Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po odebraniiu misji od kogos tam... i w tej misiji trzeba kupic mleczny sok od handlarki. kupilem go. i teraz nie moge handlarki wgl otworzyc. BUG!

NAPRAWCIE. NIE MOGĘ KORZYSTAĆ Z HANDLARKI 

Opublikowano

Napisz swoje propozycje. Myślę, że ta administracja je rozpatrzy. Na razie starali się doprowadzić serwer do stanu używalności, a teraz przyjdzie czas na takie poprawki jak korekty w dropie czy zabezpieczenia przed botami.

Przecież tą są podstawy które powinny być sprawdzone/zrobione jeszcze przed startem serwera.

Skoro mają zamiar doprowadzać ten serwer do normalnego stanu podczas gdy gracze na nim grają i się wkur.. denerwują to to jest bez sensu, już lepiej zamknijcie go, poprawcie wszystkie błędy i otwórzcie go raz jeszcze. Może wtedy coś jeszcze z tego wyjdzie

sygnatura.png

Opublikowano

poprawka zeby mozna bylo handlowac autopotami.

I JESZCZE RAZ POWTARZAM NIECH KTOŚ WEJDZIE NA TEGO TS BY POPRAWIĆ MÓJ BUG Z HANDLARKĄ. NIE MOGĘ JEJ OTWORZYĆ A MAM PD'KA ZAŁOŻONEGO. WIEC NIC NIE MOGE ROBIC.

Opublikowano

10

Kilka propozycji od jakiegoś użytkownika waszego forum. 

1. Szybka zmiana kanału

2. Minimum 4 strony w eq

3. Blokada expa

4. Teleportacja pod TAB ( jest to naprawdę wygodne wink.png )

5. Skoro to jest medium, to uważam, że łuczniki powinny podchodzić pod miecz

6. Zapisywanie haseł w cliencie

1. nie potrzebne

2. masz dozorce w ksiązce

3. zgadzam sie

4. co wtf?

5. nie

6. nie nie nie !!!!!!!! wyciąganie i okradanie kont.

tak jak myslalem serwer top :Dpolecam :D

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

1. nie potrzebne

3. zgadzam sie

4. co wtf?

5. nie

kolega chyba za duzo mefedronu ma w sobie :D

ps

1. niech roski dropia po 20szt. ( ale mniejsza szansa na nie )

50szkat i musialem na nowa postac przekladac 2strony rosek,,,,,,,

2.usunac ulepy z itemow do 65lvl

3zwiekszyc szanse na ulepszenie caly moj zarobek ok 7/8kk i z fms+8 spadl do 3 i nie mam hajsu,,,

4 REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56096062140461666809.png

Opublikowano

Pograłem do 45 poziomu i szczerze mówiąc serwer jest biedny, gówno przykryte ładną prezentacją. Nic poza tym. Autor tematu informuje nas o tym, że typ serwera to medium, a tak naprawdę otrzymujemy kolejnego, monotonnego harda bez żadnych urozmaiceń, gdzie trzeba robić nowe konta i dropić ulepszacze, i łowić żeby coś ulepszyć. Drop rad i zwojów egzorcyzmu też na propsie, ale co tam wystarczy wpierdolić trochę hajsu w is i z łatwością wbijemy te skile na G lub P. Ja osobiście nie polecam.  :yay:

g0Tef.jpg

Opublikowano

Pograłem do 45 poziomu i szczerze mówiąc serwer jest biedny, gówno przykryte ładną prezentacją. Nic poza tym. Autor tematu informuje nas o tym, że typ serwera to medium, a tak naprawdę otrzymujemy kolejnego, monotonnego harda bez żadnych urozmaiceń, gdzie trzeba robić nowe konta i dropić ulepszacze, i łowić żeby coś ulepszyć. Drop rad i zwojów egzorcyzmu też na propsie, ale co tam wystarczy wpierdolić trochę hajsu w is i z łatwością wbijemy te skile na G lub P. Ja osobiście nie polecam.  :yay:

musisz łowić? o nie. a od czego są wędki. ty to byś wszystko chciał do NPC a potem płacz ze nuda na serwerze. :D Nie chcesz nie graj i na Nive**** gdzie administracja daje eq bo tutaj administracja daje wszystko z siebie :D odpowiedz w kilka minut, poprawiane multum błędów :) Docenisz to i wrócisz a teraz zegnaj jęczydupo :D na serwerze wszystkie spoty pozajmowane ;D 

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

Serwer cieszy się dużym zainteresowaniem :) Widać to po czacie na samym kanale pierwszym.

IUpA9K5.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

czat z 10 minut . serwer po huyu nie polecam malo ludzi .na kazdy item potrzebne ulepki ktore dropia jak by chcialy a nie mogly spie.alam z tad

Opublikowano

musisz łowić? o nie. a od czego są wędki. ty to byś wszystko chciał do NPC a potem płacz ze nuda na serwerze. :D Nie chcesz nie graj i na Nive**** gdzie administracja daje eq bo tutaj administracja daje wszystko z siebie :D odpowiedz w kilka minut, poprawiane multum błędów :) Docenisz to i wrócisz a teraz zegnaj jęczydupo :D na serwerze wszystkie spoty pozajmowane ;D 

Szczerze? To czekałem na komentarz od ciebie pokemonie, jeśli administracja jest ograniczona umysłowo i nie potrafi urozmaicić serwera, to owszem, jest później płacz że nuda na serwerze. Przecież to typowy oldschool, który ssie. Mam prawo wyrazić opinie o tym serwerze, od tego jest forum, ale do kogo ja to mówię, do jakiegoś ograniczonego umysłowo ćwierćinteligenta, który tego pojęcia nie pojmie. Adjos

g0Tef.jpg

Opublikowano

NIE POLECAM , PEŁNO BOGÓW. NIE DA SIĘ GRAC. GDYŻ ADMINISTRACJA WGL NIE JEST CHĘTNA POMOCĄ. CO NIE WSPOMNĘ O BUGU NA SM KTÓRY BYŁ NA POCZĄTKU SERWERA. :) 

Opublikowano

1. nie potrzebne

3. zgadzam sie

4. co wtf?

5. nie

1. Porzebne, bardzo, bo to typowy QoL change, który nikomu nie zaszkodzi.

2. -

3. -

4. Kolejny QoL, przyda się zawsze.

5. Powinny.

6. Jeśli naprawdę ktoś ukradnie Ci passy, które zapisują się LOKALNIE, to radzę wziąć kurs z użytkowania internetu.

Opublikowano

Jako iż admini nie bardzo odpisują w grze to napisze tutaj. Naprawcie lochy na pustyni bo jak się do nich wbije to wywala od razu przed loch i tak w nieskończoność. Mam nadzieje że tutaj któryś z adminów to przeczyta.

I dodajcie pierscienie zaręczynowe

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Wow! Duży progress jest, wracam na serwer i polecam! Pozdro! 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Polecam serwer! Coraz więcej ludzi gra, coraz więcej sklepów w m1. Aż miło patrzeć na taki rozwój :) 

Administracja odpowiada na pytania w ciągu minuty albo i mniej 

Jeszcze raz serdecznie polecam :D

Opublikowano

pozdro dla konkurencji która mówi że serwer zbugowany a ja mam 48 lv i żadnego błędu nie znalazłem :D 

haha aż smiech na was patrzeć. 

Opublikowano

Ten wasz client jest jakis pojebany, niby sie cos patchuje, dochodzi do konca, daje start a tu od nowa sie patchuje.... pierwszy raz widzę coś takiego ;

Czytaj. Nie boli. Patcher jest do patchowania.   :((

Nic nie przeczyta a potem udziela się taki w publikacji.

Opublikowano

Ten wasz client jest jakis pojebany, niby sie cos patchuje, dochodzi do konca, daje start a tu od nowa sie patchuje.... pierwszy raz widzę coś takiego ;

patcher sluzy tylko do patchowania. jak dojdzie pasek do konca uruchamiasz lesthia.exe :) f**k logic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...