Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Hard/Medium] [Rework]

Gość

Rayen2.pl  

1 168 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• TAK
      602
    • Jeszcze nie wiem
      248
    • Tak z tydzień po starcie dla pewności
      77
    • Zagrał bym jak by to był Easy
      241
  2. 2. Czy podoba ci się serwer ?

• 1/5
      207
    • 2/5
      72
    • 3/5
      172
    • 4/5
      326
    • 5/5
      391

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum zaczynają tematy chyba znikać a była ich bardzo duża ilość o banach za nic i zayebanym eq itp ;p :D A te co zostały - za zostało znacznie mniej  są o jednym i tym samym :

http://prntscr.com/8xddfk

http://prntscr.com/8xdd2j

A Administracja - cisza, nikogo nie ma :D Tym razem nie uda sie tego ukryć przed światem :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PafioBM - Jest log w panelu admina - Kto, co, kiedy, i jakie IP.

PS: Naprawione

I co im te logi dadzą powiedz mi ?? :) Nie wrócą nic nikomu co zostało zakichane, nie oddadzą kont zapewne bo zbyt wiele zostało popsute, zbanowane, rozkradzione. Bo trzeba to ręcznie robić, bo backupu nie ma zapewne ;p Pozmieniane maile, passy, może jak by serwer na tydzień zamknęli ogarnęli by co gdzie i jak :) :) A tak to można mówić że "naprawione" :P :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I co im te logi dadzą powiedz mi ?? :) Nie wrócą nic nikomu co zostało zakichane, nie oddadzą kont zapewne bo zbyt wiele zostało popsute, zbanowane, rozkradzione. Bo trzeba to ręcznie robić, bo backupu nie ma zapewne ;p Pozmieniane maile, passy, może jak by serwer na tydzień zamknęli ogarnęli by co gdzie i jak :) :) A tak to można mówić że "naprawione" :P :)

Kisne z ciebie człowieku na gównie się znasz i się wypowiadasz?

Opublikowano

@Dusher - Myślisz, że to problem na podstawie logów zrobić skrypt, który zadziała w 2 stronę? Po za tym, kontaktowałem się już z teamem i wraca backup, całkiem niedawny bo zrobiony dziś o północy, z tego co wiem ;).

Wiesz, jak mają backup to jest spoko , lepiej dla nich, ale fakt faktem serwer już jest przekreślony po takiej akcji , do tego panel tak dziadowsko zrobiony.... ;p Siedze na forum, czytam sb , jedynie kto z "teamu" jest to od forum, nikogo więcej nie ma, żadnego info, nic. 

Jak to mówią - za głupotę się płaci. 

Kisne z ciebie człowieku na gównie się znasz i się wypowiadasz?

Zgubiłeś się czy szukasz uwagi / nabijasz posty na następną prezkę gówno serwera ?? Znam się na pewno lepiej, bo nie chodzę go gimby jak ty i nie szukam posłuchu u "wirtualnych kolegów z forum" ;p :) Więc pomyśl 2 razy zanim się odezwiesz znowu , bo szkoda przestrzeni forum na takie posty, wrażenia na mnie ani na nikim nie robisz.  

7812818616.png

Opublikowano

Wiesz, jak mają backup to jest spoko , lepiej dla nich, ale fakt faktem serwer już jest przekreślony po takiej akcji , do tego panel tak dziadowsko zrobiony.... ;p Siedze na forum, czytam sb , jedynie kto z "teamu" jest to od forum, nikogo więcej nie ma, żadnego info, nic. 

Jak to mówią - za głupotę się płaci. 

Zgubiłeś się czy szukasz uwagi / nabijasz posty na następną prezkę gówno serwera ?? Znam się na pewno lepiej, bo nie chodzę go gimby jak ty i nie szukam posłuchu u "wirtualnych kolegów z forum" ;p :) Więc pomyśl 2 razy zanim się odezwiesz znowu , bo szkoda przestrzeni forum na takie posty, wrażenia na mnie ani na nikim nie robisz.  

Znasz się lepiej, bo nie chodzisz do gimnazjum? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Znasz się lepiej, bo nie chodzisz do gimnazjum? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bo mam coś co nazywa się mózg i nie jestem Tobą :) Na całe szczęście :) I skończ , bo nie mam zamiaru się kłócić i przgadywać z jakimś no name'owym tępym dzieciakiem. Jak masz jakiś problem chcesz porozmawiać, wypłakać się , pożalić - pisz PW , a nie napinaj się na forum i w postach :) Żegnam :) 

Tak BTW całej tej akcji, zalecałbym pozmieniać dane i wszystko na innych serwerach, bo coś mi się zdaje że ktoś mógł to wykorzystać w taki a nie inny sposób i później będzie płacz na innych serwach że konto zayebali :)

7812818616.png

Opublikowano

Racja, co do haseł i E-maili. Jeżeli spokojnie zmieniali graczom E-maile, znali ich hasła... to równie dobrze mogą to wykorzystać w prosty sposób szukać kolejnych serwerów na których graliście.

A jak wiadomo... większość woli mieć jedne hasła/loginy czy E-maile.

Może to cios mocny w serwer, zbanowana topka, skradzione yangi, skradziony ekwipunek czy skradzione całe konta.

Ja i tak wiem, że najgorsze jest kręcenie liczbami. 

Heniek.

Opublikowano

@PafioBM - Jest log w panelu admina - Kto, co, kiedy, i jakie IP.

PS: Naprawione

jakos nie naprawione, bo nadl mam od typa passy zmienione XDD

Grunt to prawdomówna administracja (y)

Opublikowano

­@Ambrozjak, @Kamil IT. Czy licznik jest podkręcony?

no nie po prostu liczy osoby co się logowały i wylogowywały przez ostatnie 15 min jest na podstawie bazy log i wartości LOGIN / LOGOUT ;)

Opublikowano

kolego to jest strona kongo widziałeś u niego kiedyś coś działającego poprawnie ? bo ja nie. a nie ma od kogo wziąć CMS ;) BTW z tego panelu nikt nie korzysta. 

Uwazalem Cie za czlowieka uczciwego, a dalej pierdolisz farmazony

zbugowany licznik, elo nie polecam

Opublikowano

kolego to jest strona kongo widziałeś u niego kiedyś coś działającego poprawnie ? bo ja nie. a nie ma od kogo wziąć CMS ;) BTW z tego panelu nikt nie korzysta. 

Kamil,co to za CMS, z tym wykresem? Mógłbyś na PW podesłać? :)

Opublikowano

Uwazalem Cie za czlowieka uczciwego, a dalej pierdolisz farmazony

zbugowany licznik, elo nie polecam

zbugowana jest cała strona od kongo i kto ma trochę oleju w głowie dobrze o tym wie a żeby się przekonać ile jest graczy wystarczy wejść do m1  ;) czy na expowisko wszędzie ludzi pełno. 

Opublikowano

zbugowana jest cała strona od kongo i kto ma trochę oleju w głowie dobrze o tym wie a żeby się przekonać ile jest graczy wystarczy wejść do m1   ;) czy na expowisko wszędzie ludzi pełno. 

To akurat racja, gram i każdy metek, miejsce do expienia jest zajęte, ludzi pełno w m1, handel elegancki, bo gram wiele ludzi.

Polecam serwerek.

Opublikowano

czemu robie non stop jeden i tem sam serwer?

niczym się od reszty nie różnicie może paroma grafikami

co do serwera nie polecam bo jest pod kase zrobiony prędzej czy pozniej padnie bo to jest hard

Opublikowano

czemu robie non stop jeden i tem sam serwer?

niczym się od reszty nie różnicie może paroma grafikami

co do serwera nie polecam bo jest pod kase zrobiony prędzej czy pozniej padnie bo to jest hard

A, no tak, bo inne serwery są robione z pasji. xD XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...