Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@iGu Ten podręcznik gracza naprawdę strasznie odrzuca.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Dawno się nie wypowiadałem w tym dziale no ale... 

Przede wszystkim bawi mnie to, że 1 administrator (Cigarette czy jak mu tam) udaje zwykłego gracza i chwali serwer, a w dodatku hejtuje inne serwery próbując (?) uświadomić każdemu, że 'lesthia' jest najlepsza - śmiech na sali. 
Serwer robiony rok, a posiadał podstawowego buga z hełmami na 21lvl (kupowałeś taniej, sprzedawałeś drożej) - z tym bugiem męczyliście się 4godziny! Doskonała administracja!

Jak na rok pracy (heh, śmiechłem), to serwer jest mało dopracowany i dużo mu brakuje do 'medium'. 

Nie polecam.

Opublikowano

Dawno się nie wypowiadałem w tym dziale no ale... 

Przede wszystkim bawi mnie to, że 1 administrator (Cigarette czy jak mu tam) udaje zwykłego gracza i chwali serwer, a w dodatku hejtuje inne serwery próbując (?) uświadomić każdemu, że 'lesthia' jest najlepsza - śmiech na sali. 

Serwer robiony rok, a posiadał podstawowego buga z hełmami na 21lvl (kupowałeś taniej, sprzedawałeś drożej) - z tym bugiem męczyliście się 4godziny! Doskonała administracja!

Jak na rok pracy (heh, śmiechłem), to serwer jest mało dopracowany i dużo mu brakuje do 'medium'. 

Nie polecam.

Po 1 ja widzę na stronie 25 innych różnych poprawek a nie tylko 1. Wśród tych 25 mogł być ten hełm.

Po 2 nie liczy się czas a fakt, że naprawili ten błąd :yay:  :yay:  :yay: 

Po 3 taki cwany to sam zrób serwa, a nie sory miałeś i co? Poleciał z dymem. Czy wgl wystartował? "Doskonalsza administracja".

Po 4 serwer stoi, wszystkie spoty są zajęte więc gracze są. 

Po 5 nie polecasz a nawet nie zagrałeś  o.O  o.O  o.O  o.O  o.O 

Nie zgrywaj tu kozaka i HEH ŚMIECHAJ DALEJ :) Bo ich serwer stoi a Twój nie bólodupcu :*

Ja P******e ta dzisiejsza zazdrość co ona robi z ludźmi :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Po 1 ja widzę na stronie 25 innych różnych poprawek a nie tylko 1. Wśród tych 25 mogł być ten hełm.

Po 2 nie liczy się czas a fakt, że naprawili ten błąd :yay:  :yay:  :yay:

Po 3 taki cwany to sam zrób serwa, a nie sory miałeś i co? Poleciał z dymem. Czy wgl wystartował? "Doskonalsza administracja".

Po 4 serwer stoi, wszystkie spoty są zajęte więc gracze są. 

Po 5 nie polecasz a nawet nie zagrałeś  o.O  o.O  o.O  o.O  o.O 

Nie zgrywaj tu kozaka i HEH ŚMIECHAJ DALEJ :) Bo ich serwer stoi a Twój nie bólodupcu :*

Ja P******e ta dzisiejsza zazdrość co ona robi z ludźmi :D

O widzę, szybki relog na 2-gie konto kto piszę? Rafał czy igu? - dlaczego dalej nie macie bana za to multi ah... 

Przede wszystkim nie porównuj teriosa, na którym byłem GM'em do tego czegoś. Tam grało 3,3k tutaj gra może 200 osób? 

Przy takiej ilości zapewne ten wasz serwer długo nie postoi bo z czego będziecie opłacać? Z własnej kieszeni - wątpię. 

Zazdrość o co? To Wy cały czas hejtujecie inne serwery uważając, że wasza lesthia jest top1 serwerem + cały czas piszecie ze swoich multikont pozytywne opinie, a gdy ktoś wyrazi negatywne zdanie o waszej lesthi zaraz zaczynacie się spinać.

Opublikowano

O widzę, szybki relog na 2-gie konto kto piszę? Rafał czy igu? - dlaczego dalej nie macie bana za to multi ah... 

Przede wszystkim nie porównuj teriosa, na którym byłem GM'em do tego czegoś. Tam grało 3,3k tutaj gra może 200 osób? 

Przy takiej ilości zapewne ten wasz serwer długo nie postoi bo z czego będziecie opłacać? Z własnej kieszeni - wątpię. 

Zazdrość o co? To Wy cały czas hejtujecie inne serwery uważając, że wasza lesthia jest top1 serwerem + cały czas piszecie ze swoich multikont pozytywne opinie, a gdy ktoś wyrazi negatywne zdanie o waszej lesthi zaraz zaczynacie się spinać.

Nie ma co hejtować czy krytykować serwera. Ja sam czekam jeszcze aż go dopracują do końca, bo serwer

ma potencjał, ale rzeczywiście wiele jeszcze brakuję. Staram się pomóc swoimi radami, a co będzie to zobaczymy. :)

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

Taka brzydka, a wy jeszcze ją reklamujecie, pls.

Ona ma po prostu mało latuf, ja wiem..14/15 jej dam.     o k***a, ma 19 xDDDDDd

Ale live spoko. :D

Serwer polecam, może coś z tego będzie. 

­

Opublikowano

Nie ma co hejtować czy krytykować serwera. Ja sam czekam jeszcze aż go dopracują do końca, bo serwer

ma potencjał, ale rzeczywiście wiele jeszcze brakuję. Staram się pomóc swoimi radami, a co będzie to zobaczymy. :)

Potencjal ma Rayen2 a nie kolejny (super amejzing prodżekt) ktorych jest aktualnie jakis pierdyliard.

Opublikowano

Potencjal ma Rayen2 a nie kolejny (super amejzing prodżekt) ktorych jest aktualnie jakis pierdyliard.

Podziękuję z tym serwerem. Skoro sponsor na Sriverii popiera sprzedawanie itemów

przez pseudo "team" to wiesz.... ^^

Opublikowano

Na serwerze 50 osób o której 10 rano? gdzie spora część serwerowej społeczności jest w szkole?

Ja odkryłem 2 błędy ;) mianowicie misja antidotum nie działa poprawnie, ponieważ nie da się jej wziąść od strażnika wsi, oraz metinologia nr 12 jest awykonalna ponieważ trzeba zabić meting upadku, a jak wszyscy wiemy on występuje tylko i wyłącznie w dt przez co nie zalicza misji wcale (metin na 60lvl)

Opublikowano

loguje sie caly czas i wyrzuca i problem z teksturami :/

nic nie tracisz okolo 43 osob jest na serwie... bieda i brak zainteresowania adminow do graczy,.

Opublikowano

Medium bardziej

Ciekawe pod którym aspektem, bo zarówno ulepszanie itemów jak i exp to typowy hard, podchodzący może lekko pod medium. 

Opublikowano

Bronie nadal się nie błyszczą a niby nasz ukochany administrator miał to dodać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...