Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już się nudne zaczyna robić, codziennie na kilka godzin wyłączacie ten serwer. Przy każdym takim incydencie wam ubywa ludzi z serwera.

Jeśli serwerownia nawala, to ją zmieńcie, a jak nie dajecie rady od strony technicznej serwera metin, to zatrudnijcie kogoś do pomocy, bo to już serio bekowe się zaczyna robić.

Na żadnym innym serwerze nie spotkałem się z wyłączaniem serwera na dobre parę godzin w godzinach popołudniowych, gdzie najwięcej osób gra o tej porze.  :yay:

Ja już kiedyś coś pisałem na temat serwera i Administracji :) Nie chcę mi się pisać od nowa, warto przeczytać parę stron wstecz ;) 

iGu to bezmozg ;)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie grałem chwilę, ale wieje nudą tak samo jak na każdym wychodzącym serwerze, zero nowości 

ciągle to samo i to samo iiii to samo............ PORAŻKA

Ciekawe kiedy będzie jakiś ciekawy serwer w który na prawdę ludzie włożą serce w jego budowę.

Opublikowano

Fakt ZbijamLufke siedzi i ciska po tej administracji, ale miał/ma rację. No chyba nikt mi nie wmówi, że administracja na tym serwerze jest ogarnięta.. wieje amatorszczyzną. 

@iGu

Jakieś info dotyczące serwera, bo już tak leży dwie godziny?  :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jedna rzecz tylko jak piszecie jeszcze dodatkowo :) "niedługo i niebawem" to sa pojęcia względne przeważnie mieszczące się do godizny czekania więc podawajcie przybliżoną i konkretną godizne powrotu do online ;x

Po za tym od tego jest wieczór 23-24 ew rano 4-5-6 żeby robić prace konserwacyjne, wtedy ludzie śpią kłada sięspać albo zbierają się do skzoły/pracy budzą się etc, już drugi raz zdarza się że w godzinach szczytu jest off.

Opublikowano

Cały czas daję szanse temu serwerowi chociaż żadnej rekompensaty nie odczułem. Ja już serio jestem zmęczony tymi przerwami.

Opublikowano

Strona Off

Serwer Off

Forum Off

To chyba źle wróży :D

Strona dziala, zreszta moze i lepiej zeby serwer byl off bo nie mozna zapominac, ze metin to ZŁO.

00381637475378013724.png
Budowniczy
Opublikowano

Strona ON non stop.. 

Strona jest ON, ponieważ problem leży po stronie serwerowni gry. Jesteśmy w kontakcie z technikami i mamy nadzieję, iż w ciągu najbliższych chwil podejmą odpowiednie działania.

Przepraszamy, lecz nie jest to spowodowane naszymi działaniami. 

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Strona jest ON, ponieważ problem leży po stronie serwerowni gry. Jesteśmy w kontakcie z technikami i mamy nadzieję, iż w ciągu najbliższych chwil podejmą odpowiednie działania.

Przepraszamy, lecz nie jest to spowodowane naszymi działaniami. 

Trzy godziny już jesteście w kontakcie z serwerownią, a i to pierdolenie, że w ciągu najbliższych chwil coś zrobicie, to już każdy zna.  :v

29199365046687950095.jpg

Nawet śmiechłem.  :yay:

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Trzy godziny już jesteście w kontakcie z serwerownią, a i to pierdolenie, że w ciągu najbliższych chwil coś zrobicie, to już każdy zna.  :v

Z naszej strony działania są podejmowane błyskawicznie. Przekazujemy Wam również informacje, które otrzymujemy od serwerowni. Na chwilę obecną wszystko zależy od nich. Również nam zależy na jak najszybszym, ponownym uruchomieniu serwera. O postępach będziemy informować.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Rekompesata?

Znowu exp drop yangi? 

Nie non stop :)

Ja bym zaproponował inną rekompensatę bo gdy jest np 50% więcej expa na 3 godziny to nie każdy może grać. Fajnie gdyby to było coś stałego.

Budowniczy
Opublikowano

Ja bym zaproponował inną rekompensatę bo gdy jest np 50% więcej expa na 3 godziny to nie każdy może grać. Fajnie gdyby to było coś stałego.

Rekompensata będzie tym razem satysfakcjonująca dla każdego gracza. Zależy nam na tym, aby gracze zostali z nami na dobre i na złe, dlatego dążyć będziemy do tego, aby każdy gracz po uruchomieniu serwera otrzymał rekompensatę adekwatną do przerwy, która trwa.

logo.png

Opublikowano

Jeśli chcecie, aby gracze zostali z wami, to przede wszystkim musicie popracować nad własną organizacją pracy. Bo to, co się dzieje od początku serwera do tego momentu, to jakiś jeden wielki cyrk. Na którą godzinę przewidujecie start?

g0Tef.jpg

Opublikowano

Rekompensata będzie tym razem satysfakcjonująca dla każdego gracza. Zależy nam na tym, aby gracze zostali z nami na dobre i na złe, dlatego dążyć będziemy do tego, aby każdy gracz po uruchomieniu serwera otrzymał rekompensatę adekwatną do przerwy, która trwa.

Jeżeli ta rekompensata z waszej strony będzie słaba odpuszczę sobie. Więc postarajcie sie ;)

Opublikowano

Fakt ZbijamLufke siedzi i ciska po tej administracji, ale miał/ma rację. No chyba nikt mi nie wmówi, że administracja na tym serwerze jest ogarnięta.. wieje amatorszczyzną. 

@iGu

Jakieś info dotyczące serwera, bo już tak leży dwie godziny?  :v

Miałem racje od samego początku bo znam tą Administracje bardzo dobrze. 

A kolejna  sprawa jest taka że nie wierzyłbym w te ich wymysły z serwerownią.

Wydaje mi się że po prostu przerosły ich błędy i nie am im kto pomóc.

Prawda jest taka że ten Technik obecny nie jest doświadczony, i jak już kiedyś pisałem iGu prosi innych o pomoc. 

A ciskam po nich nie dlatego że ich nie lubie.. :) Po prostu są nie doświadczeni jeszczę tak żeby stawiać bardzo dobre serwery. A to że robią głupa z siebie przed wami to już inna sprawa zamiast napisać wszystkim w prost co jest. 

A nie ciągłe ściemnianie sprawy. Że włączymy za 15 minut zaraz że jeszcze chwilkę potrwa. Zamiast napisać w prost potrwa to ok 2-3 godzin. wtedy każdy ma info i może przez ten czas porobić coś innego ;)

Ale iGu to tępa osoba więc nie ma czego się spodziewać :)

Włączycie do 22?

Opublikowano

Z naszej strony działania są podejmowane błyskawicznie. Przekazujemy Wam również informacje, które otrzymujemy od serwerowni. Na chwilę obecną wszystko zależy od nich. Również nam zależy na jak najszybszym, ponownym uruchomieniu serwera. O postępach będziemy informować.

Hah :) Mówicie to przedstawicielowi handlowemu, który wciska takie same kity klientowi gdy jest coś nie tak :) Że już dzwonie, załatwiam,  że zaraz u niego będę a tak naprawdę później zapominam o tym, żeby pozyskać kolejnych ^^ Lecz tutaj nawet nie robicie nic w kierunku nowych ^^ 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O.K, juz tu nie gram. Sprawa powinna byc rozwiazana w ciagu 4 godzin maksymalnie o ile maszyna by byla W PRAWDZIWEJ SERWEROWNI, a jak sie wykupuje Kartofla Dwu Rdzenowiego z Turbo Marchewka ktory napedzany jest chomikiem, + serwerownia sie nazywa ziemniak.com.  

To sie ma co sie kupuje. 

Powodzenia na przyszlosc kupujcie maszyne od serwerowni z kontaktem 24h :) i rozwiazywaniem problemow w ciagu 4h.

Sa takie na rynku (:         

Bajo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...