Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer jak na te czasy nic nie urywa...zwykly jak kazdy inny co wychodzi co tydzien

jak nie dodacie jeszcze ze 2 setow broni i rozgrywki pvp (bo tu jest tylko exp) to po tygodniu bedzie 200 online

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miło się czyta ten wielki wasz ból ;) hehe Alee Panie i Panowie nie zmienia faktu ze serwer bedzie bardzo mocno dopracowany :).

PS. Ale w was nienawiści i hipokryzji. Generalnie to nic dziwnego startujemy z bardzo mocnym serwerem :D

Cała parafia znów w komplecie.

Proboszcz coś wcześnie stawiasz serwer, przecież wizyty duszpasterskie są po nowym roku.

Musisz koniecznie wpaść na tą wizyte ;) wszyscy są prócz ciebie :D hihi

Opublikowano

­

Miło się czyta ten wielki wasz ból ;) hehe Alee Panie i Panowie nie zmienia faktu ze serwer bedzie bardzo mocno dopracowany :).

PS. Ale w was nienawiści i hipokryzji. Generalnie to nic dziwnego startujemy z bardzo mocnym serwerem :D

Musisz koniecznie wpaść na tą wizyte ;) wszyscy są prócz ciebie :D hihi

Twoja hipokryzja jest idealnie przedstawiona w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1476986-alucardpl-dedyk-medium/

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie wiem czy wy macie w głowach naj*bane czy okulary za słabe, ale to jest serwer małysza i TYLKO MAŁYSZA, jak by ktoś nie wiedział bo jest ślepy.

Opublikowano

serwer jak na te czasy nic nie urywa...zwykly jak kazdy inny co wychodzi co tydzien

jak nie dodacie jeszcze ze 2 setow broni i rozgrywki pvp (bo tu jest tylko exp) to po tygodniu bedzie 200 online

Lepiej nawalić w ch*j setów, w ch*j bugów co nie? ;) Takie serwery wy lubicie. 0 nowości? Je*nij ty się w głowę, powiedz mi gdzie jest taki boss, gdzie są takie stałe bonusy, hmm? 

Opublikowano

­

Pod jakim kątem widzisz tutaj hipokryzje ? ze mogę robić serwery? ze nikt mi tego nie zabroni ? Zapamiętaj Tomku że nikt mi niczego nie zabroni. Robie to co lubie tak samo jak Ty :)

Robisz serwery? Jakoś widzę tutaj tylko gotowe reworki razem z bugami.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Pod jakim kątem widzisz tutaj hipokryzje ? ze mogę robić serwery? ze nikt mi tego nie zabroni ? Zapamiętaj Tomku że nikt mi niczego nie zabroni. Robie to co lubie tak samo jak Ty :)

Profesjonalne podejście administracji do tworzonych serwerów ~ przykład tego macie. 

Polskie dzieciaki nie dojrzały do funkcji administratorów gry, dalej myślą, że to tylko zabawka, a nie praca.

Opublikowano

­

Robisz serwery? Jakoś widzę tutaj tylko gotowe reworki razem z bugami.

Tomku nie będziemy się wykłucać ja już Ci napisałem :) Jeśli będziesz miał jakieś pytania oczywiście zapraszam na PW

Profesjonalne podejście administracji do tworzonych serwerów ~ przykład tego macie. 

Polskie dzieciaki nie dojrzały do funkcji administratorów gry, dalej myślą, że to tylko zabawka, a nie praca.

Exile dostosowałem się do twojego i bambosa poziomu. Profesionalnym podejściem do serwera jest brak dyskusji z człowiekiem który chce Cię sprowokować :). Tak ze jesli też masz jakieś pytania zapraszam na PW:)

Opublikowano

Oczywiście nie polecam.

1. Nie wiadomo co będzie ze startem, z Małyszem to tak czasem jest. Na starcie rayena miał siedzieć w domu i nagrywać, lecz po dostaniu pieniędzy nagle mu się przypomniało, że ma wyjazd do Niemczech  bo przecież owoce z krzaczków same się nie zbiorą, to przecież oczywiste... po powrocie oczywiście zapomniał o całej sprawie, po co sobie męczyć tym głowę, jebnijmy MPCforuma!

2. Osoba cyniczna, użyje wszystkich metod by tylko wydoić gracza.

3. Na starym MPCforumie też nie było kolorowo, rozumiem, że przez pryzmat czasu zostają tylko te lepsze wspomnienia, lecz faworyzacja była porównywalna z tą na ascarialu #Caliente #Dam_za_sm

Opublikowano

Mam pytanie co do serwerów czemu każdy odświeża te wszystkie "nowsze" serwery tak 2-3 lata wstecz a nikt nie pomyśli główką i nie odświeży np. NOVAMT2? Serwer moich czasów chwalący się dużo popularnością przy starych graczach i NIKT nie spróbował go zreaktywować a myślę że by była duża grywalność. 

Teraz co do tematu nie zawitam z uwagi na nowe zbroje/miecze (te trzecie) których po prostu nie lubie :)

Opublikowano

Oczywiście nie polecam.

1. Nie wiadomo co będzie ze startem, z Małyszem to tak czasem jest. Na starcie rayena miał siedzieć w domu i nagrywać, lecz po dostaniu pieniędzy nagle mu się przypomniało, że ma wyjazd do Niemczech  bo przecież owoce z krzaczków same się nie zbiorą, to przecież oczywiste... po powrocie oczywiście zapomniał o całej sprawie, po co sobie męczyć tym głowę, jebnijmy MPCforuma!

2. Osoba cyniczna, użyje wszystkich metod by tylko wydoić gracza.

3. Na starym MPCforumie też nie było kolorowo, rozumiem, że przez pryzmat czasu zostają tylko te lepsze wspomnienia, lecz faworyzacja była porównywalna z tą na ascarialu #Caliente #Dam_za_sm

1. Zawzięte z dupy, nie masz żadnych podstaw do mówienia na ten temat czegokolwiek.

2. Polecam zawitać na inne serwery, i zapoznać się z innymi ludźmi, bo k***a nie sądzę żeby Małysz chciał doić każdego do zera ;)

3. Owszem nie było, ale teraz jest inaczej, ale wy k***a tego nie kumacie, tylko ty, Bambos i reszta przy*kurów doszukuje się różnego typu podtekstów, jak by tu dojebać Małyszowi jak by go zniszczyć, prawda jest taka że MPCforum rozjebie rynek tak jak było to 2 lata temu, tylko że teraz to nie będzie trwać 2-3 mieś tylko z pewnością o wiele wiele dłużej... moja opinia na wasz temat: macie naj3bane w główkach. 

Opublikowano

1. Zawzięte z dupy, nie masz żadnych podstaw do mówienia na ten temat czegokolwiek.

2. Polecam zawitać na inne serwery, i zapoznać się z innymi ludźmi, bo k***a nie sądzę żeby Małysz chciał doić każdego do zera ;)

3. Owszem nie było, ale teraz jest inaczej, ale wy k***a tego nie kumacie, tylko ty, Bambos i reszta przy*kurów doszukuje się różnego typu podtekstów, jak by tu dojebać Małyszowi jak by go zniszczyć, prawda jest taka że MPCforum rozjebie rynek tak jak było to 2 lata temu, tylko że teraz to nie będzie trwać 2-3 mieś tylko z pewnością o wiele wiele dłużej... moja opinia na wasz temat: macie naj3bane w główkach. 

No jak zawzięte z dupy xD

Jako administrator rayena chyba lepiej wiem jak to się odbyło, niż Ty.

Opublikowano

­Cała parafia znów w komplecie.

Proboszcz coś wcześnie stawiasz serwer, przecież wizyty duszpasterskie są po nowym roku.

Tomasz co ty pierdzielisz xD Siedze z nimi cały czas na tsie i widze tylko Małysza i terenzo, który z tego co wiem jest głównym technikiem i nikt więcej, co prawda na wcześniejszej wersji serwera nie grałem, ale jak pytałem znajomych to mówili że było fajnie, ale i tak moim zdaniem sam serwer ma wrażenie niedokończonego. 

Opublikowano

Tomku nie będziemy się wykłucać ja już Ci napisałem :) Jeśli będziesz miał jakieś pytania oczywiście zapraszam na PW

Exile dostosowałem się do twojego i bambosa poziomu. Profesionalnym podejściem do serwera jest brak dyskusji z człowiekiem który chce Cię sprowokować :). Tak ze jesli też masz jakieś pytania zapraszam na PW:)

Gościu, pierdolisz, że nikt ci nie broni stawiać serwerów, nikt ci nie broni stawiać milion reworków, nikt ci nie broni stawiać serwerów na 2 tyg na hajs i JESZCZE TY SIE Z TYM NIE KRYJESZ TYLKO WPROST MÓWISZ.

Tylko idiota by zagrał po twoich słowach na MPCforumie.

Opublikowano

A ja wam tumany będę powtarzać jak do ściany i mam nadzieje ,że mojemu postowi uratuje czas chociaż jednego nałogowego gracza.Ludzie jak możecie się tak dawać rypać kilka lat przez te same osoby.Pamietajcie ,że ludzie się nie zmieniają a chcecie grać u człowieka który potrafi bardzo dużo naobiecywać i żadnej obietnicy nie dotrzymuje.Ten człowiek co tydzień nagrywa filmik ,że się zmienia i od dzisiaj będzie wszystko cacy a filmiki będą na poziomie. Naprawdę apeluje do istot myślących w tej społeczności abyście używali mózgu ;)

Opublikowano

Widzę że pewnym osobom nie na rękę aż taka mega konkurencja jak MPCforum bo nie ma co się oszukiwać ten serwer w 1 dzień ma taki fejm jak niektóre przez całe życie takiego nie będą miały, na pierwszej odłonie w prezentacji mieli 90% hejtów i na serwie zawitało prawie 3 tys osób.

Opublikowano

Dobra kłótnia kłótnio ale mam pytanie na temat serwera a dokładniej :

1. Drop broni 75 tak jak na starym MPCforumie ?

2. czy będzie opłacało się robić dt i chodzić na ripera

3. czy końcowe etapy gry zostały poprawione faktycznie ?

Opublikowano

Widzę że pewnym osobom nie na rękę aż taka mega konkurencja jak MPCforum bo nie ma co się oszukiwać ten serwer w 1 dzień ma taki fejm jak niektóre przez całe życie takiego nie będą miały, na pierwszej odłonie w prezentacji mieli 90% hejtów i na serwie zawitało prawie 3 tys osób.

Człowieku to nie chodzi o jakąś konkurencje bo przestałem aktualnie grać na privach.Ale mnie k***a aż trzepie jak widzę ,że ludzie dają się tak wykorzystywać naiwnie przez te same osoby.I gadanie ,że w takim razie mam wypierdalać i się nie udzielać do mnie nie trafi bo naszych młodych głupolów trzeba uświadamiać bo nie potrafią się uczyć na błędach.

Opublikowano

K***a przestańcie p********, MPCforum ma taki fejm ze wam kurwa  kopara opadła, kto by pomyślał co nie? Zazdrość, ze wasze projekty jebną bo MPCforum rozku*wi rynek ;)

Serwer c*****y.. szkoda że na starcie nikt nie Wyjebał mu strony ^^  A na samym serwie było tylu graczy ile nie przewinie się przez miesiąc na tym waszym projekcie xD

Niektórzy z tych  co piszą te komentarze to na serio mają pierdolnięty mózg xDDD fajnie się to czyta, komentarze ludzi piszących je w ciemno, byle dać kom, o oczernić serwer, który będzie jednym z topowych serwerów tego roku ^^ 

Idioci xD

Człowieku to nie chodzi o jakąś konkurencje bo przestałem aktualnie grać na privach.Ale mnie k***a aż trzepie jak widzę ,że ludzie dają się tak wykorzystywać naiwnie przez te same osoby.I gadanie ,że w takim razie mam wypierdalać i się nie udzielać do mnie nie trafi bo naszych młodych głupolów trzeba uświadamiać bo nie potrafią się uczyć na błędach.

Jesteś idiotą, ale to już pisałem wyżej, komentarze pisane w ciemno ^^ Gówno wiecie, najwięcej powiecie. ^^ 

Dobra kłótnia kłótnio ale mam pytanie na temat serwera a dokładniej :
1. Drop broni 75 tak jak na starym MPCforumie ?
2. czy będzie opłacało się robić dt i chodzić na ripera
3. czy końcowe etapy gry zostały poprawione faktycznie ?

1. Prezka

2. Prezka

3. Prezka

Polecam przeczytać i obejrzeć całą dokładnie  ;)

Opublikowano

K***a przestańcie p********, MPCforum ma taki fejm ze wam k***a  kopara opadła, kto by pomyślał co nie? Zazdrość, ze wasze projekty jebną bo MPCforum rozku*wi rynek ;)

Serwer c*****y.. szkoda że na starcie nikt nie Wyjebał mu strony ^^  A na samym serwie było tylu graczy ile nie przewinie się przez miesiąc na tym waszym projekcie xD

Niektórzy z tych  co piszą te komentarze to na serio mają pierdolnięty mózg xDDD fajnie się to czyta, komentarze ludzi piszących je w ciemno, byle dać kom, o oczernić serwer, który będzie jednym z topowych serwerów tego roku ^^

Idioci xD

Jesteś idiotą, ale to już pisałem wyżej, komentarze pisane w ciemno ^^ Gówno wiecie, najwięcej powiecie. ^^

1. Prezka

2. Prezka

3. Prezka

Polecam przeczytać i obejrzeć całą dokładnie   ;)

Ale co Ty pierdolisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...