Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AltroS.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zresztą takie sprawy chyba raczej powinniście załatwiać na pw lub przez Policję nie rozumiem dalej jak ktoś kogoś może okraść na 1200zł i nie zostać w żaden sposób ukaranym przez policję.

A nie wiem czy wiesz, ale jako jedyny youtuber z metina to Wallander starał się o umowę z serwerami. Nikt pozostały nie, przecież wy od tego podatku nie odprowadzacie, a macie jak to napisali - 200 albo 300 zł za odcinek. ;]

Opublikowano

Pokaż mi jego adres 

Mi się nie chce za 200zł bawić, ale jak ktoś by chciał pełen adres małysza może odezwać się do mnie na gg.

Najlepszym sposobem nie jest podanie go na policje tylko do kontroli skarbowej :lenny:;)

Będą sklepy offline?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi się nie chce za 200zł bawić, ale jak ktoś by chciał pełen adres małysza może odezwać się do mnie na gg.

Najlepszym sposobem nie jest podanie go na policje tylko do kontroli skarbowej :lenny:;)

Będą sklepy offline?

pisali że nie będzie przynajmniej tak się doczytałem
Opublikowano

Większość hejtu jest przez to że 90% ludzi przejdzie na serwer MPCforum i uwierzcie mi ludzie że hejt nie zrobi wielkiego wrażenia na kimś kto będzie chciał grać na MPCforumie i inwestować w isa :D

Ale to jest jak największa prawda, ten serwer przebija wszystkie inne dlatego hejt jak by był taki lipny to by było zamiast 19 stron w presce tylko 2 i nikt by się nim nie interesował a jest zupełnie inaczej.

Będziecie robili jakiś event w święta ?

Opublikowano

Będą sklepy offline?

A kto niby ma te sklepy wprowadzić :D. Ten idiota terenzo czy może nwm... Małysz xdd?

@ bronie 75 się przerabia bo nie dowidziałem w prezce chyba nic o tym ^^?

Opublikowano

A kto niby ma te sklepy wprowadzić :D. Ten idiota terenzo czy może nwm... Małysz xdd?

@ bronie 75 się przerabia bo nie dowidziałem w prezce chyba nic o tym ^^?

zatrudnimy ciebie, przeciez ty jestes najlepszy

Bronie 75 dropią z potworów 

Opublikowano

Znowu Mały(ż) robi serwer, który będzie stał tyle czasu co Agares? Naciągnie gimbusków na hajs,a potem baj baj. Nie wiem jak można mu zaufać.

Nie polecam przez tego oto właśnie osobnika.jpg

Pozdrawiam cieplutko, wesołego Święta Zimy!!!

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Znowu Mały(ż) robi serwer, który będzie stał tyle czasu co Agares? Naciągnie gimbusków na hajs,a potem baj baj. Nie wiem jak można mu zaufać.

Każda opinia jest ważna :) Trzymam ręke na pulsie w tym projekcie wiec spokojnie wszytko bedzie dobrze

Wesołych Świąt :)))

Opublikowano

Bardzo fajny okres na stworzenie serwerka, od razu będzie można zrobić świąteczną promocję na SM ^^

Dobrze to rozplanowaliście. Mimo wszystko życzę powodzenia. Jeżeli się okaże, że serwer padnie szybko i wyniknie z tego, że w głowie jest tylko kasa (a na 90% tak jest) to jesteście totalnym zerem i nie macie szacunku do nikogo. Ale to sie okażę :) POZDRO !!!!!!!!

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Bardzo fajny okres na stworzenie serwerka, od razu będzie można zrobić świąteczną promocję na SM ^^

Dobrze to rozplanowaliście. Mimo wszystko życzę powodzenia. Jeżeli się okaże, że serwer padnie szybko i wyniknie z tego, że w głowie jest tylko kasa (a na 90% tak jest) to jesteście totalnym zerem i nie macie szacunku do nikogo. Ale to sie okażę :) POZDRO !!!!!!!!

A co do promocji to juz teraz mogę zagwarantować ze żadnych nie bedzie. 

Opublikowano

Każda opinia jest ważna :) Trzymam ręke na pulsie w tym projekcie wiec spokojnie wszytko bedzie dobrze

Wesołych Świąt :)))

Ty trzymasz rękę na pulsie? Jak każdy Twój serwer był niewypałem, bo stawiałeś te serwery pod hajs i na kilka tygodni.

AnnwID.gif

Opublikowano

Agares nie był Małysza, małysz miał jedynie MPCforuma 2 lata temu a do tego czasu żadnego innego serwera, wszystkie które nagrywał to nie były jego.
Opublikowano

Agares nie był Małysza, małysz miał jedynie MPCforuma 2 lata temu a do tego czasu żadnego innego serwera, wszystkie które nagrywał to nie były jego.

Alucard.

Nie polecam serwera bo Małysz aka zlodziej. :v

Opublikowano

Alucard.

Nie polecam serwera bo Małysz aka zlodziej. :v

Widze ze nie masz pojęcia o czym piszesz :) ale pozostawie cię samego z tą świadomością :)

Prawdopodobnie niebawem zmieni się cała szata graficzna prezentacji :) Na nieco bardziej przejrzystą :)

Opublikowano

Większość hejtu jest przez to że 90% ludzi przejdzie na serwer MPCforum i uwierzcie mi ludzie że hejt nie zrobi wielkiego wrażenia na kimś kto będzie chciał grać na MPCforumie i inwestować w isa :D

Ty to jednak jesteś głupi..

Myślisz, ze ludzie przejdą z zaufanego serwera który stoi x time, maja dobre eq, gra duzo ludzi (np invo***, atre**,veste*** itd) to pójdą, na jakiiś syf który padnie po miesiącu a w teamie ma samych złodzieji?

Czekam na event na święta, jestem bardzo zaciekawiony tym, jaka najlepsza administracja w polsce pokaze to tutaj!1!

Opublikowano

Ty to jednak jesteś głupi..

Myślisz, ze ludzie przejdą z zaufanego serwera który stoi x time, maja dobre eq, gra duzo ludzi (np invo***, atre**,veste*** itd) to pójdą, na jakiiś syf który padnie po miesiącu a w teamie ma samych złodzieji?

Czekam na event na święta, jestem bardzo zaciekawiony tym, jaka najlepsza administracja w polsce pokaze to tutaj!1!

Na szczęście istnieje jeszcze taka osoba jak Ty i ocalisz wszytkich przed złym teamem MPCforum ^^:) na gwiazdke dostaniesz od nas taką peleryne czerwoną zebyś się wyróżniał jako bohater. Wyjdziemy na ulice wszyscy zaczną bić brawo, skandować ze jesteś najlepszy yoooh :D zobaczysz będą święta pełne wrażeń    :)

Przypominam ze start jest 18.12.2015 godzina 19.00

Opublikowano

A ty dalej przydupasie dzielnie ich bronisz.Małysz miał inne serwery to jest tak samo jak z Lourteam/Przemkiem do ,którego należał Teorios i Enaris i każdy ogarnięty o tym wie ale tłum baranów na te serwery wchodzi 

Uczeń
Opublikowano

A ty dalej przydupasie dzielnie ich bronisz.Małysz miał inne serwery to jest tak samo jak z Lourteam/Przemkiem do ,którego należał Teorios i Enaris i każdy ogarnięty o tym wie ale tłum baranów na te serwery wchodzi 

to nie przydupas tylko to jest malysz...  :lenny:

Opublikowano

Czyli przydupas :D

Sam jesteś przydupasem bo jak pieski tutaj się zlatujecie.

Czekam z niecierpliwością na start jeszcze trochę i będzie top1.

Opublikowano

Sam jesteś przydupasem bo jak pieski tutaj się zlatujecie.

Czekam z niecierpliwością na start jeszcze trochę i będzie top1.

@Trador dla nas własnie Ci ludzie którzy sobie coś tam piszą to darmowa reklama :) Niewielkim kosztem o MPCforumie usłyszą wszyscy. Tak to działa własnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...