Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiech na sali z ludzi twojego pokroju ;) Gówno wiecie, najwięcej powiecie. 

Chlopaku nie mow takich rzeczy. Ogladam go od chyba poczatku i wiem jaki potrafi byc "dobrzutki" jak chce sobie dorobic. Na dodatek mam stycznosc z ludzmi ktorys przekrecil

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale małysz ty się sprzedajesz najbardziej na polskim youtubie metina przecież, to jak możesz mówić o serwerach na 2 tyg, czy o tych 50 zł na przedłuzenie maszyny.

Ale mówisz 100% prawdy nt. tych serwerów. 100% polskich serwerów nie docenia tego, ze ma z tego pieniądz, polecałbym każdemu z założycieli pójść do pracy na cały dzień, a potem docenić jakie łatwe pieniądze są z metina i to docenić.

Opublikowano

Chlopaku nie mow takich rzeczy. Ogladam go od chyba poczatku i wiem jaki potrafi byc "dobrzutki" jak chce sobie dorobic. Na dodatek mam stycznosc z ludzmi ktorys przekrecil

Pracowałem z Małyszem dłuższy czas i nigdy nie miałem z problemów :)

Z całym szacunkiem, ale małysz ty się sprzedajesz najbardziej na polskim youtubie metina przecież, to jak możesz mówić o serwerach na 2 tyg, czy o tych 50 zł na przedłuzenie maszyny.

Exile nie chce i nie lubie być nie miły ale tak naprawde to chyba jego sprawa :) Nie obraź się nie napisałem Ci to zeby Cię obrazić ale wydaje mi się ze taka jest prawda. Każdy robi to na co ma ochote

Opublikowano

Może i się sprzedaje ale nie zmienia to faktu że jego MPCforum stał prawie rok i robi mega reklamę.

Z tego bosa co lecą itemy z isa to losowe czy jakieś w miarę dobre ?

Opublikowano

Powiem krótko, tak jak to było pierwszy raz, zawsze pięknie i cudownie i niewątpliwie pod pewna marką. Btw kiedy nagrywamy vloga ^.^ xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pracowałem z Małyszem dłuższy czas i nigdy nie miałem z problemów :)

Exile nie chce i nie lubie być nie miły ale tak naprawde to chyba jego sprawa :) Nie obraź się nie napisałem Ci to zeby Cię obrazić ale wydaje mi się ze taka jest prawda. Każdy robi to na co ma ochote

To po co ludzi w c***a robić tym vlogiem?

Opublikowano

Gówno wiesz, gówno widziałeś, tyle Ci powiem ziomeczku, to jest męczące jak ludzi tacy jak ty i głupsi, doszukują się podtekstów,  których nie ma, ale co...  "doj*bie go bo nie lubię typa..". a co do twoich ludzi to powiem tak, są idiotami ;)  Dzięki tyle w temacie.

Ale mówisz 100% prawdy nt. tych serwerów. 100% polskich serwerów nie docenia tego, ze ma z tego pieniądz, polecałbym każdemu z założycieli pójść do pracy na cały dzień, a potem docenić jakie łatwe pieniądze są z metina i to docenić.

Z całym szacunkiem, ale powiedz mi kur*wa że tak nie jest..  Tyle w temacie. btw.  Małysz się najbardziej sprzedaje? Ty chyba nikogo innego nie oglądałeś ziomeczku ;)

Opublikowano

Może i się sprzedaje ale nie zmienia to faktu że jego MPCforum stał prawie rok i robi mega reklamę.

Z tego bosa co lecą itemy z isa to losowe czy jakieś w miarę dobre ?

Taki jest przykładowy drop 

965101449258975541847.jpeg

Opublikowano

Oczywiście polecam. Prezentacja ładna oraz przejrzysta.

Co do serwera świetny pomysł na "rework". MPCforum świetnie się grało.

Na 100% zawitamy. 

837371446280124127260.png
Opublikowano

Gówno wiesz, gówno widziałeś, tyle Ci powiem ziomeczku, to jest męczące jak ludzi tacy jak ty i głupsi, doszukują się podtekstów,  których nie ma, ale co...  "doj*bie go bo nie lubię typa..". a co do twoich ludzi to powiem tak, są idiotami ;)  Dzięki tyle w temacie.

Z całym szacunkiem, ale powiedz mi kur*wa że tak nie jest..  Tyle w temacie. btw.  Małysz się najbardziej sprzedaje? Ty chyba nikogo innego nie oglądałeś ziomeczku ;)

Nie no wiem, że jeszcze uzurpator, respect itp, ale małysz jest jednym z większym sprzedajacych się osób na youtube metina.

A tutaj takie info, ja nic nie mam do nikogo, ale ten vlog trochę po chuju. 

Sam bym zagrał, bo MPCforum był fajnym serwerem. 

Opublikowano

Nie no wiem, że jeszcze uzurpator, respect itp, ale małysz jest jednym z większym sprzedajacych się osób na youtube metina.

Exile rozumiem Cię, wiem ze masz wyrobione zdanie na temat Małysza itp. Ale tak jak już wcześniej pisałem reklama w tych czasach to 70% sukcesu 

Opublikowano

Uwierz mi kolego, że Małysz w sprzedawaniu się nie dorasta do piet paru osobą ;)

Opublikowano

Nie zagram nigdy na serwerze tego półgłówka. Persona z niego wybitnie alogiczna. 

Serwer może być wniesiony pod niebiosa, co nie zmienia faktu, że per "Małysz" jest w administracji. 

Powodzenia. :)

Opublikowano

Siema mam pomysł co byście powiedzieli na (to nie bedzie łatwe i niewiem czy możliwe ale myśle że ciekawy pomysł) na system petow atackujących. Chodzi mi o to zeby pet niedawal samych statow bo to jest nudne zeby pet bil jak np postac. Pety można by podzielic na premium i nie. Myśle że system petow z gry od gameforge nostale byłby spoko mam nadzieje że się spodoba.

Opublikowano

Exile rozumiem Cię, wiem ze masz wyrobione zdanie na temat Małysza itp. Ale tak jak już wcześniej pisałem reklama w tych czasach to 70% sukcesu 

Nie, ze wyrobione, ale to widać po jego filmach, grach itp. Hajs, hajs, hajs.

Uwierz mi kolego, że Małysz w sprzedawaniu się nie dorasta do piet parom osobą ;)

Bardzo możliwe.

Ja ponawiam to, że nic nie mniemam, ale we vlogu trochę pierdoli, ale i prawdy mówi, jak o tym zarobku z serwera i 100% serwerów stawianych na zasadzie zabawy. 

Opublikowano

Pamiętam stare czasy MPCforum s1 ;) Jeden z najlepszych serwerów na jakich kiedykolwiek grałem. Spędziłem tam ponad 6 miesięcy. Najlepsza w tym serwerze był system dropu ;) Jeśli się wiedziało gdzie dropić to można było zbijać kokosy. Na 100% wbiję z ekipą. Pozdro, stary DonaldTusk ;) 

Opublikowano

Tylko nie róbcie aby maxa się wbijało przez 3 dni, bo to bez sensu

Nie nie nie wbijanie Lv jest zrobione odopwienio na każda mape :) tak ze spokojnie 

Opublikowano

ile osób na starcie przewidujecie ? i jaką macie reklamę ?

Tego przewidzieć  się nie da :) reklama taka pełna rusza od poniedziałku a 2 przed startem :) O reklame się nie martwimy 

Opublikowano

Tego przewidzieć  się nie da :) reklama taka pełna rusza od poniedziałku a 2 przed startem :) O reklame się nie martwimy

Małysz tutaj jest tylko Gm czy właścicielem ?
Opublikowano

Prezentacja jest ładna, estetyczna. Zagrał bym, ale nie ponieważ nie gram na serverach Yutuberów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...