Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Achh ten filmik, czego to ludzie nie zrobią dla pieniędzy.

Będzie NPC do wyciągania kd?

Ile będzie slotów w broni, standardowo 3 ?

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Trochę nie podoba mi się założenie które mówisz w filmiku, że "każdy serwer" w dzisiejszych czasach stawiany jest pod pieniądze.

Fakt faktem, że napłynęła masa nowych serwerów założonych przez osoby które nie mają o Metinie pojęcia. Ale wśród nich idzie też wyłapać wyjątki na których administracja się stara i chce jak najlepiej.

Ale nie oszukujmy się też stawiać będziesz pod nic innego jak pieniądze i też po pewnym okresie będzie Ci szkoda włożyć tych "50zł" na przedłużenie. Oby ten okres nastał jak najpóźniej.

No cóż, mogę natomiast polecić ze względu na terenzo ;)
Powodzenia chłopaki :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Achh ten filmik, czego to ludzie nie zrobią dla pieniędzy.

Będzie NPC do wyciągania kd?

Ile będzie slotów w broni, standardowo 3 ?

KD zwojem, a slotów zapewne 3 ;) 

Jak na razie wygrywa "Małysz to złodziej" xD

@top będzie event świąteczny?

Zapewne administracja coś zorganizuje ^^ 

Opublikowano

Trochę nie podoba mi się założenie które mówisz w filmiku, że "każdy serwer" w dzisiejszych czasach stawiany jest pod pieniądze.

Fakt faktem, że napłynęła masa nowych serwerów założonych przez osoby które nie mają o Metinie pojęcia. Ale wśród nich idzie też wyłapać wyjątki na których administracja się stara i chce jak najlepiej.

Ale nie oszukujmy się też stawiać będziesz pod nic innego jak pieniądze i też po pewnym okresie będzie Ci szkoda włożyć tych "50zł" na przedłużenie. Oby ten okres nastał jak najpóźniej.

No cóż, mogę natomiast polecić ze względu na terenzo ;)

Powodzenia chłopaki :)

Jak jego serwer jest też stawiany tylko pod pieniądze. A co do drugiego, to wole grać na serwerze goscia, który stawia swój pierwszy serwer, bo zależy mu niż na administracji, która ma już za sobą 20 serwerów, bo oni interesują się serwerami przez pierwsze dni, bo są dobre zyski, a potem mają już glęboko, bo jak nie ten serwer to kolejny.

Dziwie się graczą, którzy grają na serwerach administracji, która ma za sobą już pare serwerów i jest to pewne, że ten będzie kolejny na pare tygodni. 

Może będzie zainteresowanie, ale do pewnego momentu, a jak liczba graczy spadnie to projekt już będzie zamykany. 

Opublikowano

Ale tutaj ludzie mają spinę dupy a głównie te bzdury piszą technicy serwerów gdzie padały po tygodniu i nagle znaleźli się wielkimi doradcami ludzi i oceniają serwer który i tak będzie miał ogromną ilość graczy online.

Dlaczego na ten serwer czekam z niecierpliwością? ponieważ pierwsza odsłona była naprawdę doskonała i ta nie zapowiada się gorzej tylko jeszcze lepiej a co do Małysza przynajmniej siedzi prawie cały czas na tym jebanym tsie i gada z ludźmi a nie to co na innych że nawet dupy nie rusza i nie zejdą do graczy.

Opublikowano

Ale tutaj ludzie mają spinę dupy a głównie te bzdury piszą technicy serwerów gdzie padały po tygodniu i nagle znaleźli się wielkimi doradcami ludzi i oceniają serwer który i tak będzie miał ogromną ilość graczy online.

Dlaczego na ten serwer czekam z niecierpliwością? ponieważ pierwsza odsłona była naprawdę doskonała i ta nie zapowiada się gorzej tylko jeszcze lepiej a co do Małysza przynajmniej siedzi prawie cały czas na tym jebanym tsie i gada z ludźmi a nie to co na innych że nawet dupy nie rusza i nie zejdą do graczy.

Na każdym serwerze 1 miesiąc lub tygodnie administracja się stara i dba o graczy a jak $ się zgadza to wyjebane po całości.

Nie gram w metina już od miesiąca i nie mam zamiaru właśnie z tego powodu, że teraz każdy serwer który wychodzi to jest na parę tygodni :) Czemu małysz wyjechał za granicę do pracy niby ; ^^^ a za 3 dni się pojawił filmik z zapowiedzią serwera ? Przecież miał kończyć z yt i tp ooo ;D Ja tam nic nie mam do administracji ale wiem że ten serwer nie postoi 2 miesięcy.Nawet sobie zapiszę te wiadomość żeby wysłać tym osobą którzy wierzą w ten serwer i nie cierpliwie na niego czekają <3

Ascari*l też miał być bombowym serwer ale dlaczego  była masa bugów/błędów na starcie hm ?

Opublikowano

Na każdym serwerze 1 miesiąc lub tygodnie administracja się stara i dba o graczy a jak $ się zgadza to wyjebane po całości.

Nie gram w metina już od miesiąca i nie mam zamiaru właśnie z tego powodu, że teraz każdy serwer który wychodzi to jest na parę tygodni :) Czemu małysz wyjechał za granicę do pracy niby ; ^^^ a za 3 dni się pojawił filmik z zapowiedzią serwera ? Przecież miał kończyć z yt i tp ooo ;D Ja tam nic nie mam do administracji ale wiem że ten serwer nie postoi 2 miesięcy.Nawet sobie zapiszę te wiadomość żeby wysłać tym osobą którzy wierzą w ten serwer i nie cierpliwie na niego czekają <3

Ascari*l też miał być bombowym serwer ale dlaczego  była masa bugów/błędów na starcie hm ?

Wyjątkiem jest vesteris ale jak to się mówi ''wyjątek potwierdza regułę'' :D

Opublikowano

Wyjątkiem jest vesteris ale jak to się mówi ''wyjątek potwierdza regułę'' :D

No i wszystko jasne skąd ta konkurencja się pojawiła w tym serwerze :)

Kiedy rusza konkretna reklama i czy będzie?

Opublikowano

To są fakty :D W metina nie gram od 2 miesięcy ale jestem działaczem społecznym popierającym dobre serwery ;)

Opublikowano

Propozycja za hajsy :) 

Dodajcie nowy system dla konia czyli siodła ! 

Po założeniu siodła dla konia otrzymuje sie bonusy. Każde siodło inny bonus ! + dodajcie ze po założeniu siodła zmieniałby sie kolor siodła czy wgl wyglad :) 

bannermaly.png

Opublikowano

xD A każdy kto hejtuje ten serwer to konkurencja ? Może ludzie chcą ostrzec innych żeby nie tracili tu $ i czasu ;) Wiem, że jesteś kolegą małysza bo sam pisałeś, że miał dostęp do twojego konta na forum a kolega zawsze będzie bronił kolegi.Tylko jak padnie serwer a ja ci przypomnę o tym co pisałem to znajdziesz jakąś wymówkę więc :< W sumie większość tu wie jak się to skończy.

Opublikowano

BARDZO DOBRY SERWER!

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Nie polecam. Serwery od pseudo youtuberów kończą tak samo - padają po miesiącu, jak tylko kasa z is będzie zebrana. Ten serwer juz kiedyś stał i nic na nim ciekawego nie było.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Nie polecam. Serwery od pseudo youtuberów kończą tak samo - padają po miesiącu, jak tylko kasa z is będzie zebrana. Ten serwer juz kiedyś stał i nic na nim ciekawego nie było.

To w takim razie dlaczego jego pierwsza odsłona stała prawie rok ?

Będzie jakiś event świąteczny ?

Opublikowano

To w takim razie dlaczego jego pierwsza odsłona stała prawie rok ?

To w takim razie dlaczego jego pierwsza odsłona nie stoi do dziś ?

Opublikowano

To dziwne ze nic na nim ciekawego nie było jak przez 8 miesięcy grało cały czas +1k osób ;]

Zapraszam na kanał xPanowskY !!!

https://www.youtube.com/user/CrazyYT1

Opublikowano

Widzę że już powoli zaczynają się już ludzie ogarniać w prezentacji więc zadam pytanie które dotyczy forum, czy będziecie rekrutowali na jakiś moderatorów ?

Opublikowano

Ja żądam niewiele. Tylko tego by ta prezentacja znikła z tego forum bo jest to serwer złodziei. Atre*e to umiecie blokować, a teamu pełnego złodziei to nie?

MPC schodzi na koty, pis joł. (na psy już chyba zeszło :D)

@harnaś , co o tym powiesz? 

ja gralem od początku MPCforuma do konca i nie widzialem zeby ktos na jakies kradzieze sie skarzyl wiec nie mow glupot

Opublikowano

ja gralem od początku MPCforuma do konca i nie widzialem zeby ktos na jakies kradzieze sie skarzyl wiec nie mow glupot

A administracja się ile czasu zajmowała miesiąc ? dwa? a potem olewka i wchodziła żeby eventy dawać ?

Opublikowano

A administracja się ile czasu zajmowała miesiąc ? dwa? a potem olewka i wchodziła żeby eventy dawać ?

ja akurat nie miałem problemow z supportem, wiekszosc zglaszanych graczy i bugow byla naprawiana ;] - a po jakims czasie wszystko ucichlo bo powstawal serwer MPCforum2.pl easy/medium

Opublikowano

ja akurat nie miałem problemow z supportem, wiekszosc zglaszanych graczy i bugow byla naprawiana ;] - a po jakims czasie wszystko ucichlo bo powstawal serwer MPCforum2.pl easy/medium

Dokładnie tak, i zrobię wszytko zeby wyglądało to tak samo jak na poprzedniej wersji MPCforum. Napewno was nie zawiedziemy  

Opublikowano

Ludzie jebnijcie się w głowę.

Jaracie się małyszem jakby była to porządna osoba.

Znam się z Karolem ponad 2 lata (tak nie utrzymujemy kontaktu )

Akurat tak się składa że nasz kontakt nawiązał się kiedy małysz zdobył fejm na FuBu.

-Nie dość że oszukał wszystkich graczy Dracosa że ojebali go z hajsu to jeszcze zwalił wszystko na Fubu.

Małysz sam zajebał połowę hajsu i spierdolił  , nie było z nim kontaktu.

kolejną sprawą jest to że Karol po raz kolejny was oszukał mówiąc że to jego serwer od 2 lat  bardzo dziwne jest to że nagrywał serie i był gm u swoich kolegów z MPCforuma s1.

(no jasne ale jak był w team i nagrywał to nie znaczy że nie dostawał kasy z Is oraz że nie było go w team tych serwerów)

Małysz jest osobą kłamliwą  tyle nadawał na Jarka z Balmory a pamiętam nasze rozmowy jak sam mówił że mu brakuje chyba na komputer i że napisze do Jarka o 1000zł (to było jak małysz miał z nim spine)

że za tą kwotę usunie te filmy o nim i nagra sprostowanie.

-

Next sprawa małysz jak pajac pyta się was czy chcecie serie z danych serwerów a tak naprawdę dawno ma ją opłaconą , małysz za odcinek glupi 10 minutowy odcinek

w którym pierdoli glupoty bez cięć , na lagach 200 - 300 zł.

Dodatkowo Malysz jest taki spoko i ogl z*******y że bierze pieniądze za serie u Administracji danego serwera

i znika , jedyne co odpisuje na wiadomości to "c**j ci w dupe etc"

Dodam że małysz nakradł tak z 5000 złotych, ( prawicowe info)

Biorąc pod uwagę jego teksty typu (nara ziomeczkiii) (jest pompa) oraz jego wiek jakość filmów na youtube i  żle przycięty ekran jak nagrywa od 2 lat to naprawdę dziwi mnie jak ty możecie go szanować czy propsować...

Nie wspominając jak robi z swoich widzów debili nagrywając 10 filmów pierdolenia o zmianach na kanale które nigdy nie zostały wprowadzone.

(ps. nie bronie fubu ale małysz to porażka )

Życzę powodzenia.

@Czy w Is są dostępne  rzeczy takie jak bryłki ? 

1943571.jpeg

Opublikowano

Ludzie jebnijcie się w głowę.

Jaracie się małyszem jakby była to porządna osoba.

Znam się z Karolem ponad 2 lata (tak nie utrzymujemy kontaktu )

Akurat tak się składa że nasz kontakt nawiązał się kiedy małysz zdobył fejm na FuBu.

-Nie dość że oszukał wszystkich graczy Dracosa że ojebali go z hajsu to jeszcze zwalił wszystko na Fubu.

Małysz sam zajebał połowę hajsu i spierdolił  , nie było z nim kontaktu.

kolejną sprawą jest to że Karol po raz kolejny was oszukał mówiąc że to jego serwer od 2 lat  bardzo dziwne jest to że nagrywał serie i był gm u swoich kolegów z MPCforuma s1.

(no jasne ale jak był w team i nagrywał to nie znaczy że nie dostawał kasy z Is oraz że nie było go w team tych serwerów)

Małysz jest osobą kłamliwą  tyle nadawał na Jarka z Balmory a pamiętam nasze rozmowy jak sam mówił że mu brakuje chyba na komputer i że napisze do Jarka o 1000zł (to było jak małysz miał z nim spine)

że za tą kwotę usunie te filmy o nim i nagra sprostowanie.

-

Next sprawa małysz jak pajac pyta się was czy chcecie serie z danych serwerów a tak naprawdę dawno ma ją opłaconą , małysz za odcinek glupi 10 minutowy odcinek

w którym pierdoli glupoty bez cięć , na lagach 200 - 300 zł.

Dodatkowo Malysz jest taki spoko i ogl z*******y że bierze pieniądze za serie u Administracji danego serwera

i znika , jedyne co odpisuje na wiadomości to "c**j ci w dupe etc"

Dodam że małysz nakradł tak z 5000 złotych, ( prawicowe info)

Biorąc pod uwagę jego teksty typu (nara ziomeczkiii) (jest pompa) oraz jego wiek jakość filmów na youtube i  żle przycięty ekran jak nagrywa od 2 lat to naprawdę dziwi mnie jak ty możecie go szanować czy propsować...

Nie wspominając jak robi z swoich widzów debili nagrywając 10 filmów pierdolenia o zmianach na kanale które nigdy nie zostały wprowadzone.

(ps. nie bronie fubu ale małysz to porażka )

Życzę powodzenia.

@Czy w Is są dostępne  rzeczy takie jak bryłki ? 

Kazdy ma cos za uszami, ale to dziwne ze MPCforum byl oplacony na tak dlugi czas i gralo tam tyle ludzi - widac ze ludzi zaufali administracji i dalej ufaja ;]

Zauważ ile serwer MPCforum w 2013 roku jak startowal zarobi lw 1 miesiacu gry, i byl przedłużany co miesiać - administracja zajeba** pieniądze po miesiącu i zamknela serwer ? Jak widac nie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...