Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje, poprzednie 2 odslony padły po miesiącu xD

@ Serwera nie polecam, nie ma tutaj nic ciekawego,w dodatku administracja szemrana.

Szkoda że s1 stał rok, a kur*a to jest s1, jednak myślenie to nie każdego mocna strona. 

Ta odsłona też nie jest Małysza, on zna się na serwerach jak ja na balecie mongolskim. Od samego początku był tylko reklamą i teraz też tak jest.

Masz ty naj*bane w głowie ziomeczku. 

Opublikowano

I w końcu nadszedł!

Długo oczekiwany serwer po wielu miesiącach żmudnej i wytrwałej pracy przez osoby, które bardzo cenię i które zawsze są mi bliskie.

Zapewne pamiętamy poprzednie edycje serwera, które były fenomenalne. Wiem, że i ta odsłona będzie kolejnym krokiem ku lepszemu światu.

Małysz jest osobą inteligentną, zadbaną, schludną, elokwentną i przystojną. Nie ma zbyt wielu takich ludzi na naszej planecie. Są osoby, które można zastąpić oraz osoby niezastąpione. Karol definitywnie należy do tej drugiej grupy. Jego zdolności twórcze nie są infantylne ani pruderyjne. Małysz bardzo dojrzałe i twórczo przez ostatnie miesiące albo nawet lata sukcesywnie i pokornie wpisywał kolejne linijki kodu tworząc coś niesamowitego.

Wiem, że serwer MPCforum będzie najlepszą rzeczą jaką w życiu zobaczysz oraz jego sensem i egzystencją!

Także z dumą oceniam serwer na mocne 2/10 ;)

Czekam na start!

eurodos.png

Opublikowano

Małysz i jego serwer, to jakiś żart? ile jeszcze będzie tych MPCforumów? 10? 

Kpina z graczy w tym momencie. Widać, że komuś na chleb brakuje.. nie polecam, bo syf z małą myszą na czele.­

MPCforum jest tylko 1. Tak samo jak twój problem, również jest tylko 1.. ~brak mózgu.... 

Opublikowano

malysz topowy manipulator, ciezko nie polecam -.-

Niech mu Jaro pomoze przy starcie :yay:

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Oby reklamka Małysza coś zadziałała, bo przydałoby się, żeby było co robić w przerwę świąteczną. Nie zróbcie żadnego głupiego błędu jak na starym MPCforumie. 

Opublikowano

Widzę że reklama na propsie, będzie opłacało się chodzć na bossy typu wiedzma itp.?

Tak tak wiedzme na prawde bedzie warto ubijać przyznam szczerze ze nawet bardzo warto

Opublikowano

Oby reklamka Małysza coś zadziałała, bo przydałoby się, żeby było co robić w przerwę świąteczną. Nie zróbcie żadnego głupiego błędu jak na starym MPCforumie.

prawie 500 osób w presce więc myślę że reklama już coś działa :)

ps. Polecam serwer

Opublikowano

prawie 500 osób w presce więc myślę że reklama już coś działa :)

ps. Polecam serwer

Tak a to dopiero początek reklamy :) mamy pare asów w rękawie

Opublikowano

Widzę sporo rzeczy z alucarda Ale szczegół... mam nadzieję że może wkoncu tym razem Malyszowi się uda :)

Serwer (pliki) mają 3 lata, jest to samo co było na MPCforumie sprzed 2 lat, więc powiedz mi kur*a... jak może być coś z Alucarda xDDD  Wasze myślenia mnie rozbraja xD

malysz topowy manipulator, ciezko nie polecam -.-

Niech mu Jaro pomoze przy starcie :yay:

Śmiech na sali z ludzi twojego pokroju ;) Gówno wiecie, najwięcej powiecie. 

Opublikowano

Forum MPCforum bedzie udostepnione na dniach. System Support również na dniach zostanie otworzony. Prezentacja bedzie cały czas aktualizowana.

Opublikowano

Za swoich czasów traktowałem ten serwer jako jeden z najlepszych a teraz mam nadzieję że będę go traktował jako najlpeszy :)

Zagram napewno

Opublikowano

czy sklepy offline będą dostępne na serwerze ?

Z tego co wiem podobno ma nie być bo każdy serwer z tymi sklepami ma zawsze problemy jakieś jak nie bugi to że ludziom itemy znikają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...