Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na szczęście istnieje jeszcze taka osoba jak Ty i ocalisz wszytkich przed złym teamem MPCforum ^^:) na gwiazdke dostaniesz od nas taką peleryne czerwoną zebyś się wyróżniał jako bohater. Wyjdziemy na ulice wszyscy zaczną bić brawo, skandować ze jesteś najlepszy yoooh :D zobaczysz będą święta pełne wrażeń    :)

Przypominam ze start jest 18.12.2015 godzina 19.00

@Trador dla nas własnie Ci ludzie którzy sobie coś tam piszą to darmowa reklama :) Niewielkim kosztem o MPCforumie usłyszą wszyscy. Tak to działa własnie :)

Szczęście że widzą takie posty, nawet 14 latki powinny wykryć tutaj minimum niedojebanie mózgowe.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczęście że widzą takie posty, nawet 14 latki powinny wykryć tutaj minimum niedojebanie mózgowe.

Skoro sam siebie tak oceniasz to co ja co na to poradze :) życia ci układał nie będe

Nie pisze do nikogo wulgarnie, nie odnosze się urazą. Wszytko co pisze jest przemyślane :) Gerenalnie to własnie dzięki takim osobom jak ty reklama płynie jak rzeka :)

Opublikowano

Skoro sam siebie tak oceniasz to co ja co na to poradze :) życia ci układał nie będe

Nie pisze do nikogo wulgarnie, nie odnosze się urazą. Wszytko co pisze jest przemyślane :) Gerenalnie to własnie dzięki takim osobom jak ty reklama płynie jak rzeka :)

Nie trzeba pisać wulgarnie, aby pokazać jakim jest się człowiekiem bez rozumu, to chyba rozumiesz?

Gerenalnie to gerenalnie

/ Jak to jest przemyślane, to ciekawi mnie jak przemyślałeś serwer

Opublikowano

Wmawiaj sobie dalej tępa istoto... Jak można być tak spierdolonym jak Ty.. bosz.. :C

Opublikowano

Nie trzeba pisać wulgarnie, aby pokazać jakim jest się człowiekiem bez rozumu, to chyba rozumiesz?

Gerenalnie to gerenalnie

/ Jak to jest przemyślane, to ciekawi mnie jak przemyślałeś serwer

Serwer jest przemyślany  bardzo dobrze :) Na pewno nudy nie bedzie

Odnośnie Twojej wypowiedzi pisania etc etc.

Na mnie możesz pisać same najgorsze rzeczy i osobiście nie przywiązuje do tego najmniejszej wagi. Wiem kim jestem co porafie i na co mnie stać. Sugerował ani brał do siebie twoich obelg na mój temat nie będe bo po co :) Nie zacznę Ci ubliżać bo taka rozmowa nie miała by końca. Ubliżali byśmy sobie nawzajem, dlatego podchodze do takich osób jak Ty z bardzo dużym dystansem. 

I tutaj nasune Ci cytat z MPCforum'a

Miej odwagę uwierzyć w siebie i działać...

Wstań i walcz! Twój wróg tylko czeka na to żebyś się poddał...

Nie daj mu tej satysfakcji!

Opublikowano

Serwer jest przemyślany  bardzo dobrze :) Na pewno nudy nie bedzie

Odnośnie Twojej wypowiedzi pisania etc etc.

Na mnie możesz pisać same najgorsze rzeczy i osobiście nie przywiązuje do tego najmniejszej wagi. Wiem kim jestem co porafie i na co mnie stać. Sugerował ani brał do siebie twoich obelg na mój temat nie będe bo po co :) Nie zacznę Ci ubliżać bo taka rozmowa nie miała by końca. Ubliżali byśmy sobie nawzajem, dlatego podchodze do takich osób jak Ty z bardzo dużym dystansem. 

I tutaj nasune Ci cytat z MPCforum'a

Miej odwagę uwierzyć w siebie i działać...

Wstań i walcz! Twój wróg tylko czeka na to żebyś się poddał...

Nie daj mu tej satysfakcji!

Pod walkę to nie podchodzi, bardziej wejdź na mpc, pośmiej się z barana i wyjdź

Opublikowano

Na starcie 2k bedzie znajac ludzi. W tych czasach tacy jak malysz maja przebicie mimo wszystkiego :/

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Czytam, czytam i czytam sobie ten temat. Cagroso idź na swój serwer gdzie przez cały dzień wczorajszy było tylko 27 osób xD 

Co do serwera, nie ma najmniejszego hejtu, że to jest rework. Ciekawe dlaczego ? Bo robi go Małysz ?

Nie grałem na wcześniejszej wersji MPCforuma, lecz na tej zawitam powodzenia i polecam ;)

Opublikowano

Czytam, czytam i czytam sobie ten temat. Cagroso idź na swój serwer gdzie przez cały dzień wczorajszy było tylko 27 osób xD

Co do serwera, nie ma najmniejszego hejtu, że to jest rework. Ciekawe dlaczego ? Bo robi go Małysz ?

Nie grałem na wcześniejszej wersji MPCforuma, lecz na tej zawitam powodzenia i polecam ;)

Chyba Ci się coś przewidziało.

Nie pyskuj do kogoś, gdy kogoś serwery mają się dobrze a nie padają w 2 dzień.

Taaa Niveria xddddddddddd

v67bgn.jpg

hhlg1v.jpg

A teraz do poradników won 3 2 1

Złodzieje złodziejami zostaną, Małysz nim został i nie odpuści, bo to jest zwykły dusigrosz.

Opublikowano

Chyba Ci się coś przewidziało.

Nie pyskuj do kogoś, gdy kogoś serwery mają się dobrze a nie padają w 2 dzień.

Taaa Niveria xddddddddddd

v67bgn.jpg

hhlg1v.jpg

A teraz do poradników won 3 2 1

Złodzieje złodziejami zostaną, Małysz nim został i nie odpuści, bo to jest zwykły dusigrosz.

Gościu masz jakieś problemy ze sobą cały czasu tutaj siedzisz i hejtujesz serwer raz z własnymi przydupasami , masz jakieś problem że serwer przebije wszystkie inne?

wczoraj byłem na tsie i już przed startem siedzi tam przeciętnie 50osób na ich kanale więc jak widać ludzie czekają już 2 tygodnie przed gdzie ty na swoim serwie nawet tyle osób na starcie nie miałeś.

ostatni etap gry został w 100% dopracowany aby było co robić ?

Opublikowano

Gościu masz jakieś problemy ze sobą cały czasu tutaj siedzisz i hejtujesz serwer raz z własnymi przydupasami , masz jakieś problem że serwer przebije wszystkie inne?

wczoraj byłem na tsie i już przed startem siedzi tam przeciętnie 50osób na ich kanale więc jak widać ludzie czekają już 2 tygodnie przed gdzie ty na swoim serwie nawet tyle osób na starcie nie miałeś.

ostatni etap gry został w 100% dopracowany aby było co robić ?

Małysz, oddaj ludziom hajs to pogadamy czy ktoś ma problemy czy ich nie ma

Opublikowano

Małysz, oddaj ludziom hajs to pogadamy czy ktoś ma problemy czy ich nie ma

Aha więc teraz wracamy do 14 strony i się kłócimy że ja to Małysz, nie no normalnie tutaj są sami idioci w tej prezentacji, w tym momencie zamykam naszą konwersację bo to jest bez sensu.

Czekam na start i polecam serwer.

Opublikowano

Aha więc teraz wracamy do 14 strony i się kłócimy że ja to Małysz, nie no normalnie tutaj są sami idioci w tej prezentacji, w tym momencie zamykam naszą konwersację bo to jest bez sensu.

Czekam na start i polecam serwer.

A co tam dałeś? Sam się tam wjebałeś xdddd

Opublikowano

Startujcie szybciej bo nie ma co robić :)

I czy można jakiś kanał na tsie dostać ?

Data jest ustalona nie możemy jej zmieniać :):D

Dodaliśmy nowość 

Możliwość zdobycia SM w grze, będą dropic kupony Smoczych Monet z metonów i bossów. Szansa oczywyście duża nie będzie. Kupony jakie będa dropic to 1Sm lub 2SM. 

Myślę że to bardzo fajny pomysł, ponieważ każdy będzie miał możliwość posiadania SM

Opublikowano

Dodaliśmy nowość 

Możliwość zdobycia SM w grze, będą dropic kupony Smoczych Monet z metonów i bossów. Szansa oczywyście duża nie będzie. Kupony jakie będa dropic to 1Sm lub 2SM. 

Myślę że to bardzo fajny pomysł, ponieważ każdy będzie miał możliwość posiadania SM

Bardzo dobry pomysł, nie sądziłem że na coś takiego wpadniecie xDD
Opublikowano

Dodaliśmy nowość 

O proszę też czegoś takiego się nie spodziewałem, wielki props za to bo jestem osobą która nie ładuje w isa za bardzo ale za to nałogowym graczem który cały czas dropi.
Opublikowano

Długo jeszcze mam czekać na start :D ? a tak na serio może wytrzymam jeszcze jakoś bo topka sama się nie wbije. ^^

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...