Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakoś ja np nie mam problemu z zalogowaniem więc musicie coś źle robić :D Tylko ten resp metinów jest dobijający jak są 2/3 metki na mapę.. tylko w m1 więcej spotkałem a tak to nic

Opublikowano

.

.

Serwer został uruchomiony.

Przepraszamy wszystkich za zaistniałe błędy. 

Osoby, którym działa patcher, mogą patchować klienta. [Poczekać, aż zielony pasek się załaduje]

Osoby, które go nie posiadają, muszą pobrać łatkę oraz wrzucić ją do folderu pack.

XYZ

Osoby, które nie mają klienta, mogą go pobrać stąd:

XYZ

Po całej przerwie, na serwerze dokonaliśmy dużych zmian:

~ Poprawiono bugujące się mapy: Pustynia, Dolina Orków, Góra Sohan, kraj Imha.

~ Poprawki cen u handlarki różnościami w tym czerwone oraz niebieskie mikstury.

~ Edytowano drop z Wodza Orków.

~ Dodano Eliksir Słońca [Ś], Eliskir Księżyca [Ś], Zioło z Normalnych Lochów do handlarki różnościami.

~ Edytowano ceny sprzedawania dużej zielonej oraz fioletowej mikstury u handlarki rożnościami.

~ Poprawiono drop yang ze wszystkich potworów.

~ Poprawiono drop ze wszystkich metinów.

~ Poprawiono drop BO, Goo-Pae, Mahona, Best. Kapitana, Best. Specjalisty.

~ Poprawiono drop ze wszystkich stworów.

~ Poprawiono niektóre questy.

~ Dodano Hong-Hae do pierwszych miast [NPC z fryzurami]

~ Wprowadzono inne mniejsze poprawki.

~ Zmieniono % dropu oraz sztuki Wzmocnień i Zaczarowań przedmiotu ze skrzyń lesthi.

~ Dodano drop zmianek oraz dodań do Metinów.

~ Dodano każdemu konia bojowego [zmiana stała].

~ Dodano do ITEMSHOP wierzchowce.

~ Poprawiono Wzmocnienia & Zaczarowania Przedmiotu z Metinów = można nimi handlować. 

~ Poprawiono rzecz, która była odpowiedzialna za wyłączanie serwera.

~ Zaczarowaniami i Wzmocnieniami przedmiotu z ITEMSHOP'u można handlować.

~ Poprawiono niedziałające linki z informacjami o bonusach przedmiotów w ITEMSHOP.

~ Usunięto komunikat "test" podczas logowania się do gry. 

~ Poprawiono wymianę Zaczarowań Przedmiotów u Seon-Hae.

Zapraszamy wszystkich do gry!

pobrałem tego clienta wypakowałem i nie działa

Budowniczy
Opublikowano

Jak z sprzedaża yang przez allegro administracja ingeruje w to czy poprostu można a kupujący na własną ręke?

Ile osób gra?

Jest TS?

1. Nie ingerujemy w sprzedaże, lecz nie odpowiadamy również za kradzieże powstałe ze sprzedaży yang na allegro.

2. Musisz wejść i sam ocenić, każdy patrzy na to inaczej.

3. Oczywiście, że jest. Możecie otrzymać tam stały kontakt z supportem. Adres to Neverlose.pl

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Opłaca się zagrać? :) Jak tak to wbijam xD

Opłaca się :)

Nawet zalogować się nie można

Jak nie używasz patchera to tak jest. Gra 500 osób wiec nie pisz głupot.

Jakoś ja np nie mam problemu z zalogowaniem więc musicie coś źle robić :D Tylko ten resp metinów jest dobijający jak są 2/3 metki na mapę.. tylko w m1 więcej spotkałem a tak to nic

Idz na easy ;)

@iGu

Zróbcie aby małze się dodawały jak i rękawice i inne duperele które wypadają z metków  ;)

Ponieważ kilka metków i mam zasyfione eq ;d

Postanowiłem dać wam szanse. Serwer działa bugi naprawione ludzie grają

Czekam na reklame

Zróbcie mape TP pod TAB  :)

Usuńcie  bony pvp które wyskakują jak klikne na mpc lub sklep

Dodajcie szybką zmiane CH

Dodajcie zapis loginu i  hasła 

Rekawica na 2h - nie mozna zdejmować

Opublikowano

iiiiiiiiiiiii zniechęciło mnie jedno, mianowicie drop ulepszaczy... Dropnięcie ulepków z m1/m2 typu ulepki z niedźwiedzi czy zaprzysiężonych graniczy chyba z cudem bynajmniej mi przez 1h dropu nic nie poleciało. Pytanie brzmi jak ulepszać zbroje na 18 lv itp ??? Well done.

A yebanego syfu dzwony i uj wie co jeszcze to leży na glebie tyle, że ubrałbym z 10 postaci...

iGu zaingeruj w to :)

Ciekawiej by było jakbyście zmienili te hwangi na jakieś zbroje samuraja, bo rzygam już tymi hwangami. :D

Zróbcie jakąś ankietę. Zbroje to ważna część gry. :D

Z góry dzięki. Wbijam na serwer, zobaczę te Wasze cudo :P

x

Opublikowano

Polecam serdecznie serwer naprawione bugi nic tylko grać. Jeśli można to dodajcie odbugowywanie postaci na strone bo postać mi się zbugowała na orkach i nic się nie da zrobić ;/

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Naprawcie to logowanie bo ne można się zalogować :

Człowieku wszystko działa.. Jakoś wszyscy grają 

Opublikowano

Myślałem, że coś lepszego z tego wyjdzie, strasznie malo metkow w m1, ciezko jakiegos znalezc, boty w m1, strasznie lipny drop dodan/zmian, do 15 lvl nie mialem zadnego. W oknie logowania brak opcji zapisu passow, w grze brak opcji zmiany kanalu bez potrzeby wylogowania. Tyle wystarczylo zeby mnie zniechecic. Nie polecam

sygnatura.png

Opublikowano

Myślałem, że coś lepszego z tego wyjdzie, strasznie malo metkow w m1, ciezko jakiegos znalezc, boty w m1, strasznie lipny drop dodan/zmian, do 15 lvl nie mialem zadnego. W oknie logowania brak opcji zapisu passow, w grze brak opcji zmiany kanalu bez potrzeby wylogowania. Tyle wystarczylo zeby mnie zniechecic. Nie polecam

Napisz swoje propozycje. Myślę, że ta administracja je rozpatrzy. Na razie starali się doprowadzić serwer do stanu używalności, a teraz przyjdzie czas na takie poprawki jak korekty w dropie czy zabezpieczenia przed botami.

Opublikowano

Serwer wygląda ładnie, tylko mało dung na niższe lvl. Tylko DT a następny na 90lv. Dodajcie jeszcze na 40-50lv i 60-70...

Ile Ku do G? bo możliwe że przeoczyłem. 

Opublikowano

Serwer wygląda ładnie, tylko mało dung na niższe lvl. Tylko DT a następny na 90lv. Dodajcie jeszcze na 40-50lv i 60-70...

10

Kilka propozycji od jakiegoś użytkownika waszego forum. 

1. Szybka zmiana kanału

2. Minimum 4 strony w eq

3. Blokada expa

4. Teleportacja pod TAB ( jest to naprawdę wygodne wink.png )

5. Skoro to jest medium, to uważam, że łuczniki powinny podchodzić pod miecz

6. Zapisywanie haseł w cliencie

Opublikowano

Wkręcacie ludzi i oni czekają do takiej godziny a wy nadal nic?

Ludzie nie ma na co czekać.. Nie polecam!

Co raz więcej ludzi dołącza na serwer! 

Zapraszam :)

Ty to szybko zdanie zmieniasz :)

10 KU do G + rady zwoje i 24h

837371446280124127260.png
Opublikowano

Macie jakiś dobry host do clienta? Bo idzie 300kb/s, gdzie zwykle mi chodzi po 1,5mb/s

@Edit

Dobra, na mega ruszylo juz lepiej.

Tak btw, jesli chcę grać bodziakiem (bez isu :>) to do normalnego expienia niezbędny buff ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...