Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja jeszcze na waszym miejscu dodałbym pierścień anty-expa, jak już są te ulepszacze. 

Zgadzam się, ale niech ten Anty-exp będzie jako jedna z funkcji panelu bocznego.

Wszystko w jak najlepszym porządku, tylko ten podpunkt 1 :) Niech to nie będzie tak, że bezie do wyboru na naszą profesję tylko niech to będzie losowa... Bo jeśli bezie można wybrać np Aura miecza to straci to automatycznie na handlu :)

Niech będzie na naszą profesje, ale losowa, bez żadnego wyboru.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znowu to samo, przerwa techniczna miała trwać 30 minut, a już trwa ponad godzinę. Graczy wam ubywa przez to walenie w ch..  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

I znowu to samo, przerwa techniczna miała trwać 30 minut, a już trwa ponad godzinę. Graczy wam ubywa przez to walenie w ch..  :yay:

A niech ubywa, ja wolę poczekać aż wszystko zostanie dopracowane, a później lecimy. ^^

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

dopracowane to juz kur.a powinno byc w dniu startu

Nic nie można przewidzieć.

Pozdrawiam, Nostradamus.

Budowniczy
Opublikowano

@iGu

Zmniejszycie ceny garniturów i sukni ślubnych? Bo cena 2.5kk troche przesadna

Tak, zostanie to zapisane i przedyskutowane. 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

@iGu

przedyskutowane? przecież przy tym dropie yang 2.5kk jest to wygórowana cena

zawsze masz is  B)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

Zmiany na serwerze podczas ostatniej przerwy.
Stan: 15.11.2015, Godzina 22:27 

logo-presentation.png

~ Zwiększono zabezpieczenia przez atakami DDOS. 
~ Dodano pierścień zaręczynowy do handlarki różnościami w cenie 250.000 yang. 
~ Usunięto drop Ataku Boga Smoków na czas naprawy przedmiotu. 
~ Edytowano % oraz ilość sztuk wylatujących ros ze szkatułek Lesthii. 
~ Wprowadzono poprawki w questach. 
~ Dodano do dozorcy 3 zakładki [Dozorcę znajdziecie w podręczniku gracza]. 
~ Poprawiono łączenie i rozdzielanie wielu przedmiotów [Aktualnie bez KU]. 
~ Poprawiono handel niektórymi przedmiotami. 
~ Poprawki dropu ulepszaczy m.in Shuriken+, Igła i Szpon Skorpiona.
~ Dodano drop małży do Metinów. 
~ Dodano drop zwojów egzorcyzmu do platynowej szkatułki. 
~ Poprawiono możliwość zdejmowania rękawicy złodzieja. 
~ Dodano [MOD]Eternal do listy administracji [Osoba odpowiadająca na pytania graczy]. 

Planowane zmiany podczas następnej przerwy: 

~ W całości naprawienie lochów małp. 
~ Dodanie do IS brakujących przedmiotów m.in kostiumów. 
~ Dodanie pierścienia ANTY EXP. 
~ Naprawa bonusu Ataku Boga Smoków. 
~ Wprowadzenie łączenia KU. 

W ramach rekompensaty:

~ Szansa na yang bombę +50%
~ Szansa na drop yang +50% 
~ Szansa na drop przedmiotów +50%
~ Zdobywane Doświadczenie +50%

Przepraszamy za wydłużony czas przerwy i życzymy miłej gry,

Zespół Lesthia.eu

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ten patcher jakiś zwalony jest, bo nie dość, że za każdym razem zmienia mi config.exe na domyślny, to teraz za każdym razem jak go odpalam, to po 5 sekundach jest brak odpowiedzi i dupa, nawet gry nie mogę odpalić. Halp? 

Opublikowano

Ten serwer nie ma przyszłości odradzam gre tutaj. Gdy usuniecie ulepy do 54 lv i przestaniecie ignorować ludzi w prezce to może coś z tego będzie

Budowniczy
Opublikowano

Ten serwer nie ma przyszłości odradzam gre tutaj. Gdy usuniecie ulepy do 54 lv i przestaniecie ignorować ludzi w prezce to może coś z tego będzie

Nie odradzaj komuś gry, jeśli nawet jej nie widziałeś. Kontakt z graczami trzymamy cały czas. Nikogo nie ignorujemy. 

Nie chciałbym, abyś używał czyichś argumentów i propozycji do swojego niezadowolenia. Zapraszam do pobrania klienta oraz zawitania na serwer również Ciebie.

Pozdrawiam,

Bervsky

logo.png

Opublikowano

Nie odradzaj komuś gry, jeśli nawet jej nie widziałeś. Kontakt z graczami trzymamy cały czas. Nikogo nie ignorujemy. 

Nie chciałbym, abyś używał czyichś argumentów i propozycji do swojego niezadowolenia. Zapraszam do pobrania klienta oraz zawitania na serwer również Ciebie.

Pozdrawiam,

Bervsky

Ja bym z chęcią zawitał, jakby patcher mi działał. Ściągnąłbym nawet ze strony, ale no tak - nie jest wrzucony, a całego clienta od nowa mi się ściągać nie chce. Przynajmniej wrzuccie go na strone. 

Budowniczy
Opublikowano

Pytanie...

Czemu ten patcher raz sie załaduje całkowicie a pozniej stoi ?

I czy serwer działa wgl?

Tak, serwer jest uruchomiony. Patcher służy do spatchowania, po czym wyłączasz patcher i odpalasz grę Lesthia.exe.

logo.png

Opublikowano

Tak, serwer jest uruchomiony. Patcher służy do spatchowania, po czym wyłączasz patcher i odpalasz grę Lesthia.exe.

No spoko, tylko, że jak tak robię, to gra mi się nie odpala, bo Patcher nie może się do końca załadować, bo go wywala. 

@Edit

O, gra mi się odpaliła, no bajka. Szkoda tylko, że kanały offline.

Opublikowano

Pozdrawiam,

Bervsky

Dobra tak sobie wmawiaj może następny serwer wam wyjdzie. Elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...