Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Dzisiaj dojdą kolejne poprawki drobnych błędów, które występują na serwerze.

logo-presentation.png

Serwer jest już aktywny. Zapraszamy wszystkich graczy do wspólnej gry oraz bardzo przepraszamy za zaistniałe sytuacje.
Wspólnie z zespołem podjęliśmy natychmiastowe kroki do usunięcia wszystkich błędów.
W ciągu przerwy dokonaliśmy następujących zmian:

~ Poprawiono bugujące się mapy: Pustynia, Dolina Orków, Góra Sohan, kraj Imha.
~ Poprawki cen u handlarki różnościami w tym czerwone oraz niebieskie mikstury.
~ Edytowano drop z Wodza Orków.
~ Dodano Eliksir Słońca [Ś], Eliskir Księżyca [Ś], Zioło z Normalnych Lochów oraz Zwój Kamienia Duszy do handlarki różnościami.
~ Edytowano ceny sprzedawania dużej zielonej oraz fioletowej mikstury u handlarki rożnościami.
~ Poprawiono drop yang ze wszystkich potworów.
~ Poprawiono drop ze wszystkich metinów.
~ Poprawiono drop BO, Goo-Pae, Mahona, Best. Kapitana, Best. Specjalisty.
~ Poprawiono drop ze wszystkich stworów.
~ Poprawiono questy.
~ Dodano Hong-Hae do pierwszych miast [NPC z fryzurami]
~ Wprowadzono inne mniejsze poprawki.
~ Zmieniono % dropu oraz sztuki Wzmocnień i Zaczarowań przedmiotu ze skrzyń lesthi.
~ Dodano drop zmianek oraz dodań do Metinów.
~ Dodano każdemu konia bojowego [zmiana stała].
~ Dodano do ITEMSHOP wierzchowce.
~ Poprawiono Wzmocnienia & Zaczarowania Przedmiotu z Metinów = można nimi handlować. 
~ Poprawiono rzecz, która była odpowiedzialna za wyłączanie serwera.
~ Zaczarowaniami i Wzmocnieniami przedmiotu z ITEMSHOP'u można handlować.
~ Poprawiono niedziałające linki z informacjami o bonusach przedmiotów w ITEMSHOP.
~ Usunięto komunikat "test" podczas logowania się do gry. 
~ Poprawiono wymianę Zaczarowań Przedmiotów u Seon-Hae.
~ Dodano Las Lungsam do Pierścienia Teleportacji.
~ Poprawiono Zwój Powrotu Statusu.
~ Poprawiono teleport lochów małp.
~ Zmodyfikowano drop szkatułek Lesthijskich.

Aby poprawnie zagrać, należy użyć patchera, do poprawnego spatchowania klienta.
Jeśli masz już klienta, lecz wciąż wyrzuca Cię z serwera, pobierz łatkę klikając tutaj oraz wypakuj ją do folderu pack, znajdującego się w folderze z klientem.
Serwer jest i będzie bacznie obserwowany przez członków zespołu każdego dnia oraz nocy. Możecie liczyć na najszybszą (jak to jest możliwe) pomoc, za pośrednictwem TS bądź naszego fanpage na Facebooku.

Za wszelkie problemy jeszcze raz przepraszamy oraz życzymy miłej gry,

Zespół Lesthia.eu

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Dziś miała być reklama. Co z nią? Dajcie informacje  

Wszystko wskazuje na to, iż będzie dziś.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Nie polecam. Myślałem, że będzie to jakiś serwer gdzie sobie normalnie pogram ( wskazuje na to, MEDIUM w prezce). A wyszło tak, że muszę zapier*alać całe życie na ulepy itp.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Nie polecam. Myślałem, że będzie to jakiś serwer gdzie sobie normalnie pogram ( wskazuje na to, MEDIUM w prezce). A wyszło tak, że muszę zapier*alać całe życie na ulepy itp.

Polecam pobrać pierw klienta i wejść tam  ^^  Bo chyba nie na tym serwie grasz  :yay: po wczorajszej zmianie ulepy dropią idealnie, i z metinów i z potworów i z bestów.  :v

Opublikowano

Nie rozumiem Cie. Nie potrafisz iść do  m2 i zabić BO i tego inne rzeczy? Myślę że jak był by easy to i tak coś byś miał źle w dupie więc żegnam 

Polecam pobrać pierw klienta i wejść tam  ^^  Bo chyba nie na tym serwie grasz  :yay: po wczorajszej zmianie ulepy dropią idealnie, i z metinów i z potworów i z bestów.  :v

Dokładnie. Wszystko ładnie dropi i jest dopracowane ;)

Opublikowano

Zwiększcie resp metinów w M1 bo misje z Metinologią to jakaś porażka..

Budowniczy
Opublikowano

Film od Bubbexa :) 

Dziękujemy :)

https://www.youtube.com/watch?v=JBhm5hItTdg

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=tGipQS1M_5M

Film od Blancior i Hinol. Dziękujemy

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

Nie mogłem tego spatchować, więc wkleiłem te pliki do folderu pack ( z rar " patch " ) i dalej nie mogę odpalić.

Proszę Cię, zgłoś się na PW.

logo.png

Opublikowano

Ten server wygląda jakby był w fazie Beta i po wejściu do gry rzeczywiście można  odnieść takie wrażenie . Teraz pytanie czym ten server różni się na od innych? dla mnie niczym a nawet wypada o wiele gorzej .

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zalogować się na serwer? Po próbie zalogowania wyskakuje mi komunikat, że podałem nieprawidłowe dane, lecz z takim samym loginem oraz hasłem loguje się na stronę www i wszystko poprawnie działa.

@iGu

Budowniczy
Opublikowano

Dlaczego nie mogę zalogować się na serwer? Po próbie zalogowania wyskakuje mi komunikat, że podałem nieprawidłowe dane, lecz z takim samym loginem oraz hasłem loguje się na stronę www i wszystko poprawnie działa.

@iGu

Mógłbyś zgłosić się do mnie na prywatną wiadomość? :)

logo.png

Opublikowano

@iGu

Już sobie poradziłem. Prawdopodobnie jest błąd z znakami specjalnymi w loginie, ponieważ użyłem "_" na 2 kontach i z tych 2 kont nie mogłem się połączyć z serwerem. Właśnie przed chwilą stworzyłem randomowe konto bez znaku "_" w nazwie użytkownika i wszystko działa :)

@iGu

// Edit

Kolejny błąd: przy próbie stworzenia postaci w królestwie czerownych crashuje mi się klient i byłem zmuszony stworzyć mojego herosa w królestwie niebieskich :/

Opublikowano

Zagralbym lecz edytowane miasta nie ida na moim kompie :O ( Wiem dziwne LoL'a odpale na na SUPA HAJ a metina mi tnie przy edytowanych miastach :<)

Prezentacja fajna ;P

@iGu

Budowniczy
Opublikowano

Już sobie poradziłem. Prawdopodobnie jest błąd z znakami specjalnymi w loginie, ponieważ użyłem "_" na 2 kontach i z tych 2 kont nie mogłem się połączyć z serwerem. Właśnie przed chwilą stworzyłem randomowe konto bez znaku "_" w nazwie użytkownika i wszystko działa :)

@iGu

// Edit

Kolejny błąd: przy próbie stworzenia postaci w królestwie czerownych crashuje mi się klient i byłem zmuszony stworzyć mojego herosa w królestwie niebieskich :/

Spróbuj spatchować, bądź pobierz i wypakuj zawartość stąd: http://lesthia.eu/patch.rar

logo.png

Opublikowano

Ja od 15 minut mam trwa nawiązywanie połączenia...

Nie specjalnie mam pomysł co zrobić użyłem już patchera, ściągnąłem packa i dalej nic ;x

Opublikowano

Nie specjalnie mam pomysł co zrobić użyłem już patchera, ściągnąłem packa i dalej nic ;x

Odpal patchera i go zostaw nacisnij start, i zostaw niech bedzie odpalony. Potem odpal Lesteria.exe i dziala 

@iGu

Sysser juz sypie errorami a nawet sie nie zalogowalem :(

1115 19:09:32322 :: LZObject: Decompress failed : ret -4, CompressedSize 0

1115 19:09:32322 :: Failed to decompress : metin2_map_a1/regen.txt
1115 19:09:32323 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

//

Tak jak mowilem troche zacina mi ta mapa ;(
Opublikowano

Mam to samo :/ patcher jakaś masakra a serv offline chyba 

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...