Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PiffPaff powiem w prost, jesteś jebanym idiotą. Jeśli administracja publikuje serwer i wyznacza datę startu, to serwer powinien działać jak należy, ale Ty tego nie pojmiesz panie adwokat. Jeśli idziesz do serwisu komputerowego, żeby ci naprawili sprzęt, a odstawiają chujnie i ten sprzęt działa jeszcze gorzej, to co robisz? Chwalisz ich i propsujesz? Nie, chyba logiczne. To samo tyczy się tego serwera, ludzie wpłacają im hajs na konta, a oni odstawiają chujnie, serwer wystartował 3 dni temu, z czego 2 dni to przerwy. Mam ich klepać po plecach i wmawiać, że jest spoko? Nie mam zamiaru i mówię jak jest. Odstawiają chujnie - muszą się liczyć z hejtem, proste. A bug na yangi z hełmami na 21lvl występował w 2012 roku, jak nie wcześniej. Na koniec wygugluj sobie definicje forum, bo widzę, że dalej nie ogarniasz do czego to służy i w jaki sposób funkcjonuje. A teraz wypierdalaj.

Ps. Administracja tego serwera płaci ci za bycie kretynem i lizanie im dup? 

g0Tef.jpg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kończąc. Serwer ogólnie fajnie przyjemnie mi się grało. Było trochę botów ale mniejsza. Niestety serwer tak na prawdę nie działa od kilku dobrych dni. Ciągle jakieś długie przerwy a teraz ta serwerownia. Kończę grę na serwerze. Powodzenia dalej w prowadzeniu serwera ;)

Ale tam po 40-50 osob online bylo , kazdy hack dzialal, bugi na yangi I SM byly, I nadal czekacie? 

Nie przesadzaj. Było 300 osób. Bugi na yang i Sm ? Proszę podaj dowód bo w takie coś to chyba nikt nie wierzy. 

Bay

Opublikowano

PiffPaff powiem w prost, jesteś jebanym idiotą. Jeśli administracja publikuje serwer i wyznacza datę startu, to serwer powinien działać jak należy, ale Ty tego nie pojmiesz panie adwokat. Jeśli idziesz do serwisu komputerowego, żeby ci naprawili sprzęt, a odstawiają chujnie i ten sprzęt działa jeszcze gorzej, to co robisz? Chwalisz ich i propsujesz? Nie, chyba logiczne. To samo tyczy się tego serwera, ludzie wpłacają im hajs na konta, a oni odstawiają chujnie, serwer wystartował 3 dni temu, z czego 2 dni to przerwy. Mam ich klepać po plecach i wmawiać, że jest spoko? Nie mam zamiaru i mówię jak jest. Odstawiają chujnie - muszą się liczyć z hejtem, proste. A bug na yangi z hełmami na 21lvl występował w 2012 roku, jak nie wcześniej. Na koniec wygugluj sobie definicje forum, bo widzę, że dalej nie ogarniasz do czego to służy i w jaki sposób funkcjonuje. A teraz wypierdalaj.

Kto komu płaci ten płaci. Powiedz mi dlaczego najeżdzasz na ten serwer a na nim w rankingu online chyba miałbyś 1 miejsce? :D

Porównać serwer metin2 do serwisu komputerowego. Tyle wygrać. 

I ruszy serwer i znowu wejdziesz i bedziesz tam grał xD

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

To konto to tego iGu tylko drugie.

Kto komu płaci ten płaci. Powiedz mi dlaczego najeżdzasz na ten serwer a na nim w rankingu online chyba miałbyś 1 miejsce? :D

Porównać serwer metin2 do serwisu komputerowego. Tyle wygrać. 

I ruszy serwer i znowu wejdziesz i bedziesz tam grał xD

Nie powtarzaj się już.

Kończąc. Serwer ogólnie fajnie przyjemnie mi się grało. Było trochę botów ale mniejsza. Niestety serwer tak na prawdę nie działa od kilku dobrych dni. Ciągle jakieś długie przerwy a teraz ta serwerownia. Kończę grę na serwerze. Powodzenia dalej w prowadzeniu serwera ;)

Nie przesadzaj. Było 300 osób. Bugi na yang i Sm ? Proszę podaj dowód bo w takie coś to chyba nikt nie wierzy. 

Bay

Bug był, przed startem z 10-15 osób naładowało kilka kont (żeby nie skłamać) po 10k SMów, z czego kilka zostało usuniętych przed ponownym startem ok. 19:30. A kilka kont zostało obniżonych, w tym moje zostało obniżone do połowy SMów z 3k. Czyli na starcie miałem 1,5k SMów, z czego wszystko straciłem bo itemy z is były zbugowane  :makka:    

Jak dobrze wiem, z konkretnej przeglądarki można jeszcze nabić darmówki przez 1 system płatności za praktycznie darmo.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Twoje argumenty są tak samo głupie, jak i ty, więc o czym mu dyskutujemy? Porównałem do serwisu komputerowego, żebyś zrozumiał na chłopski rozum, ale masz ograniczony rozumek, więc nie ogarnąłeś. A ja miałbym mieć top1 w rankingu online? Szkoda, że za każdym razem gdy chcę wejść na serwer są przerwy techniczne, które trwają po trzy godziny. :v

g0Tef.jpg

Opublikowano
Wieczorem podamy informacje co do serwera.
Przepraszamy bardzo za problemy i prosimy o wyrozumiałość.

Info z fejsa. 

@harnaś 

zamknij temat, bo niepotrzebny spam, serwer i tak off  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Dobra... 

Nie będę chyba kontynuował gry na tym serwerze NIESTETY.

Serwer OFF wiecej niż ON

Po tym wyłączeniu serwa wczoraj straciliście sporo graczy :) ( Jak byście byli na ts może by tak nie było)

Administracja nie jest prawie WGL dostępna na TS ( czekaliśmy wczoraj 8 H i sie nei doczekaliśmy)

Ten ts wam wgl nie potrzebny :D

A zapowiadał sie fajnie.

JAK NAPRAWITA DO PIĄTKU TO POGRAM

Nie polecam elo.

Bez hejtu prosze.

Opublikowano

ja czekam, bo wiem, że poradzą sobie z problemem :) Wczoraj byli na ts i rozmawiali z nami

Czekalismy i wspieralismy ten serwer, po wpadkach na yangi i sm nadal ich wspieralismy , po malej zaludnieniu na serwie tez bylo wsparcie , ale po takich akcjach to juz nie ma co sie ludzic ze to juz po serwerze :(. duzo innych lepszych bedzie teraz tydzien po tygodniu serwerów ruszało. daj sobie spokój i odpuść, naprawdę radze ci , i zaoszczędzisz mnóstwo czasu jaki poświęcasz na czekanie tutaj.

Opublikowano

Problem z bazą przepraszamy. Spróboj jeszcze raz za chwilę.

Na stornie lesthii xDD już nie ma wykrzacoznego błędu z mysql więc coś się zmieniło przez 24h xDD

Opublikowano

Ja z tymi idiotami nie chce mieć nic wspólnego, nie wiem jak wy. Myślą, że dadzą trochę smów i będzie cacy, a problem będzie ten sam od piątku i będzie się powtarzać to co było do tej pory, bo administracja raczej do piątku nowych umiejętności nie nabierze. Kto nie robi backupów bazy, wy siebie nazywacie doświadczoną ekipą? :v Zwalacie winę na serwerownie, a tak naprawdę coś was przerosło i wy coś zjebaliście. TOP1 NAJCHUJOWSZY SERWER W 2K15, POZDRÓWKI HAHA.

Info ze strony. Nie udało się uratować dysków, a my nie wiemy co to jest backup. Start w piątek, z lekkim poślizgiem do poniedziałku, ale tym razem rekompensata będzie sroga, dostaniecie trochę smów na start, żeby wam się przyjemnie czekało podczas przerw trzygodzinnych. Pozdrawiamy, wasza super doświadczona administracja chujnia.eu.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...