Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że ludzi z konkurencji tutaj nie brakuje, nic dziwnego bo w końcu ten serwer każdy zna i na pewno będzie miał dużą liczbę osób online, a jakie jest moje zdanie ? na chwilę obecną brakuje na rynku ogarniętego serwera ze starszych czasów ponieważ te klimaty są niezapomniane

­

Tak :) dużą  liczbę online ?  może i będzie 1k ale 80 % to z wh będzie biegało bo 2 osoby które zajmują się robieniem cheatów nie lubią tego serwera i na 100 % zrobią wszystko żeby go za przeproszeniem zniszczyć.

Małysz np nagrywa serie z jakiegoś serwera mówi, że leci w topkę i coś tam nagra 4 odcinki a potem konkurs i leci z następną serią i tak przez rok potem robi filmik, że wyjeżdża za granicę i kończy z yt a nagle za tydzień pojawia się  filmik nowy z prywatnego serwera XDDDD i tell me gdzie tu logika : ^^

To samo teraz ma wychodzić Ravia s3 i Isamu nagra filmik, że się będzie zajmował serwerem  i też 70 % uwierzy w to xD na s1/s2 widzę jak się zajmuje hehe ;)

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odbiegając od tematu to znacie może mniej więcej wagę clienta ? bo troszkę mam słabego neta i nie wiem kiedy pobierać.

Opublikowano

Tak :) dużą  liczbę online ?  może i będzie 1k ale 80 % to z wh będzie biegało bo 2 osoby które zajmują się robieniem cheatów nie lubią tego serwera i na 100 % zrobią wszystko żeby go za przeproszeniem zniszczyć.

Małysz np nagrywa serie z jakiegoś serwera mówi, że leci w topkę i coś tam nagra 4 odcinki a potem konkurs i leci z następną serią i tak przez rok potem robi filmik, że wyjeżdża za granicę i kończy z yt a nagle za tydzień pojawia się  filmik nowy z prywatnego serwera XDDDD i tell me gdzie tu logika : %5E%5E.png^

Jak go nie oglądasz to się nie odzywaj, 1k graczy koleś ty chyba nawet nie masz pojęcia o czym piszesz;/, polecam zobaczyć pierwszą stronę to kamermod napisał pozytywne im opinię a z tego co wiem jest jedną z najlepszych osób które robią czity.
Opublikowano

No boli ich to, boli jak skur*ysyn że ich gracze pójdą na MPCforuma ^^

Po pierwsze czyi gracze? Bo na pewno nie żadnego przyzwoitego serwera :)... Ten serwer to zwykły syf na te lata.. Jeszcze ten śmieszny terenzo - technik... Jebłem jak to zobaczyłem. Serwer bez żadnych perspektyw.. A 3K online to może zobaczycie, w ciągu całego dnia. Nie pozdrawiam.

A i proszę nie cytować tego postu, bo nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję z idiotami (koledzy terenza, małysza itp).

Opublikowano

Niech administrator w końcu ogarnie tych spamerów bo aby czegoś się dowiedzieć na temat serwera muszę przeglądać 4 zjebane strony, a chce się dowiedzieć jak najwięcej o serwerze a nie o jakiś kłótniach waszych.

Opublikowano

Ja żądam niewiele. Tylko tego by ta prezentacja znikła z tego forum bo jest to serwer złodziei. Atre*e to umiecie blokować, a teamu pełnego złodziei to nie?

MPC schodzi na koty, pis joł. (na psy już chyba zeszło :D)

@harnaś , co o tym powiesz? 

Opublikowano

Ja żądam niewiele. Tylko tego by ta prezentacja znikła z tego forum bo jest to serwer złodziei. Atre*e to umiecie blokować, a teamu pełnego złodziei to nie?

MPC schodzi na koty, pis joł. (na psy już chyba zeszło :D)

@harnaś , co o tym powiesz? 

A wiec przedstaw dowody na to ze jesteśmy tym kim napisałeś? Po co płaczesz o tym na forum idz to gdzieś zgłoś. Skoro jesteśmy co to za problem dla ciebie ? przecież ty taki odważny jestes 

Opublikowano

http://prntscr.com/9ay2a4dobra małysz przestań bo to już nudne

To jak z tym systemem szarf dodacie?

Zobacz wcześniejszy post mój, pisałem że małysz miał dostęp do konta z jakiś rok temu już dokładnie nie pamiętam ale czekaliśmy razem na jakiś serwer i on z mojego pisał,a teraz liczę na to że napisze do mnie na gg jak zobaczy to wiadomość bardzo pilne !!!

Co do serwera czekam z niecierpliwością !!!!!!!!

Opublikowano

A wiec przedstaw dowody na to ze jesteśmy tym kim napisałeś? Po co płaczesz o tym na forum idz to gdzieś zgłoś. Skoro jesteśmy co to za problem dla ciebie ? przecież ty taki odważny jestes 

Nie muszę nic udowadniać skoro zrobił to za mnie sam małysz i połowa osób piszących w tej prezentacji. Nie cytuj moich postów.

Opublikowano

Zobacz wcześniejszy post mój, pisałem że małysz miał dostęp do konta z jakiś rok temu już dokładnie nie pamiętam ale czekaliśmy razem na jakiś serwer i on z mojego pisał,a teraz liczę na to że napisze do mnie na gg jak zobaczy to wiadomość bardzo pilne !!!

Ale to ssy z września 2015..

Opublikowano

Jak można być tak upośledzonym

xD

Opublikowano

Mogą być i z wczoraj nie interesuje mnie to i tak będę grał tutaj na serwerze i tak, jedynie proszę was abyście nie robili spamu w prezentacji bo to zaczyna mnie denerwować nic nie mogę znaleźć to co trzeba przez was idioci.
Opublikowano

Mogą być i z wczoraj nie interesuje mnie to i tak będę grał tutaj na serwerze i tak, jedynie proszę was abyście nie robili spamu w prezentacji bo to zaczyna mnie denerwować nic nie mogę znaleźć to co trzeba przez was idioci.

Trudno, żeby admin na swój serwer nie wchodził cnie? Przecież graczom łaski nie zrobisz

Opublikowano

Nie czyli maxymalnie może wejsc nam 30 na ludzi, hełm, bron, bransa

A w butach, zbrojach, kolczykach i naszyjniku jest szansa na dodatkowy abs?

Opublikowano

Gratuluje współpracy ze złodziejem - małyszem :P Jak to się mówi, swój do swojego ciągnie? xD

Serwerek na max 2 miesiące może mniej, sami się o tym przekonacie :)

Nie zgrywaj takiego kozaczka w internecie, chodzisz troszkę na siłownie i myślisz, że jesteś fighterem? ^^

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Taka ciekawa i zarazem zabawna dyskusja w tym temacie aż chętnie przeczytałem kilka stron wstecz :D
Można u kogoś obstawiać kiedy serwer padnie? Czy proboszcz jest w teamie? czy trador* to małysz? 
Max 2 miesiące bo $$. Jest. Tak. 
Pewna wygrana :D

A tymczasem zachęcam do dalszej dyskusji :) jestem ciekaw jak bedzie wyglądała "linia obrony" teamu MPCforum. 
Nie, nie jestem jasnowidzem. Ja tylko obserwuję co się dzieje i wyciągam wnioski.

Opublikowano

Gratuluje współpracy ze złodziejem - małyszem :P Jak to się mówi, swój do swojego ciągnie? xD

Serwerek na max 2 miesiące może mniej, sami się o tym przekonacie :)

Nie zgrywaj takiego kozaczka w internecie, chodzisz troszkę na siłownie i myślisz, że jesteś fighterem? ^^

Pięknie powiedziane Bambusek D:   I dobrze ,że nie potraficie znaleźć żadnych informacji. Tej pazerze z yt się należy 

Taka ciekawa i zarazem zabawna dyskusja w tym temacie aż chętnie przeczytałem kilka stron wstecz :D

Można u kogoś obstawiać kiedy serwer padnie? Czy proboszcz jest w teamie? czy trador* to małysz? 

A tymczasem zachęcam do dalszej dyskusji :) jestem ciekaw jak bedzie wyglądała "linia obrony" teamu MPCforum. 

Nie, nie jestem jasnowidzem. Ja tylko obserwuję co się dzieje i wyciągam wnioski.

Dałem ssa gdzie pisze jakiś admin alucarda ,że sela smy za psc gdy serwer padał. Wtedy nasz aniołek Terenzo mówi ,że gdzie są dowody na to ,że to on napisał :D .Trochę śmieszna sprawa bo ponoć sam miał się zajmować serwerem :)

Siemano @1361622928-U485574.pngPGT kolejny serwer gdzie można szybko zarobić na frajerach warto wbijać :D

Opublikowano

niech admini pobanują wkońcu te ścierwa spamujące a my czekamy na start i na dalsze informacje o serwerze

Opublikowano

http://strawpoll.me/6192931

proszę, obstawiaj.

Skąd dropi ebo?

Opublikowano

Życze powodzenia w starcie co do ekipy to nic nie mam bo ich nie znam, jedynie czytając sama zapowiedź moge stwierdzić że straszne marności serwer jak z przed paru latu 0 nowości czyli pliki serwerowe standardowe z mała ilością wkładu pracy, za fejm pewnie wbije sporo graczy bo od tego teraz zależy ilość graczy na serwerze ale moim zdaniem serwer na pare miesięcy dopóki gracze nie ogarną że to już było na parunastu innych serwerach i nic ich tutaj nie zdziwi w sensie pozytywnym. Mimo to życze powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...