Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Mam to samo :/ patcher jakaś masakra a serv offline chyba 

Może być to związane z atakami. Przez to firewall może Cię blokować. 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co raz więcej ludzi dołącza na serwer! 

Zapraszam :)

Ja Ciebie czlowieku nie ogarniam. Raz chwalisz serwer, pozniej jesli sa problemy masz sapiace. A teraz nagle znow polecasz. To zastanow sie czego Ty chcesz...

@ Nie polecam, dzialaja wszystkie czitki i bedzie botow masa :)

Opublikowano

Ja Ciebie czlowieku nie ogarniam. Raz chwalisz serwer, pozniej jesli sa problemy masz sapiace. A teraz nagle znow polecasz. To zastanow sie czego Ty chcesz...

@ Nie polecam, dzialaja wszystkie czitki i bedzie botow masa :)

No chyba nie tu, bo admini od razu banują wszystkich, wystarczy, że zobaczysz sobie na czacie, bo jest info jak ktoś bana dostanie.

Opublikowano

Usuńcie ulepy do 65lv i będzie z tego medium

Zgadzam się. Usuńcie ulepszy do 65 poziomu bo na prawdę jest ciężko..

Opublikowano

Botów kilka spotkałem już ale na pewno ich nie ma tyle co na innych serwerach. Jedyne co mi nie pasuje to właśnie to co up piszą. Ulepki moim zdaniem powinny być dopiero od eq które się przerabia na dalsze.

Budowniczy
Opublikowano

O 2100 odbędzie się przerwa techniczna w celu poprawienia jakości, błędów oraz strony technicznej serwera.

Przerwa będzie mogła potrwać do 30 minut.

Po przerwie zostaną uruchomione raty serwerowe - 30%.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

O 2100 odbędzie się przerwa techniczna w celu poprawienia jakości, błędów oraz strony technicznej serwera.

Przerwa będzie mogła potrwać do 30 minut.

Gracze piszą o zmianie ulepek to ty nawet nie raczysz odpisać !

Żenada ... 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Gracze piszą o zmianie ulepek to ty nawet nie raczysz odpisać !

Żenada ... 

Gdyby miał odpisywać na wszystko, co gracze piszą, to by mu doby nie starczyło.

Będzie changelog z tej przerwy? 

Opublikowano

No administracja jest żenująca akurat. 

89157243112404885968.jpg

Jeśli chcesz mnie obserwować, to po co mnie o tym informujesz? r.i.p brain  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

@iGu Ja już wspominałem Tobie o tych ulepkach w grze.

89157243112404885968.jpg

Jeśli chcesz mnie obserwować, to po co mnie o tym informujesz? r.i.p brain  :yay:

To się ciesz. Wg. mnie Administracja jest na wysokim poziomie. Przyjemnie się z nimi
piszę w grzę, są gotowi na wszelkie propozycje, nie mam nic do zarzucenia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@Ventos

Bo może dał ci szanse na poprawę ?

No poprawę czego? Bo jakieś buraki zmieszane z cebulą popłakały się u adminów?  :yay:

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Od 2100  trwa przerwa techniczna w celu poprawienia jakości, błędów oraz strony technicznej serwera.

Przerwa może potrwać do 30 minut.

Do tej pory każdy z graczy będzie miał informację, iż jego konto jest zablokowane.

Po przerwie poinformujemy o wszystkich zmianach, które dokonaliśmy.

logo.png

Opublikowano

Od 2100  trwa przerwa techniczna w celu poprawienia jakości, błędów oraz strony technicznej serwera.

Przerwa może potrwać do 30 minut.

Do tej pory każdy z graczy będzie miał informację, iż jego konto jest zablokowane.

Po przerwie poinformujemy o wszystkich zmianach, które dokonaliśmy.

Czekamy cierpliwie na nowości.

PS: zmiana tych ulepek będzie?

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

89157243112404885968.jpg

No i co? :D 

Dobrze Ci powiedział. 

Propsy dla admina  :yay: :yay: :yay: :yay:

@iGu Ja już wspominałem Tobie o tych ulepkach w grze.

To się ciesz. Wg. mnie Administracja jest na wysokim poziomie. Przyjemnie się z nimi

piszę w grzę, są gotowi na wszelkie propozycje, nie mam nic do zarzucenia.

Przede wszystkim widać że wprowadzają multum zmian i poprawek poprawiających jakoś gry co daje wielki +

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Dajcie info jak się skończy przerwa bo jestem ciekaw  ^^ 

Admini duży plus, jak miałem problem od razu pojawiła się odpowiedź, nigdzie nie spotkałem takiej administracji. Propsy wielkie!

+ za reklamę u Bubbexa i tego youtubera 5.5k  :D

Opublikowano

Dlaczego oni robią co 2-3 h jakieś zmiany ? Zamiast zrobić jedną przerwę techniczną np o 3 w nocy na godzinę i pozmieniać to wszystko w jednej zamiast w trzech ? Bezsensowne :) 

P.S. 40 minut minęło i dalej nic :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

Dlaczego oni robią co 2-3 h jakieś zmiany ? Zamiast zrobić jedną przerwę techniczną np o 3 w nocy na godzinę i pozmieniać to wszystko w jednej zamiast w trzech ? Bezsensowne :) 

P.S. 40 minut minęło i dalej nic :D

Zależy nam na tym, aby np. osoby, które robią misje nie musiały przechodzić tych samych błędów, że nie otrzymują jakiś przedmiotów. 

I tak samo wygląda to w przypadku innych rzeczy. Jeszcze chwilkę.

Dla mnie i dla moich kolegow pisze ze "Konto jest zablokowane" czemu ?

Ponieważ trwa aktualnie przerwa, dlatego nie możecie wejść na serwer.

logo.png

Opublikowano

Ehh.. Dobra, miałem wypisać propozycje co do serwera w jednej "notatce" bo
troszkę przydałoby się zmian. :D @iGu to zaczynamy:

• Dodanie NPC odpowiedzialnego za wytwarzanie instr. 3x INNE INSTRUKCJE za 1x INSTRUKCJA NA TWOJĄ PROFESJE.
    [Może być powiedzmy 70% szansy na pomyślne wytworzenie, ale co do tego to trzeba się zastanowić]

• Dodanie panelu bocznego z różnymi, pomocnymi funkcjami [Zamiast Podręcznika gracza]

• Dodanie GUI teleportacji pod TAB [Zamiast Podręcznika gracza]

• Czytanie instrukcji co 1h [max 2h] - To zapobiegnie temu, że na 80lv będziemy biegać ze skillami m1-m4.
    Dodam, że na jednym serwerze czytanie instr. było co 30 minut i nie zawsze pomyślne a robiłem do G na
    40lv przez CALUTKĄ noc. Jak już się upieracie przy tym systemie to zastanówcie się czy by nie dać graczu
    na 5 levelu od razu wszystkich skilli na m1.

• Ulepszanie KD do +5 bodziami/magicznymi metalami [Jakieś ulepszacze, np. małże]

To chyba tyle. :D

Edit: A no i jeszcze te ulepszacze do 65 levela (Prócz eq z nieb.) przydałoby się znieść.
    Edit0.5: Oczywiście hełmy i tarcze na 60/61 niech będą miały ulepszacze.
    Edit2: Chciałbym dodać, że Podręcznik gracza/Pierścien teleportacji to już staroć i nie warto tego używać
    na serwerach. W dodatku przydałoby się dodać BS'a (I tak zmianki dropią i nie są aż tak łatwo dostępne,
    więc myślę, że to nie będzie przeszkodą.
    Edit3: Dodać także, że buty wiatru będą wchodzić jako kostium i nie zagradzać tych dwóch miejsc.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Ehh.. Dobra, miałem wypisać propozycje co do serwera w jednej "notatce" bo

troszkę przydałoby się zmian. :D @iGu to zaczynamy:

• Dodanie NPC odpowiedzialnego za wytwarzanie instr. 3x INNE INSTRUKCJE za 1x INSTRUKCJA NA TWOJĄ PROFESJE.

[Może być powiedzmy 70% szansy na pomyślne wytworzenie, ale co do tego to trzeba się zastanowić]

• Dodanie panelu bocznego z różnymi, pomocnymi funkcjami [Zamiast Podręcznika gracza]

• Dodanie GUI teleportacji pod TAB [Zamiast Podręcznika gracza]

• Czytanie instrukcji co 1h [max 2h] - To zapobiegnie temu, że na 80lv będziemy biegać ze skillami m1-m4.

Dodam, że na jednym serwerze czytanie instr. było co 30 minut i nie zawsze pomyślne a robiłem do G na

40lv przez CALUTKĄ noc. Jak już się upieracie przy tym systemie to zastanówcie się czy by nie dać graczu

na 5 levelu od razu wszystkich skilli na m1.

• Ulepszanie KD do +5 bodziami/magicznymi metalami [Jakieś ulepszacze, np. małże]

To chyba tyle. :D

Edit: A no i jeszcze te ulepszacze do 65 levela (Prócz eq z nieb.) przydałoby się znieść.

Edit2: Chciałbym dodać, że Podręcznik gracza/Pierścien teleportacji to już staroć i nie warto tego używać

na serwerach. W dodatku przydałoby się dodać BS'a (I tak zmianki dropią i nie są aż tak łatwo dostępne,

więc myślę, że to nie będzie przeszkodą.

Edit3: Dodać także, że buty wiatru będą wchodzić jako kostium i nie zagradzać tych dwóch miejsc.

Wszystko w jak najlepszym porządku, tylko ten podpunkt 1 :) Niech to nie będzie tak, że bezie do wyboru na naszą profesję tylko niech to będzie losowa... Bo jeśli bezie można wybrać np Aura miecza to straci to automatycznie na handlu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...