Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MALYSZ OSZUSTEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Malysz nikomu nie ukradl niczego , jedyne co to fubu okradl go na nie mala sume.

CMSMGRXWEAEZKU_.png

Gdzie znajdę najlepszą możliwość wyexpienia szybko postaci na 95lv?

Forum będzie na ipb?

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

STOP ! Skończyłem dyskusje z osobami które nie mają żadnych pytań odnosnie serwera. Każdy post który będzie odbiegał od tematu będe zgłaszał jako spam. Dosyć tego jak ktoś ma jeszcze jakieś domysły zapraszam na PW

Czyli mówisz, że małysz nie jest oszustem i nikomu nie ukradł pieniędzy tak?

@antymix. Ale super serwer i ta futurystyczna prezentacja, do tego przedni team. Zastanawiam się czy na serwerze znajdują się dzikie psy, jest to pytanie nurtujące mnie od rana, w prezentacji nie znalazłem o nich wzmianki. 

Proszę rozwiązywać takie problemy z małyszem

Opublikowano

O prosze kamermod tutajSerwerek chyba przebije wszystkie inne w tym miesiącu !! oby tak dalej

Tak szczerze to wątpię.

Może i się sprzedaje ale nie zmienia to faktu że jego MPCforum stał prawie rok i robi mega reklamę.Z tego bosa co lecą itemy z isa to losowe czy jakieś w miarę dobre ?

Jego? Małysz był sponsorem, czy technikiem?

tenor.gif

Opublikowano

Obejrzałem z ciekawości te filmy :) i troche nie rozumiem czego one dowodzą skoro ProBoszcza nie ma w tym projekcie :). Wilku widze ze na siłe bardzo chcesz coś nam udowodnić no nic próbuj dalej do odwaznych świat należy :P 

Stary k***a w tych filmikach Małysz daje dowody jaki jest pazerny na kase i jego słowa gówno znaczą.Synek mówi wyraźnie ,że nigdy nie będzie już powiązany z tym serwerem i z tymi ludźmi.

Ale pokaż mi jeden dowód na to ze kogoś okradłem skoro mówisz tak o Administracji MPCforum to mówisz o nas wszytkich. Nie lubie się wykłucać ale proszę pokazać dowód na to że kogoś okradliśmy 

Jeżeli wyciągasz od ludzi kase wiedząc ,że serwer szybko zamkniesz to jest kradzież i to nie jest kwestia prawna a moralna.Może mi powiesz ,że nie spamwałeś na chat ,że selasz smy za psc na tsie gdy serwer już padał ?

Opublikowano

Stary k***a w tych filmikach Małysz daje dowody jaki jest pazerny na kase i jego słowa gówno znaczą.Synek mówi wyraźnie ,że nigdy nie będzie już powiązany z tym serwerem i z tymi ludźmi.

Jeżeli wyciągasz od ludzi kase wiedząc ,że serwer szybko zamkniesz to jest kradzież i to nie jest kwestia prawna a moralna.Może mi powiesz ,że nie spamwałeś na chat ,że selasz smy za psc na tsie gdy serwer już padał ?

Nie nigdy tak nie pisałem ponieważ nie używałem TS3 :) nie wyszła Ci prowokacja :) hehe. Po 2 to pamiętaj ze istnieje coś takiego jak regulamin serwera i pisze tam jasno i wyrażnie 137681449345949541847.jpeg

Każdy kto zakłada konto na MPCforum akceptuje ten regulamin wiec nie wiem w czym problem. pozdrawiam

Opublikowano

@Bambos mam nadzieję ,że dotrzymasz słowa 

http://scr.hu/4if1/aozh1

No faktycznie nie pisałeś. Śmieszne jest zakrywanie się regulaminem. I jeszcze ten tekst ''smocze monety są formą podziękowania za dokonanie wpłaty na utrzymanie serwera'' Chłopie jakby życie było takie proste to skarbówa by się do nikogo nie doczepiła.

Opublikowano

@Bambos mam nadzieję ,że dotrzymasz słowa 

http://scr.hu/4if1/aozh1

No faktycznie nie pisałeś. Śmieszne jest zakrywanie się regulaminem. I jeszcze ten tekst ''smocze monety są formą podziękowania za dokonanie wpłaty na utrzymanie serwera'' Chłopie jakby życie było takie proste to skarbówa by się do nikogo nie doczepiła.

Czy tam gdziekolwiek pisze Terenzo. ? WUUUT ! :D haha no muszę przyznać ze na swój sposób juz cię polubiłem;) ale pomogę Ci spokojnie razem przysiądziemy i naucze Cie czytać :)

PS. bambos musi dotrzymać słowa jak by to inaczej wyglądało :)^^

PS2. " Skarbówka by sie nie doczepiała : ŁAT hahaha :D przecież ty nawet nie wiesz co ty piszesz :) haha :D 

PS3. Nie zasłaniam się regulaminem. Każdy kto się zarejestrował zaakceptował regulamin. Nie ma innego tłumaczenia akceptowałeś --> czytałeś regulamin. Wiec w czym problem

Opublikowano

Czy tam gdziekolwiek pisze Terenzo. ? WUUUT ! :D haha no muszę przyznać ze na swój sposób juz cię polubiłem;) ale pomogę Ci spokojnie razem przysiądziemy i naucze Cie czytać :)

PS. bambos musi dotrzymać słowa jak by to inaczej wyglądało :)^^

PS2. " Skarbówka by sie nie doczepiała : ŁAT hahaha :D przecież ty nawet nie wiesz co ty piszesz :) haha :D

PS3. Nie zasłaniam się regulaminem. Każdy kto się zarejestrował zaakceptował regulamin. Nie ma innego tłumaczenia akceptowałeś --> czytałeś regulamin. Wiec w czym problem

Co nie zmienia faktu, że Twoja sytuacja była na poprzednim serwerze.

Minusy serwera:

- małysz, który nie wywiązuje się i zwija z hajsem [tak, terenzo pierdol sobie że te sprawy na pw, ale on tu jest jednym z głównych adminów, więc Twoje zdanie jest tak samo gówno warte jak pisałeś innym że ich tyle wnosi]

P******** w filmie, że serwery padają a sam reklamował wszystkie, które były na hajs typu agaresy i inne serwery

I te akcje... alucard - serwer bd stał takie pierdolenie na początku było non stop a teraz co jest? Nie ma nic.

W gratisie, akcje, które te osoby już odwalały o czymś świadczą. Po co wbijać na serwer do krętaczy i złodzieji? [tak można nazwać osobę, która jest jebanym dusigroszem]

Plusy serwera:

- Serwer skończy z aferą jak zwykle, a ludzie w końcu nie będą grać na takiego typu serwerach

Pozdro, fluqs święta racja :)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że Twoja sytuacja była na poprzednim serwerze.

Minusy serwera:

- małysz, który nie wywiązuje się i zwija z hajsem [tak, terenzo pierdol sobie że te sprawy na pw, ale on tu jest jednym z głównych adminów, więc Twoje zdanie jest tak samo gówno warte jak pisałeś innym że ich tyle wnosi]

P******** w filmie, że serwery padają a sam reklamował wszystkie, które były na hajs typu agaresy i inne serwery

I te akcje... alucard - serwer bd stał takie pierdolenie na początku było non stop a teraz co jest? Nie ma nic.

W gratisie, akcje, które te osoby już odwalały o czymś świadczą. Po co wbijać na serwer do krętaczy i złodzieji? [tak można nazwać osobę, która jest jebanym dusigroszem]

Plusy serwera:

- Serwer skończy z aferą jak zwykle, a ludzie w końcu nie będą grać na takiego typu serwerach

Pozdro, fluqs święta racja :)

Cieszy mnie fakt ze mamy na tym forum tylu jasnowidzów :) wprost nie dowierzam :)

A wiec tak, serwer jest dopracowany, gotowy, pracuje przy nim pełna ekipa osób które się znają i nie dopuszczam myśli ze mogło by to coś zepsuć :)

Dziś wieczorem postaram się dodać aktualizacje do prezentacji.

I pytanie do was gracze czy chcecie cos takiego jak skile bufujące w itemach ( błogosławieństwo, pomoc smoka, obcicie ). Polega to na tym ze klikacie w przedmiot i dostajecie bufa :) napiszcie w poście Pozdrawiam

Dziękujemy za taką aktywność w tym temacie takiego poruszenia się nie spodziewaliśmy ;) jeszcze raz dziękujemy :)

Opublikowano

Cieszy mnie fakt ze mamy na tym forum tylu jasnowidzów :) wprost nie dowierzam :)

A wiec tak, serwer jest dopracowany, gotowy, pracuje przy nim pełna ekipa osób które się znają i nie dopuszczam myśli ze mogło by to coś zepsuć :)

Dziś wieczorem postaram się dodać aktualizacje do prezentacji.

I pytanie do was gracze czy chcecie cos takiego jak skile bufujące w itemach ( błogosławieństwo, pomoc smoka, obcicie ). Polega to na tym ze klikacie w przedmiot i dostajecie bufa :) napiszcie w poście Pozdrawiam

Dziękujemy za taką aktywność w tym temacie takiego poruszenia się nie spodziewaliśmy ;) jeszcze raz dziękujemy :)

Nic nie pisałem, że jest niedopracowany.

Tutaj widać Twoje zjebanie mózgowe, nie masz już co odpisać i tylko pierdolisz w kółko i to samo w każdej odpowiedzi.

Kiedy forum będzie aktywne przed startem ?

Za aktywność dziękujecie a kumple po prezce muszą pisać, pozdro 600

Opublikowano

Nic nie pisałem, że jest niedopracowany.

Tutaj widać Twoje zjebanie mózgowe, nie masz już co odpisać i tylko pierdolisz w kółko i to samo w każdej odpowiedzi.

Za aktywność dziękujecie a kumple po prezce muszą pisać, pozdro 600

To ze jest dopracowany dodałem to od siebie, źle interpretujesz moje zdania... I nie ubliżaj mi bo złego słowa na Ciebie nie powiedziałem. Skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem to juz nie moja wina

PS. Nikt z naszych kumpli po prezcie nie biega

Opublikowano

Zagram :)

Czy ten system Legendarnych przedmiotów tyczy się wszystkich itemów czy tylko broni 65?

Opublikowano

Wszystkich itemów :)

Dziękuje, czyli możemy mieć dodatkowo 80% na ludzi na przykład? Bony, które są jako legendarne to te jakie wchodzą w broń?

Opublikowano

# Cagroso  jesteś idiotą, jak widzę twoje komentarze to łapie się za głowi i k***a kminie, jak można być takim idiotą o.O...   MPCforum będzie hitem, a was wszystkich boli dupa o Terenza i Małysza, jak i proboszcza którego k***a NIE MA, jesteście  idiotami. 

Dziękuje, czyli możemy mieć dodatkowo 80% na ludzi na przykład? Bony, które są jako legendarne to te jakie wchodzą w broń?

To działa tak że masz bonus dodatkowy max 10 luda, jak to masz to jesteś królem świata. 

Opublikowano

z tego co wiem to aby wypadło 10 ludzi to jest cud
Opublikowano

Podobno te bonusy mogą trafić się w jakiejś broni lub wcale a jak się trafią to wartości bonusów są minimalne jak i maksymalne więc będzie ciężko trafić choćby 5 na ludzi w bonusie ale jak ktoś trafi to będzie item warty bardzo wiele
Opublikowano

Nie czyli maxymalnie może wejsc nam 30 na ludzi, hełm, bron, bransa

Opublikowano

Nie czyli maxymalnie może wejsc nam 30 na ludzi, hełm, bron, bransa

to te epickie bony dostępne też będą w każdym itemie czy tylko bronie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...