

Małysz to oszust, zrobi wszystko dla kasy... temat udostępnił derin a w cieniu projektu proboszcz robi swoje :) Nic się nie zmieniło, a szkoda

Dokładnie.

ProBoszcz kiedy rework? bo na start nie zdążę. xD

Jak Wy musicie mieć nayebane w główce, żeby tu zagrać. xD

Nie polecam, małysz to zwykły, internetowy złodziej. 

­

Opublikowano

Chyba przy każdym startującym serwerze który jest zbyt popularny i niektórym osobom to nie pasuje, chcecie popsuć jego reputację pisząc że serwer proboszcza przynajmniej ja tak zauważam jako zwykły gracz.

Ogólnie mi nawet by to nie przeszkadzało jak by proboszcz był w teamie dlaczego ? ponieważ w pierwszej odsłonie też był i się tym serwerem naprawdę opiekował, ogólnie zaufam Małyszowi ponieważ jak mówi że się tym zajmie to tak będzie nie to że się podlizuje czy coś ale długo Małysza oglądam i wiem że jak wypuszcza swój serwer to zrobi wszystko aby miał dużo graczy i aby każdy był zadowolony.

Opublikowano

Chyba przy każdym startującym serwerze który jest zbyt popularny i niektórym osobom to nie pasuje, chcecie popsuć jego reputację pisząc że serwer proboszcza przynajmniej ja tak zauważam jako zwykły gracz.

Ogólnie mi nawet by to nie przeszkadzało jak by proboszcz był w teamie dlaczego ? ponieważ w pierwszej odsłonie też był i się tym serwerem naprawdę opiekował, ogólnie zaufam Małyszowi ponieważ jak mówi że się tym zajmie to tak będzie nie to że się podlizuje czy coś ale długo Małysza oglądam i wiem że jak wypuszcza swój serwer to zrobi wszystko aby miał dużo graczy i aby każdy był zadowolony.

Odrób pszyrke a potem zacznij się wypowiadać na mpc. xD

Skoro nic nie wiesz, to na chu się udzielasz gimbusie?   

• Wiek15 lat
  • UrodzonySierpień 29, 2000

5% @harnaś

@Trador hahaah bezbeku. xD

­

Opublikowano

Odrób pszyrke a potem zacznij się wypowiadać na mpc. xD

Skoro nic nie wiesz, to na chu się udzielasz gimbusie?

• Wiek15 lat
  • UrodzonySierpień 29, 2000
5% @harnaś

­

Witać że ty kolego masz jakieś ze sobą problemy a nie ten @S3nd3r, po prostu nie możesz przeboleć tego że ten serwer przebił wszystkie inne jak i pewnie twój.

Co do serwera pomimo wszystkiego i tak wejdę z ekipą i będę grał.

Opublikowano

*Chciałbym zauważyć, ale jak czytałeś prezke, to jest wiele nowości, system bonów, nie ma tego nigdzie, NIGDZIE, boss 50 i wiele innych to same + serwera,

*małysz na 100% będzie przykładnym administratorem i będzie dbał o graczy jak o własne browarki w lodówce, w końcu gracze jak i piwerko to skarb, i dają same korzyści ^^

Taa. Prezke robił proboszcz i nie wiele zmienił w niej od tamtego czasu <lol>

Co do małsza, to jest leser jakich mało z poprzednim MPCforumie zostal wywalony bo nic nie robił a trzepał kase. Już zapomnieliście jak nagrał filmik że "proboszcz i reszta" to oszusci i nie poleca MPCforuma? to jest WSZYSTKO pic na wode. Dosłownie. Znam ich bo niestety kiedyś na MPCforumie to ja odwalałem całą robote a tamci mówili że mają "wyj**ane" gdy przyszło do naprawiania błędów.

Opublikowano

Taa. Prezke robił proboszcz i nie wiele zmienił w niej od tamtego czasu <lol>

Co do małsza, to jest leser jakich mało z poprzednim MPCforumie zostal wywalony bo nic nie robił a trzepał kase. Już zapomnieliście jak nagrał filmik że "proboszcz i reszta" to oszusci i nie poleca MPCforuma? to jest WSZYSTKO pic na wode. Dosłownie. Znam ich bo niestety kiedyś na MPCforumie to ja odwalałem całą robote a tamci mówili że mają "wyj**ane" gdy przyszło do naprawiania błędów.

czy to widzisz gościu co piszesz ? xDDDDDDD

Małysz sam odszedł, i czy wyzywał proboszcza i innych w filmiku ? xDD patologia co tutaj się wyprawia wpisują ludzie głupoty co nawet nie wiedzą nic na ten temat obaczj sobie filmik jak chcesz to może się czegoś nowego dowiesz.

https://www.youtube.com/watch?v=WVKJi3A3pI4

Opublikowano

Powiedział, że sam odszedł bo nie chciał pogrążać siebie na yt, inny filmik gdzieś jest albo został usunięty. Byłem wtedy na tsie więc wiem jak to wyglądało  :)

Opublikowano

Powiedział, że sam odszedł bo nie chciał pogrążać siebie na yt, inny filmik gdzieś jest albo został usunięty. Byłem wtedy na tsie więc wiem jak to wyglądało  :)

Dobra nie będę się kłócił nie ważne jak było liczy się teraz aby serwer był jak stary MPCforum na takiej pompie to będzie na pewno sukces i jedynie co mogę powiedzieć na 100% będzie dużo ludzi
Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie, serwer dupy nie urywa.. tym bardziej, na te czasy.

Ale życzę powodzenia. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Małysz przecież Ty z ProBoszczem od tamtego czasu miałeś w cholere serwerów więc o czym ty pierdolisz za przeproszeniem na tym filmiku? Sam robiłeś z nim serwerów sporo na hajs i tylko je reklamowałeś i serwer siadały po miesiącu więc pls xD Komu ty chcesz oczy mydlić, prosze Cie ;d  Nie polecam oczywiście, wiadomo jak to skończy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...