Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy ma cos za uszami, ale to dziwne ze MPCforum byl oplacony na tak dlugi czas i gralo tam tyle ludzi - widac ze ludzi zaufali administracji i dalej ufaja ;]

Zauważ ile serwer MPCforum w 2013 roku jak startowal zarobi lw 1 miesiacu gry, i byl przedłużany co miesiać - administracja zajeba** pieniądze po miesiącu i zamknela serwer ? Jak widac nie !

Fakt, każdy ma coś za uszami, ale jeżeli ma się coś za uszami to idzie sie do tego przyznać a nie jeszcze w dodatku oszukiwać samego siebie - tak jak to robił ten cwel. A to, że robisz dodatkową reklame czy też masz jakieś stanowisko na serwerze, nie znaczy, że wszystko o nich wiesz, bo tak naprawdę jeszcze zmienisz zdanie i przekonasz sie sam.

Poza tym, ten serwer nie wyróżnia się niczym ciekawym od innych, odrzegwany kotlet. xD

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kazdy ma cos za uszami, ale to dziwne ze MPCforum byl oplacony na tak dlugi czas i gralo tam tyle ludzi - widac ze ludzi zaufali administracji i dalej ufaja ;]

Zauważ ile serwer MPCforum w 2013 roku jak startowal zarobi lw 1 miesiacu gry, i byl przedłużany co miesiać - administracja zajeba** pieniądze po miesiącu i zamknela serwer ? Jak widac nie !

Stary zwisa mi to...

Opisałem jaki jest na prawdę jeden z administracji do reszty nic nie mam po kontakt z nimi kiedyś miałem i żadnych problemów z nimi nigdy nie miałem. 

1943571.jpeg

Opublikowano

Stary zwisa mi to...

Opisałem jaki jest na prawdę jeden z administracji do reszty nic nie mam po kontakt z nimi kiedyś miałem i żadnych problemów z nimi nigdy nie miałem.

Asek jak ty chyba masz najwięcej za uszami z tymi twoimi niewypałami które stały niecałe 2 tygodnie, wiem bo sam raz grałem tam. Więc nie wyzywaj innych bo sam nie jesteś święty
Opublikowano

Ludzie jebnijcie się w głowę.

Jaracie się małyszem jakby była to porządna osoba.

Znam się z Karolem ponad 2 lata (tak nie utrzymujemy kontaktu )

Akurat tak się składa że nasz kontakt nawiązał się kiedy małysz zdobył fejm na FuBu.

-Nie dość że oszukał wszystkich graczy Dracosa że ojebali go z hajsu to jeszcze zwalił wszystko na Fubu.

Małysz sam zajebał połowę hajsu i spierdolił  , nie było z nim kontaktu.

kolejną sprawą jest to że Karol po raz kolejny was oszukał mówiąc że to jego serwer od 2 lat  bardzo dziwne jest to że nagrywał serie i był gm u swoich kolegów z MPCforuma s1.

(no jasne ale jak był w team i nagrywał to nie znaczy że nie dostawał kasy z Is oraz że nie było go w team tych serwerów)

Małysz jest osobą kłamliwą  tyle nadawał na Jarka z Balmory a pamiętam nasze rozmowy jak sam mówił że mu brakuje chyba na komputer i że napisze do Jarka o 1000zł (to było jak małysz miał z nim spine)

że za tą kwotę usunie te filmy o nim i nagra sprostowanie.

-

Next sprawa małysz jak pajac pyta się was czy chcecie serie z danych serwerów a tak naprawdę dawno ma ją opłaconą , małysz za odcinek glupi 10 minutowy odcinek

w którym pierdoli glupoty bez cięć , na lagach 200 - 300 zł.

Dodatkowo Malysz jest taki spoko i ogl z*******y że bierze pieniądze za serie u Administracji danego serwera

i znika , jedyne co odpisuje na wiadomości to "c**j ci w dupe etc"

Dodam że małysz nakradł tak z 5000 złotych, ( prawicowe info)

Biorąc pod uwagę jego teksty typu (nara ziomeczkiii) (jest pompa) oraz jego wiek jakość filmów na youtube i  żle przycięty ekran jak nagrywa od 2 lat to naprawdę dziwi mnie jak ty możecie go szanować czy propsować...

Nie wspominając jak robi z swoich widzów debili nagrywając 10 filmów pierdolenia o zmianach na kanale które nigdy nie zostały wprowadzone.

(ps. nie bronie fubu ale małysz to porażka )

Życzę powodzenia.

@Czy w Is są dostępne  rzeczy takie jak bryłki ? 

z tego co wiem to ty asek największy techniku obrobiłeś najwięcej osób na kasę swoimi serwerami które nawet nie stały 1 tygodnia i ty jeszcze tutaj masz tyle odwagi aby pisać na temat małysza po tym co odwaliłeś .

ile osób na starcie przewidujecie

Opublikowano

Fakt, każdy ma coś za uszami, ale jeżeli ma się coś za uszami to idzie sie do tego przyznać a nie jeszcze w dodatku oszukiwać samego siebie - tak jak to robił ten cwel. A to, że robisz dodatkową reklame czy też masz jakieś stanowisko na serwerze, nie znaczy, że wszystko o nich wiesz, bo tak naprawdę jeszcze zmienisz zdanie i przekonasz sie sam.

Poza tym, ten serwer nie wyróżnia się niczym ciekawym od innych, odrzegwany kotlet. xD

Powiem Ci kolego że mam takie same stanowisko jak większość z nas na serwie czyli po prostu zwykły gracz. Reklamę zrobiłem sam z siebie bo to jest jeden z lepszych serwerów mt2 na jakich grałem razem z moją starą ekipą i ani ja się nie zgłaszałem do administracji o jakieś plusy za reklamę ani administracja do mnie. Poza tym jak mógłbym mieć z tego korzyści skoro mam tylko 800 subów i film zobaczy max z 500-1000 osób. Po drugie uważam że stary sprawdzony metin jest lepszy niż nowy z jakimiś wymysłami - pozdrawiam 

Zapraszam na kanał xPanowskY !!!

https://www.youtube.com/user/CrazyYT1

Opublikowano

Karol dlaczego zajebałeś kase i nie nagrałeś serii udając że nie masz neta? 

Koledzy stały 

Inari - chyba 5 msc

Aslan ponad msc

Beng

Ja też mam dużo za uszami ale nie aż tak dużo jak małysz. 

Pozdrawiam

Nie widać całej rozmowy, zatrzymało się na jeśli chcecie się wycofać i co dalej tam jest ?

Opublikowano

@asek największy technik metinów, haha troszkę ciebie znam i wiem jakim jesteś dzieckiem i robisz wszystko aby się innym podlizać.

Czekam na ten serwer i tak pomimo wszystkiego co tutaj napiszecie.

Opublikowano

Nie widać całej rozmowy, zatrzymało się na jeśli chcecie się wycofać i co dalej tam jest ?

Czekam jak mi doślą rozmowy

Ale chyba to nie jest realne aby ktoś się wycofał i stracił 1200 za jednym zamachem xD

Pozdrawiam Lewacki obrońco Małysza

1943571.jpeg

Opublikowano

Ogólnie już się nie bawie z wami w jakieś awantury ponieważ wiem że serwer i tak przyciągnie mega ilość graczy i że napewno będzie trochę stał jak pierwsza odsłona

Opublikowano

@asek największy technik metinów, haha troszkę ciebie znam i wiem jakim jesteś dzieckiem i robisz wszystko aby się innym podlizać.

Czekam na ten serwer i tak pomimo wszystkiego co tutaj napiszecie.

Dzięki morda ale ja mogę być drugim największym zaraz po krulu socketów.

Ps. Lepiej sie podlizać niż oszukiwać tysiące ludzi 

1943571.jpeg

Opublikowano

@αѕєк ® 

Zorbiłeś bardzo wielki błąd udostepniając kogoś dane osobowe. Nie zostawie tak tego możesz być tego pewny. A o mojej determinacji na takich ludzi jak ty przekonasz się w najbliższym czasie.  Pozdrawiam

Opublikowano

Czekam jak mi doślą rozmowy

Ale chyba to nie jest realne aby ktoś się wycofał i stracił 1200 za jednym zamachem xD

Pozdrawiam Lewacki obrońco Małysza

Zresztą takie sprawy chyba raczej powinniście załatwiać na pw lub przez Policję nie rozumiem dalej jak ktoś kogoś może okraść na 1200zł i nie zostać w żaden sposób ukaranym przez policję.
Uczeń
Opublikowano

Zresztą takie sprawy chyba raczej powinniście załatwiać na pw lub przez Policję nie rozumiem dalej jak ktoś kogoś może okraść na 1200zł i nie zostać w żaden sposób ukaranym przez policję.

przeciez fubu cie okradl na 30 tysi i czemu nie zostal ukarany ?

Opublikowano

Myślisz że ludzie zawiązują umowy miedzy youtuberami ?  

a piszę w temacie aby ludzie poczytali o drugiej twarzy małysza

1943571.jpeg

Opublikowano

Nie załatwia się takich rzeczy na pw bo trzeba ostrzegać przed złodziejami ...

Opublikowano

@αѕєк ® 

Zorbiłeś bardzo wielki błąd udostepniając kogoś dane osobowe. Nie zostawie tak tego możesz być tego pewny. A o mojej determinacji na takich ludzi jak ty przekonasz się w najbliższym czasie.  Pozdrawiam

Nie sądzę aby imię i nazwisko było wystarczającym powodem abym miał się o czymś przekonywać jeżeli sam małysz wiele razy tak się przedstawiał i pokazywał swoje dane na filmach xD

@Pozdrawiam 

1943571.jpeg

Opublikowano

@αѕєк ® 

Teraz chociaż ludzie mają do niego adres ;) więc jak coś spierd . to można mu podpalić domek ;) albo coś innego żeby zapamiętał to do końca życia.

Opublikowano

Teraz chociaż ludzie mają do niego adres ;) więc jak coś spierd . to można mu podpalić domek ;) albo coś innego żeby zapamiętał to do końca życia.

Pokaż mi jego adres 

1943571.jpeg

Opublikowano

@αѕєк ® 

nie skacz nygusie 

Opublikowano

Hahaha, czym dłużej siedzę w tej prezentacji to tym bardziej zaczynam się bać coś tutaj pisać zaczęło się od hejtu na serwer, niby wszystko oki bo każdy popularny serwer hejtują a już doszło do podpalania domu Małysza, normalnie mafia internetowa abyście tylko mi nic nie zrobili.

Czekam na rekrutacje do jakiegoś forum

Opublikowano

Pokaż mi jego adres 

wiesz kolega myśli ze kod pocztowy to jego numer buta więc nie ma po co dyskusji cągnąć ;)

Opublikowano

Serwer w sumie fajnie się zapowiada ale nie widzę tu nic, co by trafiło w mój gust, a mianowicie nie ma nic ciekawego. Gracze potrzebują nowości! :D Jeżeli dodacie coś fajnego to oczywiście, że polecam :)

Opublikowano

Bugi macie dopracowane? W sensie czy posprawdzane co i jak żeby na starcie później nie było BUM i po serwie bo teraz to coraz częściej się zdarza patrz: Ascarial, Enaris.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...