Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest medium z elementami harda kasa za robienie misji spokojnie starcza na zrobienie eq do +9 ja sam mam 18kk na 60 lvl expi się trochę ciężej niż na przeciętnym medium ale też to jest uwarunkowane niskim max lvl (120) a już jest 20 osób 60+

Ulepszacze lecą jak głupie

I pali jak na globalnym serwerze ale ogólnie serwer jest naprawdę spoko

A i skile juz mam g2 ognista i g1 trujaca i wcale nie korzystałem z is

Co ciekawe narzekacie na administrację a dziennie wieczorem wprowadzają usprawnienia na serwerze i poprawy dropow etc

Wiec skonczcie pieprzyc głupoty ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na stronie channele niby ON, a tymczasem na kliencie... :f Zróbcie jakieś poprawki, mogą nawet ważyć kolejne 1gb ale żeby serwer był grywalny...

Opublikowano

Jak wam sie nie chce połączyć i  pisze, ze trwa łączenie to klikać anuluj, wpisywać passy ponownie i wszystko śmiga jak w zegarku! Sam tak mam :)

Serwer aktualnie off bo jakieś poprawki

Serdecznie polecam :D Sam mam dopiero 40lvl, ale gra się zarąbiście i jest stosunkowo dużo ludzi :) 

Opublikowano

Zastanawia mnie pewien fakt na tego typu serwerach, dlaczego nie można np. kostiumów czy petów zdobyć z gry tylko jedyną drogą jest Item Shop?
I dlaczego stało się to normalne wśród serwerów?

To właśnie dlatego tu nie zagram, p2w.

­

­

Budowniczy
Opublikowano

UWAGA

Z powodu błędu w serwerowni, jesteśmy zmuszeni chwilowo czekać. Wszelkie problemy zostały już zgłoszone oraz jesteśmy aktualnie w kontakcie z serwerownią. Prosimy cierpliwie czekać.

Administratorzy serwerowni prowadzą aktualnie interwencję na serwerze. Będziemy na bieżąco Was informować.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Zastanawia mnie pewien fakt na tego typu serwerach, dlaczego nie można np. kostiumów czy petów zdobyć z gry tylko jedyną drogą jest Item Shop?

I dlaczego stało się to normalne wśród serwerów?

To właśnie dlatego tu nie zagram, p2w.

­

Zostan przy swoim projekcie Antaris :) Zobaczymy czy u was bedzie  roznica watpie.

Opublikowano

Zostan przy swoim projekcie Antaris :) Zobaczymy czy u was bedzie  roznica watpie.

Jestem zwykłym graczem, na Antaris będę pomagał w wymianach,a poza tym gram jak każdy użytkownik tutaj, więc co ma piernik do wiatraka.

Z powodu błędu w serwerowni, jesteśmy zmuszeni chwilowo czekać. Wszelkie problemy zostały już zgłoszone oraz jesteśmy aktualnie w kontakcie z serwerownią. Prosimy cierpliwie czekać.

Administratorzy serwerowni prowadzą aktualnie interwencję na serwerze. Będziemy na bieżąco Was informować.

To już nie naprawiacie błędu z logowaniem tylko to wina serwerowni?

­

­

Opublikowano

@iGu może wpierw ogarnijcie wszystkie bugi dodajcie to co miało być dodane i tyle a nie co chwile przerwy.

Mieliście wprowadzić moją propozycje w przerwie no i gdzie ona jest?: 

Opublikowano

Jestem zwykłym graczem, na Antaris będę pomagał w wymianach,a poza tym gram jak każdy użytkownik tutaj, więc co ma piernik do wiatraka.

To już nie naprawiacie błędu z logowaniem tylko to wina serwerowni?

­

Aktualnie są dwie możliwości albo administracja skopała bazę danych bo nawet rankingu i prosty informacji nie ma bo jest warning z mysql, albo faktycznie serwer na którym znajduje się baza własnie coś zjebał xD więc no nie koniecznie wina lezy po stornie administracji huh ;x

Opublikowano

To już się nudne zaczyna robić, codziennie na kilka godzin wyłączacie ten serwer. Przy każdym takim incydencie wam ubywa ludzi z serwera.

Jeśli serwerownia nawala, to ją zmieńcie, a jak nie dajecie rady od strony technicznej serwera metin, to zatrudnijcie kogoś do pomocy, bo to już serio bekowe się zaczyna robić.

Na żadnym innym serwerze nie spotkałem się z wyłączaniem serwera na dobre parę godzin w godzinach popołudniowych, gdzie najwięcej osób gra o tej porze.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ventos Zgadzam się z tym wyłączaniem w godzinach popołudniowych.. To nie jest dobry pomysł. Chcę dla serwera jak najlepiej bo z*********e mi się gra, ale serio z każdą taką przerwą ubywa graczy niestety :( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...