Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak pisać sobie z 3 kont w prezce... Brawo 3 braci która nie przyznaję się do serwerka... Mhm ... Zapowiadaliście, że będzie tak pięknie i wgl a więcej off niż on bugów więcej niż włosów na głowie itd... Nie polecam Tylko pod $$

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem  już kiedyś że to zwykli " Amatorzy " to nikt mi nie chciał wierzyć :) Tak samo pisałem że tak się skończy serwer po tygodniu a jednak skończył się po trzech dniach :) 

A tak szczerze to nie jest żadna wina serwerowni tylko nie ogarniętej Administracji. I tak już tu mało kto będzie grał bo taka jest prawda. 

Tak samo wypisują z drugich kont komentarze bo nie mają odwagi napisac ze swojego. Mam tu na myśli iGu i jego drugie konto PifPaf.

Oczywiście serwera nie polecam i odradzam gry - znaczy jak by się dało grać jeszcze hehe :) Odradzam spędzania czasu tutaj boi tak wszystko na marne. W piątek wystartuje w niedziele padnie uwierzcie mi na słowo.

Serwer bardzo fajny tylko Administracja nie ta co potrzeba ;)

Pozdro!

Opublikowano

Wiadomo co się dzieje z serwerem? 

Padł i startuje ponownie w piątek, lecz nie polecam tutaj grać, administracja to typowe nieogary. 

Przed tą całą szopką było w okolicach stu osób online, teraz na dodatek wychodzą dwa lepsze serwery, to może będzie z 20 osób.  :yay:

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

m3hlpnn.png

Dnia 19.11.2015 udostępniamy wam nowego patchera. Jest on obowiązkowy i przyczynia się do poprawnego uruchomienia gry. 
Patcher ten działa w 100%, pobiera najnowsze pliki oraz aktualizacje i co najlepsze posiada funkcję uruchamiania gry.
Prosimy o pobranie nowego patchera oraz wrzucenie go do folderu z clientem Lesthia.eu. 
Patcher jest dostępny w zakładce "Pobierz Klienta"
Przed startem patcher pobierze najnowsze aktualizacje. 
Prosimy o usunięcie zamienienie ikonki Lesthia.exe ikonką z poniższego downloada a stary Patcher.exe prosimy usunąć.

POBIERZ PATCHERA #1 
POBIERZ PATCHERA #2 

Ran3DVo.png

Zwrot Smoczych Monet - Co i Jak?

Z dniem dzisiejszym rozpoczynamy proces zwracania Smoczych Monet na serwerze Lesthia.eu. 
Aby otrzymać zakupione Smocze Monety na naszym serwerze oraz +20% bonusu w ramach rekompensaty należy podjąć następujące procedury: 
Założyć nowe konto na serwerze Lesthia.eu 
Po założeniu konta należy wysłać e-maila na [email protected] trzymając się poniższego wzoru: 

» Login nowego konta:
» Ilość zasilonych Smoczych Monet:
» Dla przelewu [potwierdzenie przelewu w załączniku]. 
» Dla stripe [ostatnie 4 litery karty & typ karty & data wygaśnięcia]. 
» Dla SMS [numer kodu lub screen wiadomości z kodem lub numer telefonu]. 
» Datę wykonania zakupu jeśli jest to możliwe:

Przed nadaniem SM na konto wszystko będzie dokładnie sprawdzane. 
Wszelkie próby wyłudzenia SM zakończą się niepowodzeniem. 

Zapraszamy na serwer już jutro o godzinie 20:00.

Pozdrawiamy!

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Padł i startuje ponownie w piątek, lecz nie polecam tutaj grać, administracja to typowe nieogary. 

Przed tą całą szopką było w okolicach stu osób online, teraz na dodatek wychodzą dwa lepsze serwery, to może będzie z 20 osób.  :yay:

Przy 100 osobach na każdym channelu nie miałbyś full zajętych spotów i wszystkich wybitych metków :D 

Dla graczy nowych polecam wejść i się przekonać jaki dobry to jest serwer zamiast czytać hejty bólodupców :) 

Na drugą szansę każdy zasługuje szczególnie że dopiero grałem tam 5-6h to i zagram jeszcze raz :D 

A Ventos taki mądry a chyba miałby top1 na serwerze jeśli chodzi o graczy online więc pozdro600 dla tego Pana :D 

Na mpc jedzie na ten serwer a na serwerze najczesciej online   o.O  o.O  o.O

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

Na chwilę obecną chcielibyśmy poinformować, iż mamy założonych 379 kont od momentu udostępnienia rejestracji. 

Do startu pozostały 24 godziny i 40 minut.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Przy 100 osobach na każdym channelu nie miałbyś full zajętych spotów i wszystkich wybitych metków :D 

Dla graczy nowych polecam wejść i się przekonać jaki dobry to jest serwer zamiast czytać hejty bólodupców :) 

Na drugą szansę każdy zasługuje szczególnie że dopiero grałem tam 5-6h to i zagram jeszcze raz :D 

A Ventos taki mądry a chyba miałby top1 na serwerze jeśli chodzi o graczy online więc pozdro600 dla tego Pana :D 

Na mpc jedzie na ten serwer a na serwerze najczesciej online   o.O  o.O  o.O

O widzę, że pan iGu przerzucił się na drugie konto, bo z pierwszego nie wypada pisać. Po pierwsze tu 100 osób nawet na wszystkich chanellach nie było, pięć sklepów na krzyż i pustki w m1. Sam sobie zaprzeczasz matole, grałeś 5 lub 6 godzin i twierdzisz, że wszystkie spoty zajęte? BO puste, na dodatek wszystkie metiny zrespione, to samo tyczy się sohan, lasu, v2 itd. Na serwerze miałem top20/30, więc wiem jak wyglądała sytuacja na serwerze, pograło się chwilę i zaraz przerwa, która miała trwać 5 minut, a przedłużało się do 3 godzin. Ta wpadka z brakiem backupu bazy danych was dobiła. Jak już mówiłem administracja to typowe nieogary, plus nie potrafią przyjąć krytyki na ryj, na fb każdy negatywny post usuwają, na szczęście tu się nie da iGu. :< Kończę z tobą dyskusję pokemonie, bo brak Ci jakichkolwiek argumentów. Serwera nie polecam ze względu na administrację, cyaaaa.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

O widzę, że pan iGu przerzucił się na drugie konto, bo z pierwszego nie wypada pisać. Po pierwsze tu 100 osób nawet na wszystkich chanellach nie było, pięć sklepów na krzyż i pustki w m1. Sam sobie zaprzeczasz matole, grałeś 5 lub 6 godzin i twierdzisz, że wszystkie spoty zajęte? BO puste, na dodatek wszystkie metiny zrespione, to samo tyczy się sohan, lasu, v2 itd. Na serwerze miałem top20/30, więc wiem jak wyglądała sytuacja na serwerze, pograło się chwilę i zaraz przerwa, która miała trwać 5 minut, a przedłużało się do 3 godzin. Ta wpadka z brakiem backupu bazy danych was dobiła. Jak już mówiłem administracja to typowe nieogary, plus nie potrafią przyjąć krytyki na ryj, na fb każdy negatywny post usuwają, na szczęście tu się nie da iGu. :< Kończę z tobą dyskusję pokemonie, bo brak Ci jakichkolwiek argumentów. Serwera nie polecam ze względu na administrację, cyaaaa.  :yay:

Co, iGu? hahahhahahahahha co za ziomek xD

I tak będziesz grał  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Na MPC możesz sobie spamić, to forum schodzi na psy bardziej niż ten serwer :D 

Byleś top 30? Słabo jak na "nawet nie 100 graczy" :D 

Wychodzi na to że dropem miałem większy lvl od Cb :D

Tak wgl szkoda że nie pochwalisz się tu wszystkim obecnym jak to pięknie na WH grałeś panie WorstPlayer :D 

Z czego widziałem na wołaju mało kto za Tobą przepadał wyszczekany dzieciaku :D 

Możesz i top1 być ale WH nie czyni z Ciebie gracza  :yay:  :yay:

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Nie mam zamiaru tutaj grać, staram się tylko przestrzec użytkowników tego forum, żeby nie marnowali swojego czasu. Po drugie w ten weekend wychodzą dwa serwery z bardziej doświadczoną ekipą i chociaż masz tą pewność, że nie będzie takich cyrków. " To forum schodzi bardziej na psy niż ten serwer " Serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Sam w tym momencie napisałeś, że ten serwer schodzi na psy, a od forum się odjeb, coś ci nie pasuję w tym forum, to idź stąd i nie wracaj, jednego idiotę mniej. W 6 godzin wbiłeś 60 poziom, zrobiłeś dropa i przejechałeś się po wszystkich mapach. Kończ waść, wstydu oszczędź i skończ opowiadać te bajki niestworzone na temat tego serwera. Do mnie dzieciaku mówisz, sorry, ale ty tu swoją osobą reprezentujesz niedorozwoja mózgowego. Nawet nie potrafisz skleić zdania w prosty sposób i piszesz jak jakiś przygłup.

@Cigarette ^^

Na Niverii nawet nie miałem zamiaru grać. Lesthia zapowiadała się ciekawie przez prezentację, tylko okazało się, że jest to kupa przykryta ładną prezentacją. Serwer miał swoje pięć minut i naprawdę z inną administracją mogło by coś z tego być. Męce, bo mogę, od tego jest forum. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie mam zamiaru tutaj grać, staram się tylko przestrzec użytkowników tego forum, żeby nie marnowali swojego czasu. Po drugie w ten weekend wychodzą dwa serwery z bardziej doświadczoną ekipą i chociaż masz tą pewność, że nie będzie takich cyrków. " To forum schodzi bardziej na psy niż ten serwer " Serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Sam w tym momencie napisałeś, że ten serwer schodzi na psy, a od forum się odjeb, coś ci nie pasuję w tym forum, to idź stąd i nie wracaj, jednego idiotę mniej. W 6 godzin wbiłeś 60 poziom, zrobiłeś dropa i przejechałeś się po wszystkich mapach. Kończ waść, wstydu oszczędź i skończ opowiadać te bajki niestworzone na temat tego serwera. 

kończysz dyskusję, kończysz dyskusje a jednak dalej siedzisz i męcisz. Wiemy, że nie będziesz tu grał i cieszymy się, a teraz idź na swoje dwa serwery tak jak poszedłeś na ni*****, która padła zanim pobrałeś tam clienta. :((   :yay:

Opublikowano

Nie mam zamiaru tutaj grać, staram się tylko przestrzec użytkowników tego forum, żeby nie marnowali swojego czasu. Po drugie w ten weekend wychodzą dwa serwery z bardziej doświadczoną ekipą i chociaż masz tą pewność, że nie będzie takich cyrków. " To forum schodzi bardziej na psy niż ten serwer " Serio jesteś taki głupi, czy tylko udajesz? Sam w tym momencie napisałeś, że ten serwer schodzi na psy, a od forum się odjeb, coś ci nie pasuję w tym forum, to idź stąd i nie wracaj, jednego idiotę mniej. W 6 godzin wbiłeś 60 poziom, zrobiłeś dropa i przejechałeś się po wszystkich mapach. Kończ waść, wstydu oszczędź i skończ opowiadać te bajki niestworzone na temat tego serwera. 

Miałeś się tu nie udzielać chyba ^^ Idź wsadz sobie te serwy w dupę nikogo tu to nie obchodzi :D 

I tak wrócisz na lesthie :D 

Opublikowano

Miałeś się tu nie udzielać chyba ^^ Idź wsadz sobie te serwy w dupę nikogo tu to nie obchodzi :D 

I tak wrócisz na lesthie :D

Nikt nie wróci na ten serwer... Tym bardziej widząc kogoś takiego jak ty , piszącego takie bzdury jak ty. 

Serwer jest był i będzie niewypałem. Nie nadaje się do grania i wątpię iż będzie tutaj więcej ludzi niż na "pierwszym" starcie. Czyli może ta 100ka... 

Nie polecam po jazdach które były ostatnio. Polecał nie będę ze względu choćby na osobnika PiffPaff który wszystkie rozumy pozjadał zanim je posiadał. 

Serwer nie miał i nie bedzie miał przyszłości, zniknie szybciej niż się pojawił. Po za tym drugi start mówi samo za siebie. I za pewne , przy tylu startach w ten weekend nawet nikt nim się nie zainteresuje. 

Więcej pisać nie warto, bo serwer tego nie warty. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nikt nie wróci na ten serwer... Tym bardziej widząc kogoś takiego jak ty , piszącego takie bzdury jak ty. 

Serwer jest był i będzie niewypałem. Nie nadaje się do grania i wątpię iż będzie tutaj więcej ludzi niż na "pierwszym" starcie. Czyli może ta 100ka... 

Nie polecam po jazdach które były ostatnio. Polecał nie będę ze względu choćby na osobnika PiffPaff który wszystkie rozumy pozjadał zanim je posiadał. 

Serwer nie miał i nie bedzie miał przyszłości, zniknie szybciej niż się pojawił. Po za tym drugi start mówi samo za siebie. I za pewne , przy tylu startach w ten weekend nawet nikt nim się nie zainteresuje. 

Więcej pisać nie warto, bo serwer tego nie warty. 

Nie polecam ze względu na PiffPaffa hahhaha rozwaliłeś mnie ziomek :D Jestem typowym graczem i przeze mnie nie polecasz serwera dobreeeee :D Tego jeszcze nie było :D

Zobaczymy jak się na swoim Antarisie przejedziesz :D

A w sumie co ja piszę, sami się przekonacie :D

Bez odbioru :D

Opublikowano

Nie jestem po zadnej stronie lecz powiem wan tak osob niby malo ale metki w m2raz Na 15min Dalo sie uklepac po tym jak wbilem 67lv Na 2dzien wiekszosc spotow z szponami byla zajeta...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Nie jestem po zadnej stronie lecz powiem wan tak osob niby malo ale metki w m2raz Na 15min Dalo sie uklepac po tym jak wbilem 67lv Na 2dzien wiekszosc spotow z szponami byla zajeta...

kto grał ten wie, że sporo luda jest w grze, wystarczyło wejść do babki na live, nie mogła w v2 znaleźć wolnego spota.  :yay:

Opublikowano

Nie polecam ze względu na PiffPaffa hahhaha rozwaliłeś mnie ziomek :D Jestem typowym graczem i przeze mnie nie polecasz serwera dobreeeee :D Tego jeszcze nie było :D

Zobaczymy jak się na swoim Antarisie przejedziesz :D

A w sumie co ja piszę, sami się przekonacie :D

Bez odbioru :D

iGu czego piszesz z drugiego konta? :) wejdz na swoje głowne i odpisuj z niego a nie z pobocznych kont :) 

Jak ta włączacie serwer jutro i pewnie w niedziele wyłączycie spowrotem? :) 

Ciekawe czy zagra z 200 osob :)

Opublikowano

iGu czego piszesz z drugiego konta? :) wejdz na swoje głowne i odpisuj z niego a nie z pobocznych kont :)

Jak ta włączacie serwer jutro i pewnie w niedziele wyłączycie spowrotem? :)

Ciekawe czy zagra z 200 osob :)

Idź zbić lufke i nie wracaj lapsie :D Widać nudne życie masz człowieku siedząc tutaj w prezentacji 24/7. No ale po twoich postach widać ze Tobie było pisane takie a nie inne życie ;D 

Opublikowano

Nie wchodźcie drugi raz w tą sama wodę. startują takie Bengiery jak She** , Mon*** i TE***  wiec nawet tam nie opłaca się zaglądać :)

Opublikowano

Idź zbić lufke i nie wracaj lapsie :D Widać nudne życie masz człowieku siedząc tutaj w prezentacji 24/7. No ale po twoich postach widać ze Tobie było pisane takie a nie inne życie ;D 

lepiej zajmij się swoim życie i serwerem bo Ci znowu padnie po trzech dniach :) Mam nadzieję że zmieniles ekipe czy dalej pracujesz z tymi  " gimnazialistami " :) 

Budowniczy
Opublikowano

Jak tym razem wygląda sytuacja ze spotami? Będą zwiększone?

Czy metiny walki do misji na start częściej się regenerują? 

Tak, spoty zostały zwiększone w m1, na dolinie oraz na pustyni.

Występowanie metinów walki również zostało zwiększone.

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...