Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, to są idioci. Nie mają pojęcia co piszą, a ból dupy jak tak wielki że nie mogą wytrzymać, a reszta to typowi gówno wiedzący gracze, ale napisać trzeba, i napierdolić gówna w komentach ^^ 

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a przestańcie p********, MPCforum ma taki fejm ze wam k***a  kopara opadła, kto by pomyślał co nie? Zazdrość, ze wasze projekty jebną bo MPCforum rozku*wi rynek ;)

Serwer c*****y.. szkoda że na starcie nikt nie Wyjebał mu strony ^^  A na samym serwie było tylu graczy ile nie przewinie się przez miesiąc na tym waszym projekcie xD

Niektórzy z tych  co piszą te komentarze to na serio mają pierdolnięty mózg xDDD fajnie się to czyta, komentarze ludzi piszących je w ciemno, byle dać kom, o oczernić serwer, który będzie jednym z topowych serwerów tego roku ^^

Idioci xD

Jesteś idiotą, ale to już pisałem wyżej, komentarze pisane w ciemno ^^ Gówno wiecie, najwięcej powiecie. ^^

Człowieku powiedz mi czy widziałeś ,żeby tym serwerm się administracja się opiekowała ? Wiem jak wyglądało zainteresowanie ze strony administracji i wiem jak się zachowujesz wasz małysz.Teraz serwery to nie jest nowa karta w historii privów tylko powtarzający się schemat.

Opublikowano

Ja tutaj jedynie wchodzę aby się pośmiać z tego co tutaj się dzieje, każdy pisze że serwer to dno, że serwer padnie po 2 dniach itp. ale zapominajają o jednej najważniejszej rzeczy że pierwsza odsłona stała rok czasu nikt w między czasie się na nią nie włamał ani nie było żadnych problemów z ddosami czy też jakiś poważnych bugów a na serwerze grało naprawdę bardzo wiele osób pomimo tego że tamten serwer dostał taką krytyke że niektórzy nawet by nie wystartowali, więc nie widze żadnego problemu i tym razem pewnie serwer wystartuje bez problemów i przyciągnie rekordową ilość graczy

Opublikowano

Panowie, nie zapominajcie się. Potraktujcie to jako ostrzeżenie słowne, w innym wypadku moderatorzy będą zmuszeni do nadania 7dniowej blokady.

­

Opublikowano

Weź, pal gumę z tym gównem święta idą więc hajs się nie zgadza 

rok temu i 2 lata temu tez były święta, a jakoś nie wystawiał serwerów, idź na inny serwerek który padnie po 2 tyg, polecam projekt bamboska ;))  (Balm*rka s2 to było coś (hahahahaha xDD))   MPCforum to będzie gigant wśród płotek ;)

Opublikowano

Dokładnie, to są idioci. Nie mają pojęcia co piszą, a ból dupy jak tak wielki że nie mogą wytrzymać, a reszta to typowi gówno wiedzący gracze, ale napisać trzeba, i napierdolić gówna w komentach ^^

Na 100% byłem i jestem bardziej od ciebie wartościowym graczem.Kolejna różnica jest taką ,że ja potrafię logicznie myśleć  i nie wchodzę 2 razy do tej samej rzeki ;)

Ja tutaj jedynie wchodzę aby się pośmiać z tego co tutaj się dzieje, każdy pisze że serwer to dno, że serwer padnie po 2 dniach itp. ale zapominajają o jednej najważniejszej rzeczy że pierwsza odsłona stała rok czasu nikt w między czasie się na nią nie włamał ani nie było żadnych problemów z ddosami czy też jakiś poważnych bugów a na serwerze grało naprawdę bardzo wiele osób pomimo tego że tamten serwer dostał taką krytyke że niektórzy nawet by nie wystartowali, więc nie widze żadnego problemu i tym razem pewnie serwer wystartuje bez problemów i przyciągnie rekordową ilość graczy

A wyjaśnij mi czemu serwer padł ? Może mi powiesz ,że administracja interesowała się nim miesiąc po starcie :D ?

Opublikowano

Panowie, nie zapominajcie się. Potraktujcie to jako ostrzeżenie słowne, w innym wypadku moderatorzy będą zmuszeni do nadania 7dniowej blokady.

A jak na to racjonalnie odpowiedzieć jak masz odpowiadać na post kompletnie wyjęty z dupy? hmm..? 

Opublikowano

rok temu i 2 lata temu tez były święta, a jakoś nie wystawiał serwerów, idź na inny serwerek który padnie po 2 tyg, polecam projekt bamboska ;))  (Balm*rka s2 to było coś (hahahahaha xDD))

Balmora s2 była świetnym serwerem tylko nie na epoke takich słabych graczy pokroju 90% społeczności mpc

Opublikowano

Nienawidze Malysza, tak więc nigdy nie zawitam tutaj. Wybaczcie.

I to jest odpowiedz ^^ a nie sztuczne spinanie dupy. Administracja MPCforuma zapewne będzie się starała, więc ja bym dał szanse serwerowi na twoim miejscu ;) 

Opublikowano

­

I to jest odpowiedz ^^ a nie sztuczne spinanie dupy. Administracja MPCforuma zapewne będzie się starała, więc ja bym dał szanse serwerowi na twoim miejscu ;)

Skoro administracja MPCforuma będzie się starała to odpowiedz mi dlaczego po otworzeniu alucarda wasz główny technik nie naprawił żadnego bugu i nawet nie zaglądał na serwer a po miesiącu zamknął go pod pretekstem :

Serwer będzia działał. Mieliśmy problem z płatnościami firmy która nas hostinguje. Aktualnie czekam aż dostana przelew

­39566146920630933015.png

Opublikowano

­

Skoro administracja MPCforuma będzie się starała to odpowiedz mi dlaczego po otworzeniu alucarda wasz główny technik nie naprawił żadnego bugu i nawet nie zaglądał na serwer a po miesiącu zamknął go pod pretekstem :

Z tego co wiem ten serwer jest tylko Małysza a terenzo robi mu nowości odpłatnie.

Będą w końcu te betatesty ?

Opublikowano

­

nwm nie było mnie na Alucardzie, nie obchodzi mnie ten serwer, to jest MPCforum nie Alucard ziomeczku.  Powiedz mi Bambosku, co ma 1 do 2 ;)

Opublikowano

­

Bambos myśle ze ta dalsza rozmowa nie ma najmniejszego sensu, tworzysz niepotrzebny spam. Jeśli masz jakieś zażalenia co do administracji to poprotu napisz mi na PW. Pozdrawiam 

Opublikowano

nwm nie było mnie na Alucardzie, nie obchodzi mnie ten serwer, to jest MPCforum nie Alucard ziomeczku.  Powiedz mi Bambosku, co ma 1 do 2 ;)

Czyli jak właściciel amber gold zwinął interes i wyruchał cie na kase i otworzy nową firme pod nazwą amberr gold to już nie problemu i znów ulokujesz swoje pieniądze u tego samego kolesia? No daj spokój widać ,że jesteś ich przydupasem.

Opublikowano

Czyli jak właściciel amber gold zwinął interes i wyruchał cie na kase i otworzy nową firme pod nazwą amberr gold to już nie problemu i znów ulokujesz swoje pieniądze u tego samego kolesia? No daj spokój widać ,że jesteś ich przydupasem.

Ale pokaż mi jeden dowód na to ze kogoś okradłem skoro mówisz tak o Administracji MPCforum to mówisz o nas wszytkich. Nie lubie się wykłucać ale proszę pokazać dowód na to że kogoś okradliśmy 

Opublikowano

Kolejny serwer od Terenzo, który będzie stał max przez 2 tygodnie, a później zostanie zamknięty pretekstem, że mają problem z firmą hostingową. Terenzo już miał kilka szans i ani jednej nie wykorzystał, zresztą Małysz też miał kilka serwerów i każdy był porażką. Na Alucardzie miałeś naprawić bugi i załatwić reklamę, od startu serwera dosłownie nic nie zrobiłeś, postawiłeś tylko serwer na plikach od Proboszcza i liczyłeś na hajs z IS'a, jak dla mnie jesteś zwykłym złodziejem i według mnie ta prezka powinna wylecieć do kosza, a Ty powinieneś mieć zakaz wstawiania prezentacji serwerów na mpc. Nie polecam serwera ze względu na administracje.

AnnwID.gif

Opublikowano

Kolejny serwer od Terenzo, który będzie stał max przez 2 tygodnie, a później zostanie zamknięty pretekstem, że mają problem z firmą hostingową. Terenzo już miał kilka szans i ani jednej nie wykorzystał, zresztą Małysz też miał kilka serwerów i każdy był porażką. Na Alucardzie miałeś naprawić bugi i załatwić reklamę, od startu serwera dosłownie nic nie zrobiłeś, postawiłeś tylko serwer na plikach od Proboszcza i liczyłeś na hajs z IS'a. Nie polecam serwera ze względu na administracje.

Tak wiem i nie nawet nie chcę ukrywać tego co zrobiłem na Alucard. Moje działania wiem ze były złe, lecz miały pewne podstawy. Dla wyprostowania tego powiem tylko jedno zdanie " serwery bez reklamy nie mają żadnej przyszłości ". W tych czasach niestety nie da się inaczej tego opisać

Opublikowano

Kolejny serwer od pajaca Małysza i złodzieja Terenzo. Nie polecam, jestem za tym żeby ta prezka wyleciała do kosza.

Opublikowano

przecież taki serwer wychodzi co tydzien xD

dodane jakieś umiejetnosci pasywne na kiju i wielce nowoczesny ,blagam

Opublikowano

Kolejny serwer od Terenzo, który będzie stał max przez 2 tygodnie, a później zostanie zamknięty pretekstem, że mają problem z firmą hostingową. Terenzo już miał kilka szans i ani jednej nie wykorzystał, zresztą Małysz też miał kilka serwerów i każdy był porażką. Na Alucardzie miałeś naprawić bugi i załatwić reklamę, od startu serwera dosłownie nic nie zrobiłeś, postawiłeś tylko serwer na plikach od Proboszcza i liczyłeś na hajs z IS'a. Nie polecam serwera ze względu na administracje.

To nie wina terenza tylko Proboszcza który jest w teamie. To przez niego i resztę watahy serwer padł bo policzyli pieniądze i zamknęli po miesiącu. Tak będzie i tym razem, za dobrze ich znam i za dużo z nimi siedziałem.... niestety.

edit\

@ooTToN terenzo jest wporządku tylko proboszcz go omamił $$

Opublikowano

Kolejny serwer od Terenzo, który będzie stał max przez 2 tygodnie, a później zostanie zamknięty pretekstem, że mają problem z firmą hostingową. Terenzo już miał kilka szans i ani jednej nie wykorzystał, zresztą Małysz też miał kilka serwerów i każdy był porażką. Na Alucardzie miałeś naprawić bugi i załatwić reklamę, od startu serwera dosłownie nic nie zrobiłeś, postawiłeś tylko serwer na plikach od Proboszcza i liczyłeś na hajs z IS'a, jak dla mnie jesteś zwykłym złodziejem i według mnie ta prezka powinna wylecieć do kosza, a Ty powinieneś mieć zakaz wstawiania prezentacji serwerów na mpc. Nie polecam serwera ze względu na administracje.

uff ziomeczku, dobrze ze nie masz żadnych praw na mpc i jesteś nikim xD  MPCforum moc !

Opublikowano

To nie wina terenza tylko Proboszcza który jest w teamie. To przez niego i resztę watahy serwer padł bo policzyli pieniądze i zamknęli po miesiącu. Tak będzie i tym razem, za dobrze ich znam i za dużo z nimi siedziałem.... niestety

Nie wiem co było na pierwszej odsłownie MPCforum, nie mam pojęcia kto był w administrtacji, wiem tylko ze dostałem wiadomość od Małysza czy nie chcę zrobić MPCforum'a zgodziłem się, nie wiedziałem jaką on ma przeszłość nawet w to nie wnikałem. Osoby które są w teamie to Technik(ja Terenzo.), Zabezpieczenia(Derin), Małysz(Reklama, Administrator)

Opublikowano

Nie polecam serwera, złodziejska administracja. Terenzo z Małyszem miał wiele szans i żadnej nie wykorzystał, też jestem za tym żeby ta prezka wyleciała do kosza, bo znowu wykorzystają ludzi na hajs. Podejrzewam że w tym całym teamie jest jeszcze Proboszcz, bo przecież prawie przy każdym projekcie Małysza jest też Proboszcz.

Opublikowano

uff ziomeczku, dobrze ze nie masz żadnych praw na mpc i jesteś nikim xD  MPCforum moc !

Przestań szczekać do osób, które mają jakieś pojęcie o prowadzeniu serwerów i znają administrację troszkę dłużej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...