Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otrzymaliśmy wiadomość od serwerowni o zakończeniu działań z ich strony.

Przejęliśmy sprawę i teraz my wykonujemy działania w celu przywrócenia prawidłowego funkcjonowania serwera.

Informacja z facebook'a, która została zamieszczona godzinę temu. Szkoda, że do tej pory dalej strona nie działa i rankingu nie ma.

Podejrzewam, że serwer włączą za jakiś dzień/dwa.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

@iGu Mógłby dać jakieś info, na jakim etapie pracy są. Chociaż osoby czekające na serwer jeszcze dzisiaj, wiedziałyby na czym stoją, ale niestety brak kontaktu. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

pozdrawiam wszystkich co wladowali w isa ;D

dzieki za pozdrowienia kolego 

powiem ci ze nic sie nie stalo

ciebie tez pozdrawiam jak tam kieszonkowe od rodzicow?

starcza ci na nowe buty raz na 3miesiace?

56096062140461666809.png

Opublikowano

dzieki za pozdrowienia kolego 

powiem ci ze nic sie nie stalo

ciebie tez pozdrawiam jak tam kieszonkowe od rodzicow?

starcza ci na nowe buty raz na 3miesiace?

Oburzył się ten co wydał na IS i serwer nie działa i ma ból dupy :) Bo myślał, że będzie super kozakiem w topce a tu lipa bo serwer to kicha i nie działa... Oj jak przykro ^^ 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oburzył się ten co wydał na IS i serwer nie działa i ma ból dupy :) Bo myślał, że będzie super kozakiem w topce a tu lipa bo serwer to kicha i nie działa... Oj jak przykro ^^

w ciagu tygodnia gralem na 3/4serverach na kazdym wydalem 50/100zl myslisz ze mi zalezy?

kolego pieniadze to nie wszystko ...

"Oburzyl sie" poprostu podziekowalem za pozdrowienia

EDIT Dokladnie 350zl wydane na metina od tamtego poniedzialku ... ps teraz ty bd mial bol dupy jak ci to udowodnie.

idz po kieszonkowe do matki...

56096062140461666809.png

Opublikowano

A iGu sobie przegląda tematy w dziale tworzenia serwerów, w sumie lekcja wam by się jakaś przydała. Serwer wystartował 3 dni temu, z tego 50-60% to wasze przerwy techniczne? Nic nie osiągnęliście tym serwerem, prócz zbierania hejtów tu i na facebooku. Potencjał może i był, ale brak doświadczenia administracji, amatorszczyzna na wysokim poziomie i brak jakiejkolwiek organizacji zniszczył ten serwer. Robiliście przerwy techniczne co chwilę, a do tego wmawialiście ludziom, że będą trwały 5 minut, a zazwyczaj serwer wyłączaliście na trzy godziny. Dzisiaj przeszliście samych siebie, przerwa która już trwa 9 godzin, a jeszcze się nie skończyła. Nie lepiej zamknąć ten serwer w piździet, ponaprawiać wszystkie błędy i wystartować jeszcze raz? Beka jak skurwesyn, dobranoc.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

w ciagu tygodnia gralem na 3/4serverach na kazdym wydalem 50/100zl myslisz ze mi zalezy?

kolego pieniadze to nie wszystko ...

"Oburzyl sie" poprostu podziekowalem za pozdrowienia

EDIT Dokladnie 350zl wydane na metina od tamtego poniedzialku ... ps teraz ty bd mial bol dupy jak ci to udowodnie.

idz po kieszonkowe do matki...

Nie będę mieć bólu dupy ponieważ nie mam o co :) Po prostu wolę ten hajs zamiast przepierdzielać w Metina np. na Kino z dziewczyną czy jakiś wypad do pizzerii lub na weekend w góry :) I mam wiele więcej przyjemności z tego i co najcenniejsze jej uśmiech. A Ty jak widać stary, zapierdziały, maniak metinowy siedzący przed Metinem (Bo Gdzie indziej brak szacunku) I wydający hajs. No jakbym miał takie życie towarzyskie owszem, wydawałbym na Metina z pół wypłaty ;) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A iGu sobie przegląda tematy w dziale tworzenia serwerów, w sumie lekcja wam by się jakaś przydała. Serwer wystartował 3 dni temu, z tego 50-60% to wasze przerwy techniczne? Nic nie osiągnęliście tym serwerem, prócz zbierania hejtów tu i na facebooku. Potencjał może i był, ale brak doświadczenia administracji, amatorszczyzna na wysokim poziomie i brak jakiejkolwiek organizacji zniszczył ten serwer. Robiliście przerwy techniczne co chwilę, a do tego wmawialiście ludziom, że będą trwały 5 minut, a zazwyczaj serwer wyłączaliście na trzy godziny. Dzisiaj przeszliście samych siebie, przerwa która już trwa 9 godzin, a jeszcze się nie skończyła. Nie lepiej zamknąć ten serwer w piździet, ponaprawiać wszystkie błędy i wystartować jeszcze raz? Beka jak skurwesyn, dobranoc.  :yay:

Jak to mówią - "Najmniejsze pieski najgłośniej szczekają", w tym przypadku idealnie pasuje do nich ten cytat, bo na każdym kroku się wywyższali i robili z siebie wielkich zawodowców a teraz nawet nie potrafią poinformować graczy z tym co się dzieje, a o krytyce której nie potrafią przyjąć nie będę wspominał.

Opublikowano

@iGu - oświecisz nas co z tym serwerem, bo widzę że przeglądasz ten temat, a żadnej informacji na temat serwera nie dostaliśmy od kilku godzin. Ani tu, ani na facebooku. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie będę mieć bólu dupy ponieważ nie mam o co :) Po prostu wolę ten hajs zamiast przepierdzielać w Metina np. na Kino z dziewczyną czy jakiś wypad do pizzerii lub na weekend w góry :) I mam wiele więcej przyjemności z tego i co najcenniejsze jej uśmiech. A Ty jak widać stary, zapierdziały, maniak metinowy siedzący przed Metinem (Bo Gdzie indziej brak szacunku) I wydający hajs. No jakbym miał takie życie towarzyskie owszem, wydawałbym na Metina z pół wypłaty ;)

po 1 stary zapierdzialy? 

mam 18lat skonczona szkole i 10tys zl miesiecznie za moje pol wyplaty  moglbym kupic jakiegos priva a nie full is chcesz dowody? pw

po 2 codziennie wydaje pieniadze na inne przyjemnosci nie tylko metin wrocilem do tej gry po 2latach a to

ze mnie stac na wieksze wydadki to najwidoczniej masz z tym problem

fajnie ze masz dziewczyne teraz idz po te kieszonkowe od rodzicow...

aha jeszcze 1 nie wiem o co zaczynasz sie spinac i mnie wyzywac...

no ale juz idz po te kieszonkowe... dziewczynie kupisz batona

moze sie usmiechnie :D :D

56096062140461666809.png

Opublikowano

po 1 stary zapierdzialy? 

mam 18lat skonczona szkole i 10tys zl miesiecznie za moje pol wyplaty  moglbym kupic jakiegos priva a nie full is chcesz dowody? pw

po 2 codziennie wydaje pieniadze na inne przyjemnosci nie tylko metin wrocilem do tej gry po 2latach a to

Śmieszny jesteś, nie trzeba więcej dodawać i zamknij morde.

- PS, jakoś nie sądzę, abyś zarabiał 10tyś zł, skoro nawet nie umiesz poprawnie pisać i składać zdań. xD

Opublikowano

Śmieszny jesteś, nie trzeba więcej dodawać i zamknij morde.

- PS, jakoś nie sądzę, abyś zarabiał 10tyś zł, skoro nawet nie umiesz poprawnie pisać i składać zdań. xD

od 7roku zycia mieszkam w UK kolego :)

dzis po 22 moge ci dac screeny z konta bankowego jesli tylko chcesz tak jak pisalem > pw :)

a teraz dobranoc.

56096062140461666809.png

Opublikowano

po 1 stary zapierdzialy? 

Po pierwsze matole, piszesz jak typowy pokemon i nie potrafisz zdania złożyć do kupy. Masz 18 lat i skończoną szkołę, gimnazjum? Ambitnie. Widzę, że cię meczy kompleks z pieniążkami, których nie masz i bardzo próbujesz pokazać swoją wyższość przez nie - żenada. Po trzecie sam wyskoczyłeś pierwszy z bólem dupy w tym temacie. Poproś rodziców, żeby ci sprawili nowy mózg, albo niech cie nauczą z niego korzystać.

@topic

Serwer polecam, bardzo lubię czekać na ten serwer podczas przerw technicznych i administracja mnie nigdy nie zawodzi w tym temacie. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Info z facebook'a :

90062661043873937066.jpg

Czyli na serwer dzisiaj nie ma co czekać, zapewne informacje dostaniemy koło godziny 22-24.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Info z facebook'a :

90062661043873937066.jpg

Czyli na serwer dzisiaj nie ma co czekać, zapewne informacje dostaniemy koło godziny 22-24.  :yay:

Grają całkowicie na zwłokę, aż się pojawi coś innego ludzie zapomną o ich serwerze i już go nie uruchomią a hajs za IS zgarnięty :) Lecz mentalność ludzi jest taka, że zapamiętają skład Teamu i raczej na ich serwer już nie wbiją ^^ Chyba, ze zmienią nazwy :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdyby ten serwer to jakis hit byl to bym rozumial tych garstke ludzi ktorzy czekaja na ten serwer.

Ale tam po 40-50 osob online bylo , kazdy hack dzialal, bugi na yangi I SM byly, I nadal czekacie? tyle fajnych serwerow teraz rusza w listopadzie I grudniu ze szkoda wolnego czasu na taka Lesthie, gdzie jescze osszukuja I nie licza sie z graczami swojego serwer'a.

Lepiej zajac sie czyms innym/.

Wielki minus - dlatego serrwera.

Opublikowano

Gdyby ten serwer to jakis hit byl to bym rozumial tych garstke ludzi ktorzy czekaja na ten serwer.

Ale tam po 40-50 osob online bylo , kazdy hack dzialal, bugi na yangi I SM byly, I nadal czekacie? tyle fajnych serwerow teraz rusza w listopadzie I grudniu ze szkoda wolnego czasu na taka Lesthie, gdzie jescze osszukuja I nie licza sie z graczami swojego serwer'a.

Lepiej zajac sie czyms innym/.

Wielki minus - dlatego serrwera.

Widzę hejtery przejęły temat i teraz będą spamować w tej prezentacji żeby zniechęcić innych gry. Kolego, z Ciebie mam największą bekę. Razem z tym Ventosem gadacie na ten serwer a jak tylko online jest to was pierwszych widać w grze matoły. To zastanówcie się czy gracie czy hejtujecie. Na serwerze 50 online? To pomóż mi znaleźć 1 metina albo chociaż 1 spot  wolny w m2 na dzikusach. 

Bug na SM? Pokaż w takim razie konto z Twoimi SM i tak samo pokaż konto ze zbugowanymi YANGami bo bez dowodów to nawet nie zaczynaj się udzielać w prezentacji.

Póki co administracja odpisała każdemu graczowi w ten sam dzień co napisali do administracji. 

Typowy hetjerze :D Założę się ze bedzie online to pierwszy lamusie na grze będziesz. Bo dobrze wiesz ze z*******y serwer :D Co za ludzie ja wale.

Powiedz mi, adminem jakiego serwera jestes ? :D 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...