Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i muszę Cię zmartwić kolego, bo teraz też nie pograsz. Lagi, ciągle serwer pada.  :yay:

No właśnie zauważyłem, dobra jednak już więcej szans nie daje hahaha, lipa w ch*j z tym serwerem, nic z tego nie będzie, do śmietnika z nim i czekamy na coś innego hahaha, może w końcu coś wyjdzie dobrego :D albo na tyle by było stabilne i dało się pograć bo zmuła hahaha :D

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie zauważyłem, dobra jednak już więcej szans nie daje hahaha, lipa w ch*j z tym serwerem, nic z tego nie będzie, do śmietnika z nim i czekamy na coś innego hahaha, może w końcu coś wyjdzie dobrego :D albo na tyle by było stabilne i dało się pograć bo zmuła hahaha :D

ty spamiłeś od startu nawet gdy problemów nie było ze sserwer taki i taki wiec zegnamy :D 1 nooba mniej :D

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Budowniczy
Opublikowano

logo-presentation.png

Serwer jest już aktywny. Zapraszamy wszystkich graczy do wspólnej gry oraz bardzo przepraszamy za zaistniałe sytuacje.

Wspólnie z zespołem podjęliśmy natychmiastowe kroki do usunięcia wszystkich błędów.

W ciągu przerwy dokonaliśmy następujących zmian:

~ Poprawiono bugujące się mapy: Pustynia, Dolina Orków, Góra Sohan, kraj Imha.
~ Poprawki cen u handlarki różnościami w tym czerwone oraz niebieskie mikstury.
~ Edytowano drop z Wodza Orków.
~ Dodano Eliksir Słońca [Ś], Eliskir Księżyca [Ś], Zioło z Normalnych Lochów oraz Zwój Kamienia Duszy do handlarki różnościami.
~ Edytowano ceny sprzedawania dużej zielonej oraz fioletowej mikstury u handlarki rożnościami.
~ Poprawiono drop yang ze wszystkich potworów.
~ Poprawiono drop ze wszystkich metinów.
~ Poprawiono drop BO, Goo-Pae, Mahona, Best. Kapitana, Best. Specjalisty.
~ Poprawiono drop ze wszystkich stworów.
~ Poprawiono questy.
~ Dodano Hong-Hae do pierwszych miast [NPC z fryzurami]
~ Wprowadzono inne mniejsze poprawki.
~ Zmieniono % dropu oraz sztuki Wzmocnień i Zaczarowań przedmiotu ze skrzyń lesthi.
~ Dodano drop zmianek oraz dodań do Metinów.
~ Dodano każdemu konia bojowego [zmiana stała].
~ Dodano do ITEMSHOP wierzchowce.
~ Poprawiono Wzmocnienia & Zaczarowania Przedmiotu z Metinów = można nimi handlować. 
~ Poprawiono rzecz, która była odpowiedzialna za wyłączanie serwera.
~ Zaczarowaniami i Wzmocnieniami przedmiotu z ITEMSHOP'u można handlować.
~ Poprawiono niedziałające linki z informacjami o bonusach przedmiotów w ITEMSHOP.
~ Usunięto komunikat "test" podczas logowania się do gry. 
~ Poprawiono wymianę Zaczarowań Przedmiotów u Seon-Hae.
~ Dodano Las Lungsam do Pierścienia Teleportacji.
~ Poprawiono Zwój Powrotu Statusu.
~ Poprawiono teleport lochów małp.

~ Zmodyfikowano drop szkatułek Lesthijskich.

Aby poprawnie zagrać, należy użyć patchera, do poprawnego spatchowania klienta.

Jeśli masz już klienta, lecz wciąż wyrzuca Cię z serwera, pobierz łatkę klikając tutaj oraz wypakuj ją do folderu pack, znajdującego się w folderze z klientem.

Serwer jest i będzie bacznie obserwowany przez członków zespołu każdego dnia oraz nocy. Możecie liczyć na najszybszą (jak to jest możliwe) pomoc, za pośrednictwem TS bądź naszego fanpage na Facebooku.

Za wszelkie problemy jeszcze raz przepraszamy oraz życzymy miłej gry,

Zespół Lesthia.eu

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Uciekłem na Sriverie, wróciłem na Lesthie i co?
I z*******y serwer się okazał, administracja w porządku, widać
że zależy im na projekcie. Nic tylko grać!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Jak z sprzedaża yang przez allegro administracja ingeruje w to czy poprostu można a kupujący na własną ręke?

Ile osób gra?

Jest TS?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Noo jestem mega zaskoczony administracją ,że tak się starają! Dajmy im szanse ! Serv mega już wbijam

@Edit

Przydało  by się zapisywanie passów ! Pomyślcie o tym 

@Edit 2

Nie wiem jak innym ale mi podczas teleportacji wgl wyłącza klienta gry

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Jak z sprzedaża yang przez allegro administracja ingeruje w to czy poprostu można a kupujący na własną ręke? Serwer dopiero wystartował więc nie wiadomo

Ile osób gra?ok 200

Jest TS? Never*ose.pl w miejsce "*" wstaw "l"

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer polecam ze względu na iGu. Kiedyś coś tam razem robiliśmy i się nie zawiodłam. Solidna i zaufana osoba. Prezentacja niczym sobie, życzę powodzenia. 

Opublikowano

­

aktualnie ~1350 graczy online. ;)

Bez przesady, wszyscy gracze z rankingu by musieli grać żeby osiągnąć taką liczbę. Patcher jest w kliencie? Bo na stronie nie mogę pobrać.

­

Opublikowano

Myślę, że dam szanse temu serwerowi. Większość ludzi dopuściła by serwer i wystartowała od nowa pod zmienionymi nickami... A tutaj admini pracowali tyle czasu aby ogarnąć serwer po takim failu. GZ

Opublikowano

Zróbcie aby małze się dodawały jak i rękawice i inne duperele które wypadają z metków ;)

Ponieważ kilka metków i mam zasyfione eq ;d

Postanowiłem dać wam szanse. Serwer działa bugi naprawione ludzie grają

Czekam na reklame

Zróbcie mape TP pod TAB :)

Usuńcie  bony pvp które wyskakują jak klikne na mpc lub sklep

Dodajcie szybką zmiane CH

Dodajcie zapis loginu i  hasła 

Rekawica na 2h - nie mozna zdejmować 

Opublikowano

Noo jestem mega zaskoczony administracją ,że tak się starają! Dajmy im szanse ! Serv mega już wbijam

@Edit

Przydało  by się zapisywanie passów ! Pomyślcie o tym 

@Edit 2

Nie wiem jak innym ale mi podczas teleportacji wgl wyłącza klienta gry

@reffff

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

serio 1000 osob tu gra ?

Może nie 1000 ale na razie z 300 - 400

Gm napisał że dziś reklamy na yt 7k subów.

Opublikowano

iiiiiiiiiiiii zniechęciło mnie jedno, mianowicie drop ulepszaczy... Dropnięcie ulepków z m1/m2 typu ulepki z niedźwiedzi czy zaprzysiężonych graniczy chyba z cudem bynajmniej mi przez 1h dropu nic nie poleciało. Pytanie brzmi jak ulepszać zbroje na 18 lv itp ??? Well done.

A yebanego syfu dzwony i uj wie co jeszcze to leży na glebie tyle, że ubrałbym z 10 postaci...

vnm1k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...